Aktualności:

10. Nie wolno głodzić się ani pościć.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

A jaka tam inflacja, jak pietruszka staniała! ;)

admin

Dziś jakiś meczyk, co powinni wygrać bez mała dwucyfrowo, ale może szczęśliwie chociaż zremisują... ;)

Blackend

Czyli wygrają. ;)

admin

W zasadzie to nie wiadomo czy lepiej jak się zakwalifikują, czy w eliminacjach odpadną. Ten drugi wariant będzie tańszy dla Polski i Polek. ;)

Blackend

:lol:
Ale jak wygrają i zgarną nagrodę, to ich tu prawie sprawiedliwie podzielą z tej kasy. ;)
Tak czy siak, już jest wygrana. ;)

admin

Raczej będę oglądał coś innego, pewnie na HBO1,2,3 polecą jakieś fajne filmiki.  8)

Blackend

3:0 wygrali jakby co.  8)

admin

Lewandowski, Lewandowski, Lewandowski!  8)
Jednak chce pojechać na te mistrzostwa!  :lol:

Jarek

Według Bońka nic takiego, bo praktycznie strzelał do pustych bramek. Można nawet do pustej przestrzelić, ale jemu by naród nie wybaczył. Na jego miejscu zastanawiałbym sie na zmianą obywatelstwa :lol:

admin

W niedzielę jak wygrają, to się kwalifikują bez względu na wyniki w ostatnich dwóch kolejkach!  :D
Tylko dwie bramki stracone do tego - rewelacja!  8)

Blackend

Rozstrzelone te mistrzostwa na 12 państw, ciekawe jak to wyjdzie.  8)

admin

Jak LM tylko bez meczu rewanżowego. ;)

admin

Dziś, dwudziesta pierwsza i może będą emocje!  :D

Jarek

Z pewnością. Naczelnik ogłosi prawdę na którą czekaliśmy tak długo. :lol:

admin

Ale ja nie o tym! ;)
Tylko o "Polska, biało-czerwoni" - TV, kanapa w jednej ręce pilot, a w drugiej piwko, jeszcze tanie... ;)
A co później to się zobaczy.  8)

admin

Z Brazylią przegrali tie break i  po marzeniach o pucharze świata w siatkówce...  :?

Jarek

Cytat: admin w 2019-10-13, 12:21:18
Ale ja nie o tym! ;)
Tylko o "Polska, biało-czerwoni" - TV, kanapa w jednej ręce pilot, a w drugiej piwko, jeszcze tanie... ;)
A co później to się zobaczy.  8)

Wiem, ale ja  na zakłócenie ciszy :lol:

Jarek

admin

A ja wcale.  :?
Po tym co o nim Mati gadał, polazł i dostał kasę z państwowej spółki, aby na ostatnim miejscu docierać do mety.  :(
Jak desperat jaki. ;)

Jarek

No po to żeby pisowska Polska była Polską 8)