Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-11-10, 18:10:43
A mnie "palą" uszka,lewe ucho. Znaczy,że tęskniom,kochajom ....?  :lol: :lol: :twisted:
Dziewczęta z DD?

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-11-10, 18:18:34
Cytat: MariuszM w 2013-11-10, 18:10:43
A mnie "palą" uszka,lewe ucho. Znaczy,że tęskniom,kochajom ....?  :lol: :lol: :twisted:
Dziewczęta z DD?
Niewiasty o białym licu,dziewice  :lol: :lol: 8);)
Beze mnie ......., ze mna jeszcze.........  :lol:

Gavroche

Nie brałeś przykładu z ciotki Ady, tylko wytykania nieuctwa Ci się zachciało, to masz :lol:

Zyon

Co tam panowie, znowu jakas akcja osiedlowa? Namiar poprosze hehe  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-11-10, 18:46:05
Co tam panowie, znowu jakas akcja osiedlowa? Namiar poprosze hehe  :lol:
Banan na 14.00 w Optimal Story :D

MariuszM

Cytat: Gavroche w 2013-11-10, 18:44:24
Nie brałeś przykładu z ciotki Ady, tylko wytykania nieuctwa Ci się zachciało, to masz :lol:

Cioty,pedały,pedersty nie dla mnie,choć na rowerze i owszem popedałujem  :lol:
Wierze, zawierzę naturze ;)  :twisted: :idea:

Zyon

O matko, a za co?  :shock: Nie widze nic chamskiego ani niezgodnego z regulaminem? Czyzby za obraze szlachetnego admina? Jak chcesz mariusz to ci moge moje konto oddac  :lol: :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

MariuszM

Cytat: Zyon w 2013-11-10, 18:49:41
O matko, a za co?  :shock: Nie widze nic chamskiego ani niezgodnego z regulaminem? Czyzby za obraze szlachetnego admina? Jak chcesz mariusz to ci moge moje konto oddac  :lol: :lol: :lol:
Nie stać ich na mnie  :lol: :lol: :D

Zyon

E troche zena jednak jak tak popatrzylem, za obraze coolera czy co?. Z Brufordem jeszcze wielmozny probowal cos dyskutowac a tutaj ot tak, bez uzasadnienia za co, zadnego punktu w regulaminie nie zlamano. Troche zenujaco to wyglada jak badz co badz dorosly, starszy czlowiek zachowuje sie jak kompletny gowniarz. Znam takich co by wojowali powolujac sie na stosowne ustawy o forach  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

MariuszM

Radzio

Czyli powierzchowny jest, a tylko tak dla "picu" zawoalował. :D

Gavroche

Zyon

No ok, po treningu. 150 swingow na rozgrzanie  w 5 seriach, potem tgu l/p, c&j a na koniec, bo mnie cos energia rozpierala dorzucilem windmille i to az 4x5 robione l+p w serii. Pamietam jak mi sprzedales gavro odwaznik to windmill to byla dla mnie total abstrakcja, nie moglem jednego zrobic a teraz to cwiczenie to poezja i czysta przyjemnosc, normalnie jak pisanie haiku i obliczanie regulatorow z mechaniki  :D

Tylko czuje, ze cos sie zneurodegradowalem kulturystycznie  :? , chcialem sobie wyrecytowac tradycyjna formule na zakonczenie treningu "detrminizm polatywny w aspekcie srodkow retrospektywnych indycybuje sie w ketegoriach absolutu dajaca mi sile " a wyszlo mi "ble blu, yyyyyy sztanga eee buuuu"  :? :(
Work Buy Consume Die

Gavroche

Praca fizyczna ogłupia :lol:
Popatrz na twarze chłopów z początków zeszłego wieku 8)

Dla mnie wiatrak jest niewygodny jakiś, lubię TGU, ale fakt, ćwiczenie czyni mistrza :D
Jak się uczyłem rozginać podkowy, nawet te miękkie, myślałem: makabra!
Do każdej bryły trzeba umieć podejść, poznać ją i oswoić, potem już leci.

Radzio

No wiesz co! :shock:
A każ współczesnemu chłopu pod sztangę podejść, znaczy podleźć. :D Zobaczysz, jaki on "gupi". :lol:

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-11-11, 11:52:50
Kurde bele co zrobic....? Moze Beethovena sluchac podczas? Albo wierszy Herberta?  :lol: :lol:

Dla mnie wiatrak jest niewygodny jakiś, lubię TGU, ale fakt, ćwiczenie czyni mistrza :D

Jak robilem pierwsze wiatraki to makabra byla , zginalem sie  z trudem tylko aby dotknac czubkiem najdluzszego palca do podlogi  :D , teraz robie, ze dotykam pelna dlonia do podlogi i zginam w lokciu. Lubie sluchac podczas tego cwiczenia jak wszystko  w ciele skrzypi, zgrzyta i szmera w stawach i powieziach podczas zginania i wstawania  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-11-11, 12:03:46
Kurde bele co zrobic....? Moze Beethovena sluchac podczas? Albo wierszy Herberta?  :lol: :lol:

Jak robilem pierwsze wiatraki to makabra byla , zginalem sie  z trudem tylko aby dotknac czubkiem najdluzszego palca do podlogi  :D , teraz robie, ze dotykam pelna dlonia do podlogi i zginam w lokciu. Lubie sluchac podczas tego cwiczenia jak wszystko  w ciele skrzypi, zgrzyta i szmera w stawach i powieziach podczas zginania i wstawania  :lol:

Beethoven przeszkadzałby Ci w słuchaniu jęków maltretowanego kolagenu :D

Zyon

A moze to odlgos prostujacych sie zwojow mozgowych?  :shock: Postepujaca neorodegradacja kulturystyczna optymalnie?  :shock: :?
Work Buy Consume Die