Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Leki nowej generacji...

Zaczęty przez RG, 2012-11-06, 10:54:43

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Ja pije kawe z cynamonem, normalnie mozesz do kubka dodac przed zalaniem albo od razu parzyc z cynamonem. zmienia smak kawa ale na plus raczej
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-24, 08:36:20
Ja pije kawe z cynamonem, normalnie mozesz do kubka dodac przed zalaniem albo od razu parzyc z cynamonem. zmienia smak kawa ale na plus raczej
Tak samo.
Ja mam wrażenie, że rozgrzewa tak od pół łyżeczki w górę.
Ale może dlatego, że przeczytałem w "Tinie" :lol:
I skóra ładnie pachnie po jakimś czasie.

RG

Super, wielkie dzięki... Dzisiaj poszukam tego cynamonu a jutro wypróbuję z kawą.

Miało być pół łyżeczki?

Gavroche

Cytat: RG w 2013-09-24, 08:40:22
Super, wielkie dzięki... Dzisiaj poszukam tego cynamonu a jutro wypróbuję z kawą.

Miało być pół łyżeczki?

A to już do pani doradcy pytanie :D

Zyon

Cynamon mozesz kupic jako zwykla przyprawe ale mozesz tez kupic "przyprawe do kawy" z Dary Natury, firmy, ktora sama robi rozne przyprawy i uprawia w lesnym gospodarstwie wiele ciekwych rzeczy. Ja polecam to http://bioeco.pl/kawy-ekologiczne/1247-dary-natury-podlaska-przyprawa-do-kawy.html
Jak pijesz 3 kawy dziennie to mozesz to sobie rozplanowac jakos
Work Buy Consume Die

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-09-24, 08:42:04

Miało być pół łyżeczki?

upss, sorry, wyszedlem przed szereg :oops: , oczywiscie pani doradczyni ma pierwszenstwo  :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: Zyon w 2013-09-24, 08:43:49

Miało być pół łyżeczki?

upss, sorry, wyszedlem przed szereg :oops: , oczywiscie pani doradczyni ma pierwszenstwo  :lol:
No jacha, bo Ty jakieś ekogłupoty proponujesz...

Zyon

oj cos mnie od tych pestek pokrecilo chyba ... :oops:  :? :lol:
Work Buy Consume Die

RG

Jest u mnie Dar  Natury w CH w którym mam biuro, więc wyskoczę i sprawdzę co w trawie piszczy. Zwłaszcza, że tam gdzie biorę prądy nie było "Optymalni" więc zajrzę do księgarni.

renia

Cytat: RG w 2013-09-24, 08:33:34
... Przy moim sposobie odżywiania się jak zacznę stosować całe jajka to chyba tak wyjdzie 1 : 2-2,5 : 0,5. Może brzuch mi się trochę rozciągnie to wtedy zmieszczę więcej tłuszczu :)

A dlaczego masz jeść całe jajka? Żółtka są wartościowsze. Mają działanie przeciwmiażdżycowe. I brzuch sobie rozciągać? Po co?

renia

Miało być pół łyżeczki?

:evil: :lol: Tak pół. Ja tylko piszę to co usłyszałam na szkoleniu w Słupcy...

renia

Miało być pół łyżeczki?

:evil: :lol: Długo to potrwa? :roll: :lol:

renia

Cytat: Zyon w 2013-09-24, 09:11:13
oj cos mnie od tych pestek pokrecilo chyba ... :oops:  :? :lol:

Chyba już czas na porady u ciotki Ady... :lol:

RG

Cytat: renia w 2013-09-24, 09:13:43
Cytat: RG w 2013-09-24, 08:33:34
... Przy moim sposobie odżywiania się jak zacznę stosować całe jajka to chyba tak wyjdzie 1 : 2-2,5 : 0,5. Może brzuch mi się trochę rozciągnie to wtedy zmieszczę więcej tłuszczu :)

A dlaczego masz jeść całe jajka? Żółtka są wartościowsze. Mają działanie przeciwmiażdżycowe. I brzuch sobie rozciągać? Po co?

Oddzielanie żółtek od białek wpływa na mnie destrukcyjnie... zwłaszcza po sobocie, kiedy to trafiłem na czarne jajko, w domu śmierdziało aż do rana :D A to były świeże jaja z sokołowa :D

Wieczorem to co innego, mam czas na zabawę z oddzielaniem ale z rana, przed pracą nie za bardzo, więc jak zjem 3, 4 całe jajka rano a wieczorem 8 żółtek to i tak będzie dobrze w ogólnym bilansie :)

Zyon

Cytat: renia w 2013-09-24, 09:17:36

Miało być pół łyżeczki?

:evil: :lol: Długo to potrwa? :roll: :lol:
Nie, juz niedlugo  :( Juz nie bede wychodzil przed szereg  :( Przepraszam.... :oops:
Work Buy Consume Die

Zyon

O prosze, ile oficjalna medycyna ma do zaproponowania choremu, leki nowej generacji:

CytatTak - nic. No nie do końca. Przepisał mi Rilutek - lek, który przedłuża życie o trzy miesiące ale jednocześnie dokumentnie niszczy wątrobę

http://tomaszczukiewski.natemat.pl/75843,lekarze-powiedzieli-ze-mam-isc-do-domu-i-czekac-na-smierc-rozmowa-z-rafalem-zielinskim-chorym-na-sla-rzadka-nieuleczalna-smierte
Work Buy Consume Die

RG

Kupiłem cynamon mielony, zaraz zrobie sobie kawę :) Niestety u mnie jest jakiś nature hous i tam są chyba jakieś mydła??? :)

Zyon

Cytat: Zyon w 2013-09-24, 10:16:19
O prosze, ile oficjalna medycyna ma do zaproponowania choremu, leki nowej generacji:

CytatTak - nic. No nie do końca. Przepisał mi Rilutek - lek, który przedłuża życie o trzy miesiące ale jednocześnie dokumentnie niszczy wątrobę

http://tomaszczukiewski.natemat.pl/75843,lekarze-powiedzieli-ze-mam-isc-do-domu-i-czekac-na-smierc-rozmowa-z-rafalem-zielinskim-chorym-na-sla-rzadka-nieuleczalna-smierte
Zrezygnowal z miesa i nabialu...ciekawe czy jajka chociaz.
Work Buy Consume Die

renia

Powiedzą, że ma czekać na śmierć, kupować leki za 700 zł miesięcznie (które niszczą wątrobę) i nie szukać pomocy w leczeniu alternatywnym. Piknie. :?
Można jakoś go poinformować o DO?

Zyon

mozna , jest tam jego strona podana.
Work Buy Consume Die