Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Cytat: admin w 2018-02-24, 15:22:14
A jutro 5:10 relacja z Finału hokeja!  :shock:
Nie można zaspać... ;)
Chyba nie dam rady :lol:

administ

Cytat: Jarek w 2018-02-24, 15:26:25
Wojtek Wolski strzelił Czechom na 6:2. To nasz, Polak. :lol: :wink:

A Mati Płachta strzelił Kanadyjczykom i to też Polak, tylko dla Niemców strzela... ;)  :lol:
Niech no się tylko pani Krysia o tym dowie...  :?

Jarek

To nie koniec kompleksów. Cytuje." Wojtek Wolski zostaje brązowym medalistą"

administ

Dla Polski i Polaków? :roll: ;)  :lol:

Jarek

Dla Kanady. My Polacy mamy duże serca, i lubimy pomagać :lol:

administ

Grają patolkami, ale ja tylko jednym okiem... ;)

Jarek

Ładnie cykali. Ale że Ding potrafi żartować, tego nie wiedziałem, zawsze taka kamienna twarz.Fajnie. :lol:

administ

Bo oni chcą tak dobrze grać, jak wczoraj źle grał Ronnie! ;)

Jarek

To prawda, teraz widać ogromną różnicę :shock:

administ

Nie dooglądałem do końca, bo dziś od rana Finał hokeja mężczyzn koniecznie trzeba było!
Polskie komentatory na ES to chamy niewychowane, bo jak grali Niemcy z Canada, to wyraźnie dopingowali tym franco-angolom, natomiast dziś ta sama para "komentatorska" oczywiście, że byli za ponad wszystko islamskim, ale...  :lol: :lol: :lol:
Normalnie polskie zakompleksione dupki i tyle - przez takich jest właśnie "zła opinia" o Polsce i Polakach.  :?
Szkoda, że tego typu "patriotów" jest ponad 50% "narodu".

administ

A teraz Finał: bardzo dobry mecz, Niemcy mają doskonałą drużynę i to nie przypadek, że mają srebro.  :D
Rosja - jak za najlepszych lat tow. Breżniewa - hokejowe mocarstwo!  8)
"I tyle".  :D

Jarek

Oglądałem dokument o radzieckiej rakiecie hokejowej. Wszyscy mieli kontrakty na 25 lat podpisane, ale armią sowiecką. :?

administ

Na Śląsku za komuny w klubach też grali sami "górnicy", co w życiu przodka nie widzieli.  8)

renia

To mojej koleżanki z pracy (wówczas w banku pracowałam) brał pensję ze stoczni za grę w koszykówkę (chyba w "Bałtyku"), a ani dnia tam nie przepracował. Facet wysoki na dwa metry a ona chyba nie więcej niż półtora metra miała......

Blackend

To były złote czasy za którymi tęsknią, bo na wszystko było tylko nie wiadomo dlaczego się skończyło, tzn. przez ten kapitalizm się skończyło, bo zaczęli kraść, a wcześniej rozdawali.  :lol:

administ

I Unia za mało daje!  8) ;)

Jarek

Wiecej dajemy, a mniej dostajemy. :lol:

Blackend

administ

To jednak trzeba walczyć o reparacje, aby było na wypłatę holokaustu.  8)  :?

Jarek

A walczyć to my potrafimy, nawet jak nie musimy :lol: