Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Badania nad Dietą Optymalną dr Kwaśniewskiego

Zaczęty przez MariuszM, 2011-12-03, 11:58:47

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

O przepraszam, są jeszcze dwie dwójki u osoby z miażdżycą i osoby zdrowej oraz niestety dwie jedynki - rak prostaty i ciężki zawał.  :(

renia

Ogólnie piękne dane, żaden ośrodek "zdrowia" takimi nie może się poszczycić...

RG

Cytat: renia w 2013-07-29, 12:19:19
Ogólnie piękne dane, żaden ośrodek "zdrowia" takimi nie może się poszczycić...

A tam, zdecydowana większość ośrodków "zdrowia" w Polsce może się poszczycić 100% wynikami w kartotekach zgonów... chyba, że im jakiś pacjent ucieknie na DO ale wtedy w kartotekach pewnie wpisują NN i nie wliczają do statystyk w wynikach :D

administ

0,8% "niezadowolonych" i to w tym społeczeństwie - SUPER osiągnięcie.  :D

renia

Już nawet jeden wyleczony z choroby tzw. nieuleczalnej to powinien być cud na miarę papieża... :roll:

zofijeczka

Cytat: admin w 2013-07-29, 14:44:42
0,8% "niezadowolonych" i to w tym społeczeństwie - SUPER osiągnięcie.  :D

nie można powiedzieć "niezadowolonych" - pytanie jak się wcześniej oceniali może np na 0  ha! - a wedy przejście na wyższy poziom punktacji to już coś.
No i kwestia weryfikacji czy dana osoba prawidłowo jadła.

renia

Żałuję, że wczoraj na naszym pomorskim spotkaniu Optymalnych nie poruszyłam tego tematu badań i nie zachęciłam obecnych tam do brania udziału w wypełnianiu ankiet (nie przypomniałam sobie o tym). Teraz muszę to nadrobić mailowo i telefonicznie. Czym więcej uczestników badań, tym na pewno lepiej...

administ

Nie żałuj, tylko rozsyłaj te maile!  :wink:  :D

Zyon

nawet ja wyslalem ankiete :D choc nie wiem czy ja optymalny czy nie  :lol:
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-07-31, 08:40:52
nawet ja wyslalem ankiete :D choc nie wiem czy ja optymalny czy nie  :lol:
Ja nie, spóźniłem się :(

Zyon

kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi. final w postaci wywalenia bruforda tez pewnie przegapiles.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-08-03, 16:31:37
kto pozno przychodzi ten sam sobie szkodzi. final w postaci wywalenia bruforda tez pewnie przegapiles.
No, zaraz zajrzę :lol:

Gavroche

Cytat: Gavroche w 2013-08-03, 17:00:42
Cytat: Zyon w 2013-08-03, 16:31:37
No, zaraz zajrzę :lol:
Bardzo ładnie, pewno niedługo wróci :lol:
Jako Brufozorro :D
A biedni chorzy?

Zyon

U Teresy bedzie sie Verbalizowal z wieksza intensywnoscia. Potrzeby pisania o niczym trzeba zapokajac przeciez :D
Work Buy Consume Die

renia

:lol: Niektórzy nie wytrzymują bez złośliwości...Już nie chodzi im o to aby coś zyskać, ale aby komuś coś zniszczyć... :roll: jak ten góral co zazdrościł sąsiadowi posiadania 100 krów i sam tylu nie chciał, lecz prosił Boga, aby tamtemu krowy zdechły...taki pies ogrodnika...