Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Ale jak tamci kradli i nic nie dawali, a ci tylko dają, to dlaczego taki pomór wśród policjantów, co z kolan wstali i godność im przywrócono? ;)
Ale dopiero od przyszłego roku w dwóch transzach.  8)

Blackend

Nie tylko kasę, ale z powrotem emerytura po 25 latach, pełnopłatne nadgodziny, zostało jeszcze tylko 100% płatne L4, ale i do tego dojdą.  8)
To są rządy prawe i sprawiedliwe, czyli powrót do sprawdzonego dzielenia grup zawodowych na lepszych i gorszych.  :lol:

administ

Tylko do policji wstępować, bo górnikom takich rarytasów nie zapewniają, ale jak z oskardami i oponami podjadą do Warszawki, to może i górnictwo będzie miało świetlaną przyszłość.  8)

Radomiak

Potem kto? :shock:

administ

Służba chorobie, nauczyciele, a dla rencistów i emerytów się śrubkę przykręci, aby dla tamtych starczyło.  8)
I nowe wydajniejsze "służby" powołać, do sprawiedliwszego dojenia prywaciarzy.  :D

vvv

Cytat: admin w 2018-11-11, 08:37:57
kto zapłaci za wymianę ptasiora

Jak własnym, ksenofobicznym sumptem to sami sobie zapłacimy (polacy polakom).
Jak się oprze o produkcję na chińskich materiałach barwionych chińskimi farbami to my zapłacimy chińczykom, a oni kupią od nas więcej masła, więc masło podrożej i ceny wzrosną i przetłuszczenie masło-żerców masłem spadnie.
Tak czy tak do przodu bo ruch w interesie.

8)

administ

:lol:
Coś w tym jest... ;)

Blackend

Ostatecznie tak czy siak konsument płaci, cała "zabawa" polega tylko na tym aby być wcześniej przy korycie+ i zawsze wyprzedzać inflację.  8)

administ

Na sport TV leci Chanpion of chanpions w snookerze, a na Canal+ Koronka się męczy z Piastem.  8)
Po jednym oku na pipie i się jakoś da. ;)

administ

Koronka prowadzi!  :D

Blackend

Apka mi podpowiada, że już jest 1:0.  8)

administ

Rakieta też wysoko prowadzi, ale mecz jeszcze nie jest rozstrzygnięty. Sesja wieczorna rozstrzygnie. Ten Wilson to też miły gostek, ale wiadomo, Ronnie, to Ronnie.  8)

administ

Super Koronka wygrała i 3 pkt. na koncie zaliczone!  :D

Blackend

Uff, to już mi nerw zszedł i mogę spokojnie sprawdzić resztę wyników. ;)  8)

administ

Ale horror odchodził wczoraj w Canpion of Champions!  :shock:
Fantastyczne spotkanie, uwielbiam to!  :D
Ale nie aż tak, jak se niektórzy "wywnioskują"... ;)  :lol:

Blackend

Dzisiaj nie ma co oglądać, ale w czwartek będzie meczyk.  8)

administ

:shock:
No jak nie ma, skoro na Eurosportu leci dziś pierwsza runda snookera z Irlandii Północnej!  :D

Blackend

Aż z północnej?  :shock:
To trzeba oglądać. ;)  8)

renia

I to nie jednym okiem, ale stojąc na baczność... :wink: :lol:

administ

Jasne i czwartą zwrotkę trenować, tylko najpierw sprawdzić, co to są te "tarabany" vel "tołumbasy", aby rozumieć co się śpiewa.  8)
Bo to nie jakaś bezmyślna zdrowaśka przecie. ;)