Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

U mnie w mieście jest taki "prezydento" co nawet w więzieniu był...  :) (Nie)jedna osoba go chciała "zwolnić" z ciężaru służby  :lol: Jednak demokracja to demokracja (czytaj większość) , nie ma zmiłuj. :)
Za to teraz sądzą się z firmą o grube miliony, a miało być tak tanio... Wszyło jak stadiony i autostrady  :)
Wy "dorośli" macie niezłomną wiarę, wiarę ojców? ;)

Radzio

Zyon

Dzisiaj 11 tydzien zakonczylem, jeszcze jeden zostal. To chyba 3 albo 4 na smietance przedtreningowej. Nie wiem jak bylo wczesniej, bo sie nie mierzylem  czy smietanka podgonila ten proces ale waga mowi moze ze cos duzo :D Ale wizualnie lepiej i w spodnie sie mieszcze spokojnie, oczywiscie oprocz ciasniejszych ud. Ogolnie plan zeby cos tam w strone tych z filmow 8) wygladac w miare dopiety.
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-02-01, 08:56:44
Dzisiaj 11 tydzien zakonczylem, jeszcze jeden zostal. To chyba 3 albo 4 na smietance przedtreningowej. Nie wiem jak bylo wczesniej, bo sie nie mierzylem  czy smietanka podgonila ten proces ale waga mowi moze ze cos duzo :D Ale wizualnie lepiej i w spodnie sie mieszcze spokojnie, oczywiscie oprocz ciasniejszych ud. Ogolnie plan zeby cos tam w strone tych z filmow 8) wygladac w miare dopiety.
Eee, no jak z filmów, to gratulacje  :lol:

Zyon

Work Buy Consume Die

grenis

Teresa Stachurska

administ

Coś mi się na okładce lutowego numeru OPTYMALNI obił o wzrok temat tego wątku!  :shock:  :D

administ

A skąd!  :shock:
Papierowa wersja dociera najpierw do Wejherowa, a ja mam pdf.  :D

Gavroche

administ

Gavroche

Cytat: admin w 2013-02-02, 07:30:22
I straszna ilość choregosterolu!  :shock: :?
I dlatego zjem dziś tylko osiem :D
Podzieliłem się wczoraj z psami, dostały po całym do obiadokolacji.

administ

Jak osiem, to z sześciu się nie wchłonie, dlatego jajka zaczynają się robić "zdrowe" jak się zjada co najmniej trzy żółtka na raz!  :wink:  :D

Gavroche

Cytat: admin w 2013-02-02, 07:40:19
Jak osiem, to z sześciu się nie wchłonie, dlatego jajka zaczynają się robić "zdrowe" jak się zjada co najmniej trzy żółtka na raz!  :wink:  :D
Szkoda, bo cholesterol dobry, do produkcji kortyzolu i testosteronu...

Radzio

Cytat: admin w 2013-02-02, 07:40:19

W budyniu tyle bywa, ale tylko przy wspólnym posiłku. ;) :D Dla singli są dwa, a może i to za dużo.  :(