Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Ilość białka w Żywieniu Optymalnym

Zaczęty przez renia, 2010-03-29, 13:24:17

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: Zyon w 2014-01-04, 12:08:34
A czytajac ksiazke De Mello znalazlem takie znamienne zdanie, ktore jest dosc ciekawe: "Fanatyzm jednego szczerze wierzacego, któremu wydaje sie, że wie, powoduje o wiele wiecej zła niż
wspólny wysiłek dwustu łajdaków."  8)

A jakiś przykład podał. Bo w odniesieniu na przykład do naszego forum brakuje mi ~ 111 dusz. :D
Chyba, że sobie sam uroił. ;) :lol:

Radzio

Nie będę się upierał, ale żeby potem nie było, kiedy służby doniosą, że słychać- chichot z "szamba". :D

Radzio

To coś "w podobie" do- "...wybieramy Gwiazdę minionego roku...". ;) :lol: :P

MariuszM

Cytat: Radzio w 2014-01-05, 21:11:15
Nagrodę zgarnąłem....? Zgarnąłem
Pytania nie było ;) ?! he he  :lol: :lol:

MariuszM

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-01-05, 21:17:51
Cytat: Radzio w 2014-01-05, 21:11:15
Nagrodę zgarnąłem....? Zgarnąłem
Pytania nie było ;) ?! he he  :lol: :lol:

Ale ja nie do Twej persony zagaiłem.
Dopiero teraz, ...
a już skonsumowałeś? ;) :D

A co do pamięci. Nie mam pojęcia jak to dalej się otwiera, ale ponoć śmieszne. ;)

http://forum.dr-kwasniewski.pl/index.php?topic=1373.msg24669#msg24669

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2014-01-05, 21:30:39
Cytat: MariuszM w 2014-01-05, 21:09:03
Para- buch, koła- w ruch  :lol: dobry humor nie jest zły, aby go przypomnieć :)
;) http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=224610&highlight=#224610 ;)

:) http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?p=225043&highlight=aminokwasy#225043 :)
:lol:
Aż się łezka w oku kręci ;)  :D
I ten kultowy tekst
CytatZamykam kwestię Mariusza.
JW-13 słabiak intelektualny, co sam ze sobą potrafi dyskutować (klony) :)

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-01-05, 21:42:08
JW-13 słabiak intelektualny, co sam ze sobą potrafi dyskutować (klony) :)
Myślisz? :shock:

ziuta

o wystąpiłam w tym pierwszym linku "pana Mariusza" jako korniszonek, no tak prawie rok temu miałam jeszcze nieświadomość, że tam nie o dyskusję chodzi, tylko o nieporadne zniszczenie przeciwnika

szkoda czasu na wojny z matołami, szczególnie jak jeden występuje w kilku kalkach

MariuszM

Ile razy można mantorwać http://www.youtube.com/watch?v=GIk6kSdeIsA ;nie posuwając się do przodu.
A co najśmieszniejsze tracić/uśmiercac forum,które znika w oddali. Większość ruchu generujemy mu my, czytając humor na śniadanie i na dobranoc :P  :lol:
Następnie JW-13 szuka po pośredniakach pracowników, ponieważ na młodych wykształconych z praktyczną wiedzą go nie stać..... :lol: :lol:

renia

Chociaż się będą dwoić i troić i tak nic nie zdziałają... :P
Mogą tylko poszczekać za płotem... :lol:

MariuszM

Cytat: ziuta w 2014-01-05, 22:03:26
o wystąpiłam w tym pierwszym linku "pana Mariusza"
Jaki ze mnie pan. Na pana trzeba mieć samochód, którego nie mam. Mam za to rower i nogi, całe dwie  :D

Radzio

Cytat: MariuszM w 2014-01-05, 22:09:15
Jaki ze mnie pan. Na pana trzeba mieć samochód, którego nie mam. Mam za to rower i nogi, całe dwie  :D

Samochód z szoferem. 8)
Moja Żona coś takiego ma. :lol: ;) :lol: :P
A ja mam jeszcze- prócz rowerku-  s a n d a ł k i i "nówki nartki". ;) :lol: :lol:

A! Sasanka. Przypomniałem sobie. :)
Humor! Humory jeszcze mam. :lol:

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-01-05, 22:09:15

Ja lubię to: "Po takim panu jak ja, to mój dziad na konia wsiadał" :lol:

Zyon

o wystąpiłam w tym pierwszym linku "pana Mariusza" jako korniszonek, no tak prawie rok temu miałam jeszcze nieświadomość, że tam nie o dyskusję chodzi, tylko o nieporadne zniszczenie przeciwnika

szkoda czasu na wojny z matołami, szczególnie jak jeden występuje w kilku kalkach
A pamietam, fajnie, ze podjelas wlasciwa decyzje. Ja kiedys sobie tez nie wyobrazalem, ze taka podejme  :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-01-06, 11:41:56

A pamietam, fajnie, ze podjelas wlasciwa decyzje. Ja kiedys sobie tez nie wyobrazalem, ze taka podejme  :D
+1 8)
Niestety teraz nas czeka długa agonia, niedobory, paskudne samopoczucie, bezpłodność i ta głowa, chwiejąca się na rachitycznej szyi :lol:

Zyon

Powolna smierc w meczarniach niczym w indianskich torturach gdzie przywiazuja delikwenta z nogami w mrowisku. A na wyciagniecie reki jest ratunek: cztery-litery...  :lol:
Work Buy Consume Die