Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

MariuszM

Tym lepiej,mógłby korzystać z Jarmułkowego know how  :lol: :lol:

Zyon

Na pewno korzysta  :lol: Ja w ogole mam wrazenie jak ich czytam, ze te ich "dialogi" sa mocno rezyserowane, jeden pyta o pogode, drugi odpowiada, ze chleb drogi, takie to sztuczne i nienaturalne. Nie widze w tym naturalnej dyskusji i "plyniecia tematu" tylko udawanie, ze sie o czyms rozmawia ale glowny cel to przemycic to co sie chce powiedziec, czyli grzes po raz kolejny podkresli jak to sie Kwasniewski mogl tak pomylic a JW doda, ze Ponomarenko to mial racje. Takie troche zenujace to, ze starzy ludzie bawia sie w takie durnoty. No ale kasa to kasa, nawet klown musi cos jesc i pic. :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-12-24, 01:21:13
Na pewno korzysta  :lol: Ja w ogole mam wrazenie jak ich czytam, ze te ich "dialogi" sa mocno rezyserowane, jeden pyta o pogode, drugi odpowiada, ze chleb drogi, takie to sztuczne i nienaturalne. Nie widze w tym naturalnej dyskusji i "plyniecia tematu" tylko udawanie, ze sie o czyms rozmawia ale glowny cel to przemycic to co sie chce powiedziec, czyli grzes po raz kolejny podkresli jak to sie Kwasniewski mogl tak pomylic a JW doda, ze Ponomarenko to mial racje. Takie troche zenujace to, ze starzy ludzie bawia sie w takie durnoty. No ale kasa to kasa, nawet klown musi cos jesc i pic. :lol:
+1
Dodatkowo jeszcze dziury w logice tych wypowiedzi  :D

renia

Cytat: Zyon w 2013-12-24, 01:21:13
Na pewno korzysta  :lol: Ja w ogole mam wrazenie jak ich czytam, ze te ich "dialogi" sa mocno rezyserowane, jeden pyta o pogode, drugi odpowiada, ze chleb drogi...

:lol: :lol: :lol:

grenis

Tutaj fajny rodzynek jak PiterX odpowiada na post po 4 latach.
Slodyczy dopelnia osoba, ktora zadala pytanie  :lol:
http://www.dobradieta.pl/forum/viewtopic.php?t=15748&start=90

MariuszM

Grzesiu Nagrywaj aka Rec zapraszam Cie na Wigilie do stolu. A co mi tam JW-23 rowniez. Przypowiesc o synu marnotrawnym wiecznie zywa ;)

nu

Jutro planowałem się wybrać, czas wymienić drążek w futrynie bo się rozlatuje. Zobaczymy ile on wart, może na kółko też się skuszę.

Gavroche

MariuszM

"Mało",ale intensywne martwocioągi  :lol: :D

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2014-02-13, 18:57:57
"Mało",ale intensywne martwocioągi  :lol: :D
Lubię jak się potwierdza to, w co wierzę :D

nu

Coooooo bez szaleństw! Zółtkownica przed treningiem i ogień  8) :D

Radzio

Gavroche

Zyon

Mlyn na wode wszelkiego rodzaju instruktorow, regabilitantow, guru i stefanow. Zawsze mozna jeleniowi wcisnac jakas -trofie albo inna anomalie i trenowac :D
Work Buy Consume Die