Aktualności:

9. Nie należy robić większych odstępstw od diety ani łamać jej zasad okresowo.

Menu główne

Bieganie a spacerowanie

Zaczęty przez Stefan, 2012-10-01, 21:43:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

No właśnie, też czekam jak władza będzie się zachowywać w stosunku do biegaczy.  8)
Ale nawet spaceru po górach nie wyobrażam sobie w masce.  8)

RafałS

Jak chcesz w masce to stosuj zgodnie z bhp. Maks. 20 minut bo potem współudział w zakażaniu. :wink:

Blackend

Nie mam zamiaru uczestniczyć w tym absurdzie i biegać po lesie w masce - no bez jaj.  :shock:  :lol:

RafałS

Jak masz włosy w nosie niczym naczelnik to możesz bez.  :wink:

Zyon

Cytat: Blackend w 2020-04-18, 17:03:36
No właśnie, też czekam jak władza będzie się zachowywać w stosunku do biegaczy.  8)
Biorac pod uwage, ze jest niewyobrazalnie glupia, to trudno sobie wyobrazic jak sie bedzie zachowywac ;)
Work Buy Consume Die

admin

admin

"Pandemia koronoświrusa" - tak głupie, że uwierzyli...  :shock:  :?

Jarek

Problem w tym, ze teraz maja nie wierzyć. :lol:

Blackend

Przeszedłem się dzisiaj do sklepu w obowiązkowej maseczce i nie wiem jakie są wasze odczucia ale ja po 10min. miałem już dość.  :?
W sklepie co chwilę ją zdejmowałem żeby zaczerpnąć powietrza tak jak i inni.  :lol:
Współczuje ekspedientkom, które muszą to nosić całą szychtę - "pozdrowienia" dla Naczelnika, chętnie bym go widział w założonej masce przez 8 godzin.  8)

Jarek

Tyle tego przywlekli w trosce o zdrowie ze będzie trzeba sie trochę pomęczyć. :(

Jarek

Cytat: Blackend w 2020-04-19, 00:05:09
Przeszedłem się dzisiaj do sklepu w obowiązkowej maseczce i nie wiem jakie są wasze odczucia ale ja po 10min. miałem już dość.  :?
W sklepie co chwilę ją zdejmowałem żeby zaczerpnąć powietrza tak jak i inni.  :lol:
Współczuje ekspedientkom, które muszą to nosić całą szychtę - "pozdrowienia" dla Naczelnika, chętnie bym go widział w założonej masce przez 8 godzin.  8)

Psychopaci wprowadzają ustawy podobne do swoich zachowań. Zakaz biegania, spacery, maski żeby obrzydzić życie innym.

Blackend

Wspaniałomyślnie zezwolili poddanym iść do parku od poniedziałku.  :lol:
Dlaczego nie od soboty żeby ci którzy normalnie pracują w tygodniu też mogli sobie już pójść?
Bo nie, musi być zasada kija i marchewki.  8)

Zyon

Moj pierwszy post  8) Niestety potem zapomnialem hasla i mi sie konto usunelo :D
A potem juz oficjalnie zalozylem konto  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

admin

Wiem, pamiętam "siekierkowy dyktator" tu kiedyś rządził... ;)

admin

A teraz tak mało Użytkowników, że nie ma kogo usuwać!  :shock: ;)  :lol:

Blackend

No fakt, sami się banują - wystarczy Dobrą Zmianę pochwalić.  :lol:

kelin211

Dzięki dobrej zmianie to tutaj nikogo nie będzie niedługo :D

Blackend

Zaczną się pojawiać jak się zorientują, że Dobra Zmiana nie jest dla każdego.  8)