Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Wcześniej nie miałem wyrobionego zdania co do waluty Euro w Polsce, bo papier jak papier, bez znaczenia co tam pisze. ;)  8)
Ale minęło parę lat po "prosperity" w Grecji i widzę dużą analogię w rządzeniu komunistów nad Wisłą.
A więc na "dzień dzisiejszy" jestem za wprowadzeniem Euro ponieważ w Grecji, Euro zadziałało jak parytet złota.  8)
Tzn. Euro zmusiło Greków do reform, cięcia programów socjalnych i zaczynają powoli wychodzić z zadłużenia.
Gdyby wrócili do własnej waluty, prawdopodobnie rozdawnictwo trwało by w najlepsze, a dodrukowywana w nieskończoność Drachma osiągnęłaby wartość papieru toaletowego i mieliby Wenezuelę.  8)

Octaver

Śmietana, masło i ser żółty w promocji, więc nie jest aż tak źle :lol: Pewnie po wyborach podrożeje, ale może nie tak bardzo jak owoce i warzywa  :?

Blackend

Może nie. ;)  8)

admin

Wieprzowina zaczyna drożeć. Zaraz boczek będzie pewnie po dwie dychy za kilo, bo już niewiele brakuje!  :?
Dzięki wieprzowinie zaczyna się skracać średnia długość życia z Polsce, ale cóż począć?
Znaczy recepta jest podana w książce "Jak nie chorować?", ale jest niezrozumiała przeważnie niestety.  8)

Blackend

Meczyk LM na TVPiS Sport, to można popatrzeć jednym okiem. ;)  8)

Blackend

2:0 po pierwszej połowie dla PSG.  8)
Dobry, szybki mecz, nawet komentarz Szpaka da się ścierpieć. ;)

RafałS

Wiadomo, nasi nie grają więc nie ma ryzyka że przezszpakują.  :wink:

Blackend

:lol:
3:0 na koniec.  8)

admin

Nic nie szkodzi... ;)

Blackend

Nawet zasnąłem. ;)

admin

Wiadomo, to nie Ekstrakasa! ;)

Blackend

admin

Korona ma nowego trenera, co już po polsku w szatni mówi, to może i gra się polepszy... ;)

Blackend

Ale tam za wielu słów nie ma potrzeby używać, wystarczy opanować parę sloganów i można nimi wszystko wyrazić. ;)

admin

Najważniejsze są przecinki w formie słownej. ;)

admin

Siatkarze z kompletem punktów awansowali z grupy!  :D

Blackend

Gładko przeszli.  8)

renia

Jak po maśle... 8)

Blackend

Ale jeszcze nie po smalcu. ;)

admin

Znaczy - zamiast chleb ze smalcem, to suchy chleb zjedli, a teraz nie wiedzą na co smalcem posmarować? :roll: ;)