Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Wejherowie

Zaczęty przez renia, 2012-11-10, 06:52:50

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

:? tyle kłopotów Ci się nazbierało? Może da się zaradzić? :roll: Skrzykniemy się, zwołamy "Pełnomocników" i wstąpimy na działo... :evil: :lol:

Teresa Stachurska

Gavroche

Cytat: Teresa Stachurska w 2014-10-14, 23:33:50
Cytat: renia w 2014-10-14, 22:32:14
Zobacz Teresa na galerię zdjęć w "Dobrych Czasach" :roll: smalcu i chleba nie braknie... :lol:

:lol:  ;) 
Teresa, a weź tak dla jaj, wystaw u siebie na blogu, zdjęcie ładnego talerzyka z piękną pajdą chleba ze smalcem i stosownym opisem ;)

Radzio

Pumpernikiel jest stosunkowo cienki.

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-10-15, 19:42:49
Pumpernikiel jest stosunkowo cienki.
Pumpernikiel jest niepoprawny politycznie, bieluchny być musi :D

Radzio

Ale czyściutki pszenny jest dla wyżyn, nizinom należy się pumpernikiel, z resztą Pani Teresa, ufam, pamięta.

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-10-15, 20:10:28
Ale czyściutki pszenny jest dla wyżyn, nizinom należy się pumpernikiel, z resztą Pani Teresa, ufam, pamięta.
Pumpernikiel jest kilkukrotnie droższy od białej kluchy :D

Radzio

Prawidłowo. Nizin ma na to nie być stać. Jeden kurzy "stłuk" na eurorynku jest ... jest na Eurorynku ... jest na Eurorynku gówno wart, bo 0.1PLN, o czym z wrodzoną sobie delikatnością wspomniał "be owoc", a zupełnie przypadkowo "Szefu mój", przy czym nie o dudkach napomykał, a o jakości, dla nizin niezbędnej, jest mowa.
"Co z Państwa stołu spadnie".

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-10-15, 20:30:04
Prawidłowo. Nizin ma na to nie być stać. Jeden kurzy "stłuk" na eurorynku jest ... jest na Eurorynku ... jest na Eurorynku gówno wart, bo 0.1PLN, o czym z wrodzoną sobie delikatnością wspomniał "be owoc", a zupełnie przypadkowo "Szefu mój", przy czym nie o dudkach napomykał, a o jakości, dla nizin niezbędnej, jest mowa.
Śmiała teza.
Odważnie.
Ale możesz się też mylić :D

Radzio

renia

Cytat: Radzio w 2014-10-15, 20:30:04

Proszę chociaż w tym wątku odrobinę kultury zachować. Wejherowa proszę nie zanieczyszczać.

Radzio

"Wejherowo" jest powyżej problemów nizin, czy poniżej?
To jest Optymalne Forum Pani @reniu, tu nie ma potrzeby zamykać sobą otwartych drzwi.

Radzio

Radzio

Kilka, dwa, prostych pytań i żadnej mądrej odpowiedzi, tylko "zuo" i "jad", a "Walne" niebawem.
Gdzie jest cel marzeń zawoalowany, moja starsza nieco Koleżanko? Trzecie.

renia

Chciałabym przypomnieć, że listopadowe spotkanie Oddziału Optymalni-Pomorze - wypadałoby 11 listopada (drugi wtorek miesiąca), ale ze względu na święto (Dzień Zwycięstwa) i nieczynny w związku z tym Ośrodek, spotykamy się w Wejherowie 16 listopada (niedziela) w "Dobrych Czasach" o godz 14:00.
Jest to kawiarnia z ciepłym, domowym (raczej babcinym) klimatem. Będzie tam możliwość zakupu
ciastka (upieczonego z przepisu dr Kwaśniewskiego) i oczywiście kawki czy herbatki
do tego (w gratisie) - a nawet czegoś mocniejszego - np. wody gazowanej... :wink:
Od grudnia prawdopodobnie będą organizowane spotkania 2 razy miesiącu
(raz w Gdyni, raz w Wejherowie)...  :D
Każdy będzie mógł wybierać - albo tu, albo tam, albo tu i tam...  :lol:

Zbliżają się Dobre Czasy... :D

http://dobreczasy.com.pl/

renia

W końcu będzie spotkanie zgodne z tytułem wątku... :roll: :wink:

renia

Mapa dojazdu (pociągiem - przy stacji Wejherowo - Nanice)

Dobre Czasy

administ

A kto z tego Forum będzie brać udział w tym spotkaniu, bo mi wychodzi, że tylko Ty, niestety...  :?
A jeśli tak, to po co sobie przypominasz tu to, co doskonale pamiętasz?  :roll: :wink:  :lol:

renia

Mylisz się. Sporo osób z naszego Oddziału czyta to Forum. Nawet kilka osób przez nie trafiło do nas. Przeszkadzają Ci te zamieszczane tutaj informacje?