Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Jarek

Cytat: Blackend w 2020-09-29, 20:25:45
Przed chwilą kumpel do mnie dzwonił, że widział covidiotę z kagańcem na grzybach w lesie.  :shock:  :lol:

Ja bym nie wytrzymał, szybko bym go wyleczył z opętania, zdejmowałby ten kaganiec w sekund pięć

admin

Ale bez kagańca, to tlen mógłby go zadusić przecież!  :shock:  :? ;)

Jarek

No własnie, tacy to uwielbiają być problem dla siebie i innych 8)

Blackend

Ludzie są przerażeni, nawet celebryci zarówno z prawej i jak lewej strony są przekonani o pandemii.  8)
Udało się, teraz tylko szczepionka jest wstanie skończyć z tym szantażem covidiotów nad resztą.  8)

Jarek

Najgorsze ze nawet ci co na wiele rzeczy wpływ mają, wierzą w świrusa.

A to wystarczy trzy dni pojeść jak na człowieka przystało, i powoli zaczyna sie odzyskiwać świadomość. No a potem tylko czekać na efekt. Duza szansa pozostania przy stole, ale wiadomo, chlebek i smalec też czekają.  :lol:

Blackend

Najlepiej chleb ze smalcem zmienia czynność umysłu. ;)

admin

:lol:
"Patologiczna czynność umysłu" -  8)
Cały Doktor, a głupole profesorskie się obrażały, bo pod siebie brały.  :lol: :lol: :lol:
Z kilkoma wyjątkami naturalnie.  :D

Jarek

Pamiętam jak pierwszy raz ten tekst przeczytałem, to od razu żem się za siebie wziął . :lol:

Blackend

admin

Jarek

Chlebek bułeczki na bok do kosza w sekund pięć, ale  się cieszyłem że chleba nie muszę już jeść.
Bo coś podejrzewałem z tym chlebem, ale nie byłem pewien. :lol:

admin

Dokładnie, wyzwolenie z chleba na zakwasie szczególnie jest podstawą przemiany...  8)
Dlatego podpłomyki zostały zastąpione chlebem ze skisłej mąki.   :?

admin

:shock:
Proszę bardzo!
Jaki sukces- https://www.msn.com/pl-pl/sport/pilka-nozna/robert-lewandowski-pi%C5%82karzem-roku-w-europie-marzenia-spe%C5%82ni%C5%82y-si%C4%99/ar-BB19C7at?ocid=msedgntp - dobrze go ta trenerka osobista futruje!   :D
Na poważnie - należało mu się, bo jest wybitny w kopaniu piłki.  8)

Blackend

No i fajnie.  :D

admin

Jasne, należało się Lewandowskiemu już wcześniej, bo jest najlepszy obiektywnie.  :D

Blackend

Nie wiem jakie tam wewnętrzne zasady obowiązują poza tym, że jestem pewny że nie są obiektywne. ;)

admin

Wiadomo, ale jak już się nie da pominąć, to dają... ;)

Blackend