Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

No co Ty, należy mieć nadzieję, że spadną jeszcze niżej i wtedy będziemy mieli na forum emocje. ;)

admin

:lol:
Racja! Tego nie wziąłem pod uwagę!  :D

Blackend

Jarek

Orlen (podatnik) musi ładne sumki płacić że tak często go puszczają na tor. No bo jak  najgorszy kierowca z całej stawki może doradzać lepszym w ustawieniach 8)
Dla Kubicy "dobra zmiana" pewnie  super zmiana :lol:

Jarek

https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/891549/kolejny-koronawirus-w-pge-ekstralidze-wiadomo-co-dalej-z-rozgrywkami

Tak jest, odwołać wszystkie imprezy i wszystko co człowiek lubi, bo to co lubimy, przecież nam najbardziej szkodzi. Przygłupy. 8)
Pewnie w maskach przyjdzie nam nawet zdychać, dla naszego i waszego bezpieczeństwa. Co to za sk......n o  wszystkim może decydować? Pewnie mu wali na dekiel jak Kaczyńskiemu, zachowania podobne, tylko tamten ma możliwości nieograniczone.

Blackend

Megaprzekręt jak ten z CO2 i OFE.  8)
Nie odpuszczą dranie, dopóki szczepionek nie sprzedadzą.  :?

Jarek

Bez szczepionki nie obędzie się jak bez konta w banku

Blackend

O toto właśnie.  8)

admin

Pierwszy raz w historii dzięki "pandemii" wreszcie ES transmituje eliminacje do MŚ w Sheffild!  :D
Właśnie leci meczyk Cartera z kimś mi nieznanym, ale dobrze młodzieniaszek rokuje na przyszłość. bo ładnie prowadzi białą bilę i punktuje.

admin

A ten młodziak to Louise Heathcote - warto zapamiętać...

Jarek

Zapamiętam. A Wygrał?

admin

Tak. Dość spora sensacja.  8)

Jarek

A to go namierzę sobie :wink:

admin

Pięknie grają, tylko braw nie ma, bo puste trybuny, ale za to transmisja przez cały czas na ES1 - coś pięknego!  :D
Dzięki temu można wreszcie przypatrzeć się bezpośredniemu zapleczu starszych mistrzów...  8)

Jarek

:lol:
Zobaczy się wieczorkiem, mam zaległości. Puste trybuny :twisted: Psychiatryk 8)

admin

Relacja leci non stop.  :D

Jarek

Obiecałem sobie że coś zrobię w domu, ale dobra, snooker. :lol: