Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

anakin

Aj, adminie, przecież nie ma obowiązku pisania na stronie renii, a mnie w żadne "preteksty" proszę nie wciągać. :P

renia

Cytat: jukor w 2014-01-31, 21:55:40
Cytat: admin w 2014-01-31, 21:38:00
Piramida musi być wielka przecież!  8)  :wink:

Dobry wieczór !

Wielkie piramidy i inne formy graficzne, od wyboru, do koloru.
Dla każdego coś się znajdzie!  :D
http://www.eufic.org/article/pl/expid/Produktowe-wytyczne-zywieniowe-dla-krajow-europejskich/

Całkiem sporo tego. Jak na mnie to aż za wiele... 8) :wink:

renia

Cytat: anakin w 2014-01-31, 21:51:41
A może to właśnie tak wygląda, bo wkleiłaś to w taki sposób właśnie... A nie ruszaj lepiej tego. :P

Czyli te "Choroby auto..." zostawić tak jak są... :roll:

administ

Coś się wam "sypło" chyba, bo komunikat wyskakuje...  :roll:  :?

renia

Cytat: anakin w 2014-01-31, 21:58:18
Cytat: admin w 2014-01-31, 20:31:18
Renia!
RATUJ - zapomniałem hasła!  :shock: :?
Albo mnie zbanowałaś przez omyłkę...   :(

Dałem nowe. Admin zerknie w PW.

Cytat: admin w 2014-01-31, 22:01:21
Ale dlaczego?  :shock:
Moje hasło było ok!  :?

:lol: może jakieś wulgarne? :shock: :lol: 8)

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 22:04:37
A dziękuję, ale nie skorzystam.  :evil:

Cytat: anakin w 2014-01-31, 22:12:24
Aj, adminie, przecież nie ma obowiązku pisania na stronie renii, a mnie w żadne "preteksty" proszę nie wciągać. :P

Chłopaki, nie kłócić się! :evil: :lol:  :mrgreen:

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 22:14:52

U mnie jest wszystko OK... :D może Ciebie ostrzega... :roll: :mrgreen:

administ

renia

Nie wiem bo nic nie widziałam... :roll: może miałeś jakieś hasło, którego cenzura nie chciała przepuścić... :lol: 8)

administ

A wiesz chociaż, co się dzieje na tej "Twojej" stronie?  :roll: :mrgreen:

renia

renia

"anakin" widzisz, żeby było tam coś nie tak? U mnie jest OK... :roll:

anakin

Cytat: admin w 2014-01-31, 22:14:52

Jak tak się zdarzy, to wtedy trzeba wyczyścić pamięć podręczną przeglądarki i pliki cookie. Można tylko konkretnej strony, w tym wypadku optymalni.hol.es

To się niestety może czasem zdarzyć, bo hostinger.pl to diabelski hosting. :(

Wystarczy poczytać opinie innych użytkowników na forum hostingera... Cieszę się, że strona się podoba, ale "technologicznie" jest niestety w roku 2004, a nie 2014. Na tym darmowym serwerze tak wiele poblokowali, że... prawie wyszedłem z siebie.

Bo trzeba wiedzieć, że hostinger to masówka: http://www.hostinger.com

Nigdy nie należy takim liskom podawać prawdziwych danych osobowych...

Przejrzałem trochę forum polksiego hostingera i stąd wiem jak działają... Nałożyli taki limit na cpu, że po paru tygodniach strony są ustawicznie blokowane z powodu jego przekroczenia, a oni wówczas wysyłają maila z propozycją wykupienia "lepszej" oferty... Mieć płatny hosting na hostingerze, to największa głupota jaką można zrobić, bo ich hosting nie jest nic wart. :P

administ

Błąd był z kalendarza, jakby co.  8)

renia

Jak będzie źle, to poproszę Cię 8) o przeniesienie tej strony na inny serwer - czy jak to się nazywa. Mogę płacić, byleby się nie wkurzać i żeby tylko bardziej skomplikowane nie było.  8)

renia

Powyższe post kieruję do "anakina"... 8) :lol:

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 23:19:42
Błąd był z kalendarza, jakby co.  8)

Ja uważam, żeby go nie kopnąć... 8) :lol: :wink:

administ

Cytat: renia w 2014-01-31, 23:20:38

Kooleś wie swoje i teraz nie dość, że jądra ponoć wcinałaś na raka, to jeszcze teraz możesz płacić!  :shock:  :?  :wink:

anakin

Dopowiem jeszcze, że najbardziej mnie załamał ich "support", a raczej jego brat. Wsparciem technicznym polskiego hostingera służą dwie panie, które odpisują po tygodniu, gdy już samemu się zdążyło zrobić "obejście", a w dodatku odpisują nie na temat... szablonowymi odpowiedziami. :lol:

renia

Cytat: admin w 2014-01-31, 23:24:57
Cytat: renia w 2014-01-31, 23:20:38

Kooleś wie swoje i teraz nie dość, że jądra ponoć wcinałaś na raka, to jeszcze teraz możesz płacić!  :shock:  :?  :wink:

Ja już wyrosłam z tych czasów, że jakimiś "kulesiami' bym się miała przejmować. Mam ciekawsze zajęcia... :D Wisz co oni mi mogą? 8) :lol: Tak jak w tym skeczu ...ucz się...  8) :lol: http://www.youtube.com/watch?v=z4dMWaI6MBY