Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Super będę miał komu kibicować.  :D
W poprzednich sezonach startował w polskich barwach Maciek Bydliński, ale bez większego wsparcia z PZNu nie miał szans z bogatymi związkami z krajów alpejskich.  8)

Jarek

Ja myślę że trzeba siedzieć w alpach latami, i mieć kasę na dobrych trenerów. Mam nadzieje  ze chłopak ma talent, i tatusia z kasą. :lol:

Blackend

Dokładnie tak, albo bogaty tatuś, albo zmienić barwy na jakiś alpejski kraj.  8)

administ

A 500+ nie starczy? :roll: ;)

renia

Ładna... :D

Blackend

Cytat: admin w 2017-10-26, 20:41:15
A 500+ nie starczy? :roll: ;)

Od biedy dla ekipy technicznej aby ukoić nerwy wieczorem kiedy zawodnik już grzecznie śpi. ;)

Blackend

administ

Cytat: renia w 2017-10-26, 21:36:59

I to jest właśnie typowe seksistowskie podejście, bo nie ważne jak sędziuje, tylko jakie ma biodra i cycki!  :shock:  :(

renia

A Ciebie zachwyciły jej umiejętności sędziowskie... :roll:

madre

Cytat: admin w 2017-10-27, 08:15:08
Cytat: renia w 2017-10-26, 21:36:59

I to jest właśnie typowe seksistowskie podejście, bo nie ważne jak sędziuje, tylko jakie ma biodra i cycki!  :shock:  :(
Biodra i cycki nie świadczą o piękności. Mogą jednak zaświadczać o zaangażowaniu pani sędziny piłkarskiej w przegląd sytuacji na boisku. Bo kiedy strój przylgnie do spoconego ciała świadczyć to będzie o intensywnym uganianiu się za zawodnikami.  :lol:

Jarek

administ

Już tylko kwartał do Olimpiady.  8)

madre

Kwartał do Igrzysk olimpijskich . Jesteśmy w trakcie Olimpiady. 8)

Jarek

Cytat: admin w 2017-11-06, 18:10:49
Już tylko kwartał do Olimpiady.  8)
Ale bez zdjęć to lipa :lol:

Blackend

:lol:
Do porannej kawy zdjątka jak znalazł. ;)  :lol:

administ

Zdjęcia to przeżytek, teraz 3D, albo jeszcze lepiej jakby się dało dotknąć... ;)

Blackend

:lol:
Ale żeby samo nie gadało. ;)

administ

Oczywiście, najlepiej niemowa, co poprawnie wykonuje polecenia... ;)

Blackend