Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego

Zaczęty przez MariuszM, 2011-12-03, 11:58:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Po to jest zgoda na uczestniczenie w badaniach lub nie, aby nie zajmować się 'żartownisiami".  8)

chill

Cytat: Teresa StachurskaJutro pójdzie. I dam na facebooka.

Polubione  :lol:

Ja to nie wiem czy wypełniac czy nie , chyba się wstrzymam z pół roku jeszcze , bo ja kilka lat jakies tam rózne nie surowe i surowe lc , a tak łoptymalnie to może od stycznia próbuję .... nie chciałbym produkowac błędów w ankiecie  :D... pomyślę ...

renia

Podoba mi się w tej ankiecie to, że jest ona konkretna i krótka. Na ogół ankiety są nudne i ciągną się jak flaki w oleju... :?

administ

Tak, bardzo fajnie zaplanowano tę ankietę.  :D

zofijeczka

zostawia niedosyt ;) klikam dalej a tu koniec tak bez ostrzeżenia

renia

Jeśli jest pewien niedosyt, to jest optymalnie... :D

zofijeczka

:lol:  :lol:  :lol:  :lol: Reniu ale się uśmiałam - Super

administ

Dziś rano było już 99 wypełnionych ankiet!  :D

renia

Cytat: Teresa Stachurska w 2013-07-17, 17:06:56
Teżź wypełniłam. 

Mogę dać tę informację u siebie na stronie?

Cytat: renia w 2013-07-17, 17:19:58
Nie... :evil: :wink:

Teresa, masz rację. Czym więcej wypełnionych ankiet, tym lepiej.
"Plewy od ziarna" z pewnością będą potrafili rozdzielić...a przynajmniej metodologia badań będzie bardziej rzetelna i dokładniejsza przy większej liczbie wypełnionych ankiet...

renia

Cytat: admin w 2013-07-18, 15:20:51
Dziś rano było już 99 wypełnionych ankiet!  :D

Kto jeszcze nie wypełnił? Szybciutko, będzie stóweczka... :D Gdyby wypełnianie wyszło na 102, to by całkiem było dobrze... :wink:

Blackend

Teraz po fakcie, gdy już wypełniłem stówę proponujesz?  :? ;)

renia

Cytat: Blackend w 2013-07-18, 16:04:36
Teraz po fakcie, gdy już wypełniłem stówę proponujesz?  :? ;)

Wcześniej nie proponowałam, bo liczyłam pieniądze czy mi starczy... :roll: :wink: :lol:

Blackend

administ

Dziś w Krotoszynie rozmawiałem z Panią Zuzanną Rzepecką na temat ankiet.
I chcę jeszcze raz serdecznie podziękować Użytkownikom i sympatykom tego Forum, za tak wspaniały odzew.  :D
Wkrótce więcej szczegółów.

administ

Właśnie przeglądam wypełnionych 250 ankiet i co widzę?
Byłych chorych przeważnie i bardzo dużo młodych ludzi, którzy podjęli ŻO z przekonania i ciekawości!
Najniższa i jedyna ocena stanu zdrowia - 2 - przy zaniku mięśni, rzadko są trójki (głównie przy otyłości), a najczęściej czwórki i piątki przy chorobach "nieuleczalnych".
Bardzo dużo osób wyraża chęć uczestnictwa w badaniach (około 90% wypełniających ankietę), które tym razem podobno nie będą już tak uciążliwe, jak w poprzedniej turze!
Jeszcze raz serdecznie dziękuję wszystkim osobom, które zechciały wypełnić ankietę.