Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

Te 'nieszczęsne mleczne'-mój eksperyment

Zaczęty przez Szara, 2010-12-13, 15:19:41

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Cytat: Gavroche w 2013-04-10, 11:51:22
Tylko po co mi rotacje?

Bo są w modzie i prosto się liczy dni płodne i bezpłodne na mleczne...  :wink:

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-04-10, 20:47:16
Jak ktoś się dowie niech da znać ;)

Zgoda! Ale dziś nie chce mi się bom strudzon naprawianiem świata wielce. :D
Czarno- na białym lub błękitnym, na tym forum stoi i stało będzie, tylko należy między wierszami lekarskich postów nieco pogrzebać. ;)

Gavroche

Cytat: Dasna w 2010-12-13, 17:53:00
No właśnie od 5 dni czuję suchość w gardle, a od 3 tygodni mam wieczorem dreszcze. Jakby mnie telepało tak grypowo. Dzisiaj się męczę  bez mlecznych , bo nagle powstała taka dziura. A głodna byłam jak pies , więc wsunęłam salceson domowy otoczony grubaśną skórą , gumowatą jak podeszwa :D, ale akurat ta skóra to mój przysmak. Mogłabym zjeść całą skórę ze świniaka , oczywiście już zrobioną. :)
Też lubię skórki...i mleczne :D

Dasna

Właśnie przeczytałam Twój post opychając się guślanką , która robią (cyt. z opakowania) karpackie pastuchy na połoninach. :lol:

Gavroche

Cytat: Dasna w 2014-04-25, 12:59:06
Właśnie przeczytałam Twój post opychając się guślanką , która robią (cyt. z opakowania) karpackie pastuchy na połoninach. :lol:
Guślanka to maślanka, nad którą odprawiano gusła? :D

Radzio

Cytat: WojciechS w 2010-12-15, 17:17:08
maf,
zdecyduj się, czy jesteś na" Lutzowitoszku", jak sam twierdzisz, a może na "kwaśniewskim", czyli zupce kapścianej...  :mrgreen:
A co będzie jak do twarogu dodasz żółtek? Wiesz o tym, że z tego miszmaszu powstaje produkt lepszy i od samych żółtek i od samego twarogu?
Ale pod warunkiem, że zdenaturujesz to na maśle, a jeszcze lepiej na mieszance masła i smalcu w proporcji fifty-fifty.
To jest dopiero ciemna masa dla "znafców"!  :lol:

:lol:
Ten to dopiero sobie namieszał. :wink: :mrgreen:
I jeszcze ten denaturat. :lol: :lol: :lol:

administ

:shock:
Matko Rotacyjna!
Ale białka wymieszał...  :(  :wink:  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

https://przystaneknauka.us.edu.pl/artykul/jak-wyewoluowala-tolerancja-laktozy
CytatW ten pośredni sposób potwierdzono więc tezę, że populacyjne nabycie tolerancji laktozy u Europejczyków z północnej części kontynentu było efektem epidemii i okresów głodu, w czasie których osoby nie narażone na negatywne działanie laktozy i lepiej korzystające z jej walorów, po prostu były zdolne do przeżycia.

admin

Co za prehistoryczny wątek wypłynął!  :shock: ;)

Blackend

admin

Gavroche

admin

Za dużo genów orangutana i goryla powoduje "nietolerancję"... ;)