Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Ze sluchawkami cwiczyles? No no, moda cie jednak dopadla :D

Ja dzisiaj rano 10 minut intenstywnych parallette v ups i shoot out. Smarowanie gwintow dzisiaj odpuszczam i robie przerwe na regeneracje do jutra. Wczoraj juz bylo duzo ciezej niz w poniedzialek a te popoludniowe pompki mocno bylo czuc i ciezej szlo, wiec nie chce przetrenowac czy co
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-05-15, 11:25:21
Ze sluchawkami cwiczyles? No no, moda cie jednak dopadla :D

Ja dzisiaj rano 10 minut intenstywnych parallette v ups i shoot out. Smarowanie gwintow dzisiaj odpuszczam i robie przerwe na regeneracje do jutra. Wczoraj juz bylo duzo ciezej niz w poniedzialek a te popoludniowe pompki mocno bylo czuc i ciezej szlo, wiec nie chce przetrenowac czy co
Przychodzę na tyle wcześnie, że zwykle nikogutko, dziewczynka zza kontuaru chętnie wrzuca moją muzę.
Ale czasem komuś przeszkadza i muszę sobie radzić, by nie musieć słuchać supernowości, mam takie bezkabelkowe :D

Ja też bym chętnie zwiększył częstotliwość, ale jeszcze się powstrzymuję, przesadzić łatwo, a to bez sensu :D

MariuszM

U mnie po wylewce posadzki pod altanke 'peklo' 8 zoltej,kubek smietanki=0.5l kubek szczypta cukru, kawaleczek zoltego sera ala brie,maly ziemniak. Mozna dalej isc w boj do 21 :D

Zyon

zatkasz sobie receptory to zobaczysz, bedziesz zalowal....
Work Buy Consume Die

MariuszM

Dziś "na oko" , koniec dnia opitoliłem szamki z 1kg B:T:W 95:273:50 ~3000 kcal +/-200-300  :D
I dalej mam ochotę na tuść ,gdy zamknę oczęta :lol:
Pierwsza połowa za mną, używając terminologii socera. Po przerwie "dobiję" się tuściem i będę zawałował :D

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-05-15, 21:48:58
Dziś "na oko" , koniec dnia opitoliłem szamki z 1kg B:T:W 95:273:50 ~3000 kcal +/-200-300  :D
Pierwsza połowa za mną, używając terminologii socera. Po przerwie "dobiję" się tuściem i będę zawałował :D
Prawie tyle co ja jem :lol:
I co, da się?

MariuszM

Ręczna praca od 10-21 a betoniarki niet. :D A zaprawę trzeba zarobić w wannie graczką alias haczką,trójzębem :D
Dobrze robi na mięśnie brzucha,ale plecy dostają w *^(*_)&  :lol:. Ładowanie i wyładowanie piachu ala martwy :D

[załącznik usunięty przez administratora]

Zyon

no jazem dopiero skonczyl, tak mnie jakos wziely wyrzuty przed snem, ze rano bylo za lekko :D
4x 10 pompki "nurkujacy bombowiec" zakonczone asana kobry
4x 8 razy waski nachwyt
4x6 hspu
4x10 wznosy nog wiszac
tak szybko
Work Buy Consume Die

MariuszM

Po małym kawałeczku masła, pi razy oko 30g najadłem się  do syta. Pora spać ,a rano zameldować się na żwirowni i przy haczce. :)

Blade

Cytat: MariuszM w 2013-05-15, 22:14:54
Ręczna praca od 10-21 a betoniarki niet. :D A zaprawę trzeba zarobić w wannie graczką alias haczką,trójzębem :D
Dobrze robi na mięśnie brzucha,ale plecy dostają w *^(*_)&  :lol:. Ładowanie i wyładowanie piachu ala martwy :D
A te rury to chłodnica od systemu destylacji?;-) dobry humor przy pracy gwarantowany ;-)

MariuszM

odrobina alkoholu dobrze dziala na morale zalogi ;) gorale stawiajacy domy o tym wiedza i praktykuja ;)

Zyon

Noo pisalem o tym jak rozbieralem chalupe pozna jesienia. Jak sprzatalem na wiosne to butelek po tych dopalaczach sporo bylo hehe
Work Buy Consume Die

Gavroche

U Zaciorskiego w "Science and practice of strenght training" jest znakomity trening przeznaczony w zamyśle dla kobiet, ale spoko nadaje się dla wszystkich, którzy cenią sobie "muscle endurance":

[załącznik usunięty przez administratora]

Radzio

Cytat: MariuszM w 2013-05-15, 22:45:09
Po małym kawałeczku masła, pi razy oko 30g najadłem się  do syta. Pora spać ,a rano zameldować się na żwirowni i przy haczce. :)

Spryciarz. :) Budzika tym sposobem nie potrzeba. ;)   Ale mogę się mylić. :D

Cytat: MariuszM w 2013-05-15, 22:14:54

"Gdybym był kobietą jeden dzień..."- ładne gniazdko. 8) :lol: :lol:

Cytat: Gavroche w 2013-05-15, 22:01:24
Cytat: MariuszM w 2013-05-15, 21:48:58
Prawie tyle co ja jem :lol:
I co, da się?

Gdy ratowałem własną godność i życie dojeżdżałem do 5000kCal per doba- mam w notatkach.  :lol:
...Ale Tu zabawnie wtedy było. ;) :lol: :lol:

Gavroche

Dzisiaj dzień lekkiej ławki:
-wyciskanie na płaskiej z pauzą
-wyciskanie stojąc
-unoszenie bokiem
-unoszenie bokiem w opadzie
-brzuszki Jandy z partnerem.

Te unoszenia na barki, to nie dlatego, że stałem się nagle pakerem, ale próbuję zachować jaką taką ruchomość w stawach.
Ławka powoduje lekką zmianę mechaniki ruchu.

chill

Panie dobrze że dałeś na dole erratę ;) bo już myślałem że wertowanie tych pisemek kulturystycznych ściągnęło Cię na ciemną stronę mocy  :lol:

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-05-17, 10:54:01
Te unoszenia na barki, to nie dlatego, że stałem się nagle pakerem, ale próbuję zachować jaką taką ruchomość w stawach.
Dobra, dobra  8) Wszyscy pakerzy tak mowia  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: chill w 2013-05-17, 10:56:57
Panie dobrze że dałeś na dole erratę ;) bo już myślałem że wertowanie tych pisemek kulturystycznych ściągnęło Cię na ciemną stronę mocy  :lol:
W tym planie nie mam też wiosła, ani drążka.
Te unoszenia i szrugsy to wszystko co robię na górne plecy.

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-05-17, 10:58:23
Cytat: Gavroche w 2013-05-17, 10:54:01
Dobra, dobra  8) Wszyscy pakerzy tak mowia  :lol: :lol:
Nie mam dobrej wymówki dla robienia bicka...

chill

Zaglądacie czasem na rzeżnię nr 5  :lol: ? :

http://www.rzeznia5.com/

Kibicuję  tam ziomkowi z forum powerbuilding.pl nijakiemu  "Zunrahalowi",  startuje w mistrzostwach co nie co , ma niezłą proporcję wagi do ciężarów maksymalnych ...