Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Kulturysta optymalny a "złota proporcja" cz. I

Zaczęty przez MariuszM, 2012-09-26, 10:58:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: Gavroche w 2014-05-20, 11:56:13
...
Do pewnego momentu miał rodzinę, potem się od niego odsunęli i został sam, zdziwaczał do reszty i słuch po nim zaginął... :(

... a potem pojawiła się Ona- Niezwykła Zomia... . ;) :lol: :lol: :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-05-26, 13:15:48
Cytat: Gavroche w 2014-05-20, 11:56:13
...
Do pewnego momentu miał rodzinę, potem się od niego odsunęli i został sam, zdziwaczał do reszty i słuch po nim zaginął... :(

... a potem pojawiła się Ona- Niezwykła Zomia... . ;) :lol: :lol: :lol:
Albo Niezwykle ZOMO :lol:

Sam żyjesz poza nawiasem społeczeństwa cywilizowanego, jeśli chodzi o jedzenie :D
Przerzuć się chociaż na LC :wink:

Radzio

NieDOczekanie. :lol:
Ja zajmuję się wpiiiii ..., na reklamie i marketingu się nie znam- po co mi to. ;) :D :lol:

Gavroche

Zyon

Cos w tym jest, bo w koncu kazdy dochodzi do stwierdzenia, ze prostota jest najlepsza :D
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-06-02, 11:06:50
Cos w tym jest, bo w koncu kazdy dochodzi do stwierdzenia, ze prostota jest najlepsza :D

8)
W każdej dziedzinie.
No dobra, czasem krzywizna jest ważniejsza od prostaty  :wink:

Zyon

Ja np jak czytam te ksiazki dietetyczne, to dochodze do wnioskow, ze to kompletny bezsens jest to nadmierne komplikowanie  :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Cytat: Gavroche w 2014-06-02, 11:13:25
Cytat: Zyon w 2014-06-02, 11:06:50

8)
W każdej dziedzinie.
No dobra, czasem krzywizna jest ważniejsza od prostaty  :wink:

:lol:

Gavroche

Cytat: Zyon w 2014-06-02, 11:14:27
Ja np jak czytam te ksiazki dietetyczne, to dochodze do wnioskow, ze to kompletny bezsens jest to nadmierne komplikowanie  :lol:
Z drugiej strony mówi się, że diabeł tkwi w szczegółach  :?

Makrobiotycy twierdzą, że wszystkie składniki pożywienia wzajemnie się wymieniają i uzupełniają oraz odradzają pogoń za "witaminami".
Bo organizm się dostosowuje do tego, co dostaje, co w zasadzie jest zgodne z tym co mówi Jan Kwaśniewski.  :D

Zyon

Work Buy Consume Die

Zyon

Work Buy Consume Die

Gavroche

Zyon

Ale powinien byc jeszcze znak, czerwone kolo z przekresleniem  :shock:
:lol:
Work Buy Consume Die