Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Bieganie a spacerowanie

Zaczęty przez Stefan, 2012-10-01, 21:43:54

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Oj tam, oj tam. Ale lata osiemdziesiąte to ja pamiętam.  :D

RafałS

A tak po drugie to sześćdziesiąt też potrafi "przyosiemdziesięcić".  :lol:  :roll:

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-11-24, 15:57:07
A tak po drugie to sześćdziesiąt też potrafi "przyosiemdziesięcić".  :lol:  :roll:

Tylko pogratulować. :D
Dziś budyń śmietanowy i ...  8) A dla deszczu jest parasol. ;)  :lol:

RafałS

Nie, nie ma czego, a i budyń odpada póki co...  :(

:)

Radzio

Nie wiem ile było km, ale dowiem się, jeżeli tylko Babuleńka zapamiętała ulice, po których swawoliła. ;) :D

Radzio

Ulic nie zapamiętała, bo ... "poszła w las", jak te ogary. ;) :D Że też musiała jeszcze o dzikach zapomnieć.  :shock:
W nagrodę ... pyszna Adamowa "Olczańska", oczywiście chemicznie zmodyfikowana. :)

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-11-25, 07:00:48
Nie, nie ma czego, a i budyń odpada póki co...  :(

:)

Jak odpada, to spróbuj zwiększyć "kleistość". ;) A co w takim budyniu jest nie tak? :? Mleczne.  :? Cukier.  :? Mąka. Rotujesz?  :shock:

RafałS

:lol:
Nie no, ja tam do budynia nic niemiałbym. Rzecz nie o mnie była.  :roll: Mniejsza o to...  :D

Radzio

:lol: Ta "sześćdziesiątka", to nie Ty. ;)  :lol:
Przez te atawizmy, to mi mięśnie na policzkach kiedyś wysiądą.  :lol:

P.s. "60"- temat nie jest łatwy, ale nie jest też niemożliwy- "rozejrzyj się" po forum.  :D  Da to się jakoś ugryźć. ;)

renia

Tak się zastanawiałam czy Wy wiecie o czym piszecie,  :roll: to znaczy, co ma na myśli rozmówca. Jeśli każdy o czymś innym pisze, to też ma swój urok.  :lol:
Nie chciałam się dopytywać, aby Wam spacerowania - a tym bardziej biegu - inie przerywać... :roll: :wink:

RafałS

Pewnie  :D . Z tym budyniem to trudna sprawa, sam może kiedyś spróbuję. A te rotacje to w ogóle nie kręcą mnie, nie znam się bo nie próbowałem. Amen.  :D

Radzio

Cytat: renia w 2012-11-28, 07:09:50
Tak się zastanawiałam czy Wy wiecie o czym piszecie,  :roll: to znaczy, co ma na myśli rozmówca. Jeśli każdy o czymś innym pisze, to też ma swój urok.  :lol:
Nie chciałam się dopytywać, aby Wam spacerowania - a tym bardziej biegu - inie przerywać... :roll: :wink:

Inie nie przerywasz. :D
Przecież nie będę dogadywał po priv'ach, mail'ach i innych pokąt'nych środ'kach komunikacji międzyludzkiej. ;)  :P
Zdania były zdawkowe, to "dołożyłem młodemu" dyskretnie latek, żeby jakoś poziom wyrównać. ;)  :lol: :lol:

Cytat: RafałS w 2012-11-28, 15:28:45
Pewnie  :D ... A te rotacje to w ogóle nie kręcą mnie, nie znam się bo nie próbowałem. Amen.  :D

Święte słowa.  :D

RafałS

No teraz latek ci u mnie dostatek.  :lol:

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-11-29, 07:09:30
No teraz latek ci u mnie dostatek.  :lol:
Ale przynajmniej jest już jakaś płaszczyzna do ... czegokolwiek  :D, a nie jak to między pokoleniami bywa "... sprowadzą do swojego poziomu, a tam pokonują siłą własnych argumentów." ;)  :lol:

Piękny, choć teraz już deszczowy dzień. Osiemdziesięciolatka jeszcze nie bardzo potrafi rozpoznać u siebie błogostan, więc się na wszelki wypadek rozpłakała. :D :D
Dorwała jakąś "siedemdziesiątkę" z sąsiedztwa i urządziły sobie "survival" w promieniach słonecznych.  :lol: A jesień tego roku już jest nam się udała. ;)

Radzio

Czas na zapowiedzi. ;)
To, co widzą moje oczy i czują moje zmysły nasuwa pomysł. Na przespacerowanie biegiem tego, co się organizmowi należy.  :D :D

Radzio

Dwa dni słońca wykorzystane jak należy. Nie za szybko, ale bez ślimaczenia. :D
O zdrowie tu wyścig. ;)  :lol:

RafałS

Bez ślimaczenia jest akurat. Czysta energia z ruchu - cenna.  :)

Radzio

Cytat: RafałS w 2012-12-02, 18:11:22
Bez ślimaczenia jest akurat. Czysta energia z ruchu - cenna.  :)

Dla niektórych bezcenna. :D
Dziś spacer będzie już po śniegu, ale w lesie, bo na miejski to liczyć jeszcze nie można. ;)  :lol:

Radzio

Las jest bezcenny, śniegu niewiele, ale jest!  :D I nie jest ślisko.  :)
Na psi kulig jeszcze za wcześnie, ale próby trwają. ;)  :lol: