Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-01-28, 12:30:41

BTW % niskoweglowodanowa odpowiednio 30:60:10.

Poziom kortyzolu i CRP były podniesione na diecie tłuszczowej i nie wiem co z tym fantem zrobić...
Reszta tzw. markerów zdrowia była zdecydowanie na korzyść T.
Ale,że co? Dieta podobna do Twojej ...? ;)

MariuszM

Faktycznie,aby "zwiększyć" sprzedaż nakład, przydałoby się coś więcej pisać o zdrowych, a nie niedoborach warzywnych, wodnych,białkowych,ketozie etc. Tematy można czerpać np. z zapytań mailowych do Arkadii, am face,bezpośrednio do biura itp. :) W "morzu" pytań na pewno wybrałoby się coś ciekawego ;) Taka luźna lotna myśl.

Zyon

Cytat: renia w 2013-01-28, 14:05:28
Dr Kwaśniewski pisał chyba o wszystkim, ale do czasopisma też trzeba coś pisać... a kto lepiej się na tym zna od Ciebie?
Ja bym cos o szlakach pentozowym i heksozowym poczytal szerzej, bo w "jak nie chorowac" troche tak oglednie bylo. :D
Work Buy Consume Die

administ

I tak gazeta jest na 6+, więc lepiej być nie może!  :wink: :D

renia

Nigdy nie jest tak źle, żeby nie mogło być gorzej i tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej... :roll:

administ

Cytat: Zyon w 2013-01-28, 14:15:01
Cytat: renia w 2013-01-28, 14:05:28
Dr Kwaśniewski pisał chyba o wszystkim, ale do czasopisma też trzeba coś pisać... a kto lepiej się na tym zna od Ciebie?
Ja bym cos o szlakach pentozowym i heksozowym poczytal szerzej, bo w "jak nie chorowac" troche tak oglednie bylo. :D

Ale o tym dokładnie piszą w każdej biochemii, to po co "plagiata" popełniać?  :shock: :wink:
Glikoliza i produkcja pentoz to podstawa życia i oba procesy są bardzo dobrze poznane.
Tylko wyciągane wnioski są jak zwykle błędne.
A jak się napisze poprawne wnioski, to mają człowieka za ...   :lol: :lol: :lol:
I tyle.
Ja tam nie z tych, co za wszelką cenę chcą uszczęśliwić i to na siłę!  8)
Aż taki, to ja nie jestem.

renia

Cytat: admin w 2013-01-28, 14:15:18
I tak gazeta jest na 6+, więc lepiej być nie może!  :wink: :D

"Odbijasz piłeczkę" jak się da... :(

administ

Renia, biochemia mnie już nudzi, a do tego pewnie muszę być za rok ekspertem od Unii Europejskiej - to spore wyzwanie!  :wink:
Ale jak trzeba będzie, to w kwartał dam radę!  :D

MariuszM

Cytat: admin w 2013-01-28, 14:29:31
Renia, biochemia mnie już nudzi, a do tego pewnie muszę być za rok ekspertem od Unii Europejskiej - to spore wyzwanie!  :wink:
Ale jak trzeba będzie, to w kwartał dam radę!  :D
I po co do tego Eurokołchozu, po co się pchać?  :lol: :lol: Tu potrzebna praca od podstaw, na miejscu.  :twisted: :lol: :lol:
Nie przez politykę, oj nie...  :P

administ

Bo muszę sobie stawiać jasne i ambitne cele, ku chwale OSO!  :D

Zyon

Cytat: admin w 2013-01-28, 14:22:30
Ale o tym dokładnie piszą w każdej biochemii, to po co "plagiata" popełniać?  :shock: :wink:
Glikoliza i produkcja pentoz to podstawa życia i oba procesy są bardzo dobrze poznane.
Tylko wyciągane wnioski są jak zwykle błędne.
A jak się napisze poprawne wnioski, to
O to to :D to by bylo dobre :D
Work Buy Consume Die

MariuszM

Widzę,że wnioski z 40 letniej "walki" lek. med. Jana Kwaśniewskiego nie dały do myślenia. :? :( Wielka szkoda,ale powodzenia w takim razie.  :lol:. Ja, to nie byłbym wstanie być "marionetką" nikogo, nawet w "słusznej" sprawie  :twisted: Niepokorny jestem...  :lol: :lol:

administ

:D
I tak trzymaj, póki Ci sił starczy.  :D :D :D

Zyon

Cytat: MariuszM w 2013-01-28, 14:42:50
Widzę,że wnioski z 40 letniej "walki" lek. med. Jana Kwaśniewskiego nie dały do myślenia. :? :( Wielka szkoda,ale powodzenia w takim razie.  :lol:. Ja, to nie byłbym wstanie być "marionetką" nikogo, nawet w "słusznej" sprawie  :twisted: Niepokorny jestem...  :lol: :lol:
Spokojnie, powoli, przyjdzie czas a wtedy przyjdzie cos innego. Gavro moze ci to wytlumaczyc :lol:

Jednego niepokornego juz mialem okazje ogladac, na forum mh, slaby widok :D :D :D
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: admin w 2013-01-28, 14:46:41
:D
I tak trzymaj, póki Ci sił starczy.  :D :D :D
A admin wierzy w to, co mu zaproponowano...?  :twisted: Pachnie to mocno komuną, którą admin nie darzy zbytnią "sympatią". :D
Szczerze? To na chwilę obecną jeszcze nie mogę w to uwierzyć Tomasza Kwaśniewski- europoseł. Nie w to,że przyszły europoseł ma szansę,ale w to,że .........  :lol:
Podobno do trzech razu sztuka. Jedna już można "odfajkować"... ;)

MariuszM

Cytat: Zyon w 2013-01-28, 14:52:37
Jednego niepokornego juz mialem okazje ogladac, na forum mh, slaby widok :D :D :D
Spokojnie,ale chyba mnie nie zrozumiałeś z tym niepokornym. Nie zawsze tzw. "góra" ma rację.  :twisted:

Zyon

Cytat: MariuszM w 2013-01-28, 14:54:57
Cytat: Zyon w 2013-01-28, 14:52:37
Spokojnie,ale chyba mnie nie zrozumiałeś z tym niepokornym. Nie zawsze tzw. "góra" ma rację.  :twisted:
Owszem, nie zawsze ale kiedy ma racje to nie ma co udowadniac, ze jej nie ma wylacznie z racji niepokornosci  :D
Na niepokornosc trzeba miec czas.
Work Buy Consume Die

MariuszM

Ciekawym tematem,byłoby wykazanie źródła paliwa podczas wysiłków. Coś na wzór tematu "O paliwie dla mózgu". Ile taki gotowiec szumy mógłby narobić  :shock: olaboga :D Niektórzy mogliby się "zaparzyć" ze złości na czerwono :P

MariuszM

Cytat: Zyon w 2013-01-28, 14:57:29

Owszem, nie zawsze ale kiedy ma racje to nie ma co udowadniac,
No tak racja=polityka, polityka=racja  :lol: :twisted: Wysoki, najwyższy sądzie nie mam więcej pytań. :P