Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Mi też papryka nie za bardzo smakuje... :? pewnie nie mam odpowiednich enzymów po przodkach... :? kaszubi papryki nie jadali... 8) :lol:

Gavroche

Cytat: renia w 2013-09-01, 17:26:10
Mi też papryka nie za bardzo smakuje... :? pewnie nie mam odpowiednich enzymów po przodkach... :? kaszubi papryki nie jadali... 8) :lol:
Fakt.
Ale na ziemniaki zdążyli dobie fermenty przygotować?

renia

Na bulwy, wieprzowinę i ryby... 8) żadnych pierogów, kaszów i klusków... :lol:

renia

Ziemniak we wszystkich kulturach szybko się adaptuje...

Gavroche

Cytat: renia w 2013-09-01, 17:36:03
Na bulwy, wieprzowinę i ryby... 8) żadnych pierogów, kaszów i klusków... :lol:
To Ty jakościowo całkiem optymalna, tylko ilościowo przypilnować :D

renia

Ja jako najmłodsze dziecko w rodzinie jadłam w proporcjach najbardziej zbliżonych do optymalnych... :D
Mięso było wydzielane po sztuce dla wszystkich tyle samo. Ja tylko ziemniaków brałam mniej. Może dlatego najlepiej z rodzeństwa się uczyłam i najmniej przysiadywałam przy lekcjach... :D

Gavroche

Cytat: renia w 2013-09-01, 17:58:35
Ja jako najmłodsze dziecko w rodzinie jadłam w proporcjach najbardziej zbliżonych do optymalnych... :D
Mięso było wydzielane po sztuce dla wszystkich tyle samo. Ja tylko ziemniaków brałam mniej. Może dlatego najlepiej z rodzeństwa się uczyłam i najmniej przysiadywałam przy lekcjach... :D
I "powrót po latach" był łatwiejszy?

administ

renia

Organizm zareagował przyjaźnie. Żadnych złych samopoczuć, jak u niektórych, w pierwszych tygodniach nie miałam. ja wprost kipiałam energią, snu starczało mi kilka godzin i wszystkim chciałam "dobra nowinę" ogłosić. myślałam, że będą zachwyceni... :shock: :lol: 8)  Przecież wszyscy mówią, że zdrowie jest najważniejsze... :roll:

chill

No to smaka narobiliscie tym twarogiem w różnych odsłonach :) Ja dla odmiany od ciepłej golonki , grillowanego boczku ,karkówki , czy duszonej wątróbki miewam ochotę czesto na coś chłodnego właśnie ala twaróg z żółtkami i/lub ze śmietanką plus jakies malinki , porzeczki albo truskawki ... mmm jami .. Ale te powidła śliwkowe ?...
Który to zaczął :D ? Bo u mnie sie własnie skończyły i trzeba zrobic na nowy sezon :( ....

Gavroche

Cytat: chill w 2013-09-02, 09:49:08
No to smaka narobiliscie tym twarogiem w różnych odsłonach :) Ja dla odmiany od ciepłej golonki , grillowanego boczku ,karkówki , czy duszonej wątróbki miewam ochotę czesto na coś chłodnego właśnie ala twaróg z żółtkami i/lub ze śmietanką plus jakies malinki , porzeczki albo truskawki ... mmm jami .. Ale te powidła śliwkowe ?...
Który to zaczął :D ? Bo u mnie sie własnie skończyły i trzeba zrobic na nowy sezon :( ....
Admin, ale moja Babcia, świeć jej Panie cieplutko, robiła najlepsze 8)

chill

Zyon

Cytat: chill w 2013-09-02, 16:47:44
Serbiaki na drążkach i innych poręczach :D : http://www.youtube.com/watch?v=zcTFcTa9Jo8
piekne chlopaki w pieknych rekawiczkach. hannibal style  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Dobra, zdrowa moda :D
Nawet na rękawiczki można przymknąć oko :lol:

Zyon

tylko ino ciala czasami az za malo. co prawda popieram ale bez przesady... :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-02, 17:52:54
tylko ino ciala czasami az za malo. co prawda popieram ale bez przesady... :D
No trochę.
Ale lepsze wytrenowane chude, niż zagłodzone czy wyniszczone inaczej.

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die