Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: admin w 2018-06-26, 12:20:43
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/boniek-proponuje-pawłowicz-wspólną-kawę-ta-odpowiada/ar-AAzb5o7?ocid=spartanntp - jakby co, to ja już im wybaczyłem i nie mam do nich pretensji, a jak będą grać kolejne mecze, to będę kibicował.  8)
Na razie się kibicuje w kolejności: Polsce, Rosji, Chorwacji, Serbii, bo to wspólne słowiańskie geny i reszcie państw  europejskich, bo to nasz kontynent jest.   :D
No ja po odpadnieciu Persow jestem chwilowa sierota, ale Ruskom i Chorwatom na pewno, bo ciekawie graja. W ogole dawno nie czulem takiego czegos w rodzaju emocji patrzac jak Iranczycy dra murawe do ostatniej krwi potu, ze ci "mistrzowie Europy" zaczeli grac na czas. Ze taka grupa pilkarskich anonimow potrafila zagonic klasowa druzyne w dodatku obrabowana przez sedziego z jednego karniaka i nie wyrzucajac ich kapitana. Jaby Portugalczycy grali ostatnie 20 minut w 10 to ten mecz moglby sie skonczyc zupelnie inaczej, zreszta minimalnie zabraklo do tego 2 minuty przed koncem.
Work Buy Consume Die

vvv

bo to wspólne słowiańskie geny
Nie geny, a dziedziczna kuchnia.
:shock: :wink:

vvv

Cytat: Zyon w 2018-06-26, 12:57:53
grupa pilkarskich anonimow potrafila zagonic klasowa druzyne w dodatku obrabowana przez sedziego z jednego karniaka i nie wyrzucajac ich kapitana.
To jasna strona sportu, dzięki "obiektywnym" trudnością wszyscy byliśmy Irańczykami.
8)

vvv

trudnościom

administ

Za 45min meczyki się zaczynają. Trzeba kibicować chociaż jednym okiem... ;)

renia

Nie trzeba... 8)

vvv

Cytat: admin w 2018-06-26, 15:16:12
chociaż jednym okiem... ;)
po jednym oku na mecz równoczesny.
:shock:

administ

Właśnie tak czynię, bo jest taka możliwość.  8)

Jarek

Cytat: admin w 2018-06-26, 08:07:53
A bo słownictwo martyrologiczno-wojenne większe wrażenie robi, zamiast "przegrała" się pisze "poległa" i poziom zainteresowania tytułem wzrasta... ;)

No tak, podatnych jest 50%

Jarek

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/boniek-proponuje-pawłowicz-wspólną-kawę-ta-odpowiada/ar-AAzb5o7?ocid=spartanntp - jakby co, to ja już im wybaczyłem i nie mam do nich pretensji, a jak będą grać kolejne mecze, to będę kibicował.  8)
Na razie się kibicuje w kolejności: Polsce, Rosji, Chorwacji, Serbii, bo to wspólne słowiańskie geny i reszcie państw  europejskich, bo to nasz kontynent jest.   :D
Dama Pawłowicz ma wymagania :shock:
Takiemu facetowi odmówić kawuni??? :shock: Jaka zmarnowana okazja z człowiekiem porozmawiać, chyba siebie bardzo nie lubi  :lol:

Radomiak

Winni klęski musizą się znaleźć,...a przecież "winy pisu w tym nie widzę". :wink:

Jarek

Jarek

Cytat: renia w 2018-06-26, 15:18:45
Nie trzeba... 8)
:( :(
Ale Reniu, zabawa dopiero się zaczyna, mundial może być też piękny, kiedy inni się cieszy :lol:

Jarek

Francja - Dania, chyba taktyczny remis  8)

administ

Mecze o pietruchę są nudne.  :?
Nie to co Polska:Japonia - o honor Ojczyzny lubej, dla której w dwóch pierwszych meczach się grać nie chciało, bo miliony na kontach puchną, co pisiaki nie omieszkają wypomnieć. ;)

Jarek

To nic , kichać "dobra zmianę" która jest największą przegraną tego mundialu, ale mam przeczucie że zagramy dobry meczyk. :lol:

administ

Jarek

Radomiak

Cytat: Jarek w 2018-06-26, 19:09:43
To nic , kichać "dobra zmianę" która jest największą przegraną tego mundialu, ale mam przeczucie że zagramy dobry meczyk. :lol:
W każdym razie kamikaze nie odpuszczą!