Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

ta "konkurencja" to rozumiem sam Walus?
Work Buy Consume Die

Blade

Cytat: Zyon w 2013-09-19, 09:04:49
na to wygląda. Otwarli teraz nową salę, może za bardzo poszli w koszta. Pewnie musieli, bo zrobili nawet dopłatę do benefita. Musiałbym dopłacać 6 dych do miesięcznego karnetu, co mi się przestało opłacać. Mam kettle, więc nie muszę nigdzie chodzić. W zasadzie, to chyba mam tez pierwszy nieoficjalny box crossfitowy w ZG ;) worek, drążek, opona, kettle, młot ;)

Zyon

I teraz sie boja nowej sali Crossfitowej i ja nieuczciwie zwalczaja? Oj nieladnie
Work Buy Consume Die

MariuszM

Chore to je :)
konkurencja dźwignią handlu :)

Gavroche

Cytat: Blade w 2013-09-19, 09:25:43
na to wygląda. Otwarli teraz nową salę, może za bardzo poszli w koszta. Pewnie musieli, bo zrobili nawet dopłatę do benefita. Musiałbym dopłacać 6 dych do miesięcznego karnetu, co mi się przestało opłacać. Mam kettle, więc nie muszę nigdzie chodzić. W zasadzie, to chyba mam tez pierwszy nieoficjalny box crossfitowy w ZG ;) worek, drążek, opona, kettle, młot ;)
Skrzynia do naskoków i pomost ze sztangą i gitara.

Blade

Cytat: Gavroche w 2013-09-19, 09:48:33
Cytat: Blade w 2013-09-19, 09:25:43
Skrzynia do naskoków i pomost ze sztangą i gitara.
skrzynię mam - to taras ;) tylko na sztandze mało żelastwa. Musiałbym dokupić, a kasy mi szkoda. Teraz będę robił sztangą w jakimś klubie, mam 3 po drodze na basen do wyboru, i za darmo, bo na benefita.

Radzio

Cytat(chyba mogę ich tak nazwać skoro oni nas tak nazywają???)

"Chyba" równają w dół, ale... mogę się przecież mylić. :)

Gavroche

No, na przykład to o tłuszczach:
http://www.poliquingroup.com/Blog/tabid/130/EntryId/2091/Tip-597-T-uszcz-Jest-Dla-Ciebie-DOBRY-Piec-Rad-Jak-Jesc-T-uszcz-Aby-Gubic-T-uszcz.aspx
"Masło również zawiera średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe, które nie wchodzą w cykl cholesterolowy, co pomimo faktu, że masło zawiera dużo tłuszczy nasyconych, nie podniesie "złego" cholesterolu LDL. Prawda jest taka, że spożywanie tłuszczu nasyconego pochodzenia zwięrzecego, bez ogromnych ilości węglowodanów, jest niegroźne!"
Rewelacja :lol:

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-09-21, 06:16:59
http://www.poliquingroup.com/Blog/tabid/130/EntryId/2091/Tip-597-T-uszcz-Jest-Dla-Ciebie-DOBRY-Piec-Rad-Jak-Jesc-T-uszcz-Aby-Gubic-T-uszcz.aspx
"Masło również zawiera średniołańcuchowe kwasy tłuszczowe, które nie wchodzą w cykl cholesterolowy, co pomimo faktu, że masło zawiera dużo tłuszczy nasyconych, nie podniesie "złego" cholesterolu LDL. Prawda jest taka, że spożywanie tłuszczu nasyconego pochodzenia zwięrzecego, bez ogromnych ilości węglowodanów, jest niegroźne!"

na skale swiatowa :-P

Zyon

bomba, Charles co chwile dokonuje zaskakujacych zwrotow  :shock: tylko co z tego, tym maslem to te suple smarowa czy posypywac suplami?
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: Zyon w 2013-09-21, 08:15:54

bomba, Charles co chwile dokonuje zaskakujacych zwrotow  :shock: tylko co z tego, tym maslem to te suple smarowa czy posypywac suplami?

Teresa Stachurska

Izabella Łukomska-Pyżalska, prezes Warty Poznań :

„…Przeżyłam rozczarowanie. Już po paru miesiącach zobaczyłam, że część naszych sportowców, to są tacy „sportowcy” w cudzysłowie. Oni nawet nie do końca stosują dietę! Wcześniej miałam do czynienia między innymi z kulturystami i tam to jest podstawa przed zawodami. Kulturyści są bardzo restrykcyjni. A piłkarze? Szczerze mówiąc, to ja się chyba od nich zdrowiej odżywiam…” Więcej – http://ofsajd.onet.pl/dziewczyny/izabella-lukomska-pyzalska-o-swoim-rozczarowaniu-i-sportowcach-hipokrytach/bwwjk .

Zyon

Bylo juz kiedys porownanie zdjeciowe brzuchow, Ronaldo i bodajrze Wawrzyniaka czy ktoregos tam.
Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-24, 15:28:56
No muly to ma....
Właśnie, a o to w kulturystyce chodzi, nie?
Trochę nieforemne, ale może mu się tak genetycznie Synthol rozkłada :lol: