Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Ponoć wczoraj Niemcy żegnali Makrelę - bijąc jej publicznie brawo przez pięć min o jednej godzinie -  jaka szkoda, że nie wiedziałem o tej akcji, bo podjechałbym do jakiegoś miasteczka zobaczyć naocznie tą wdzięczność dla kobiety, która stworzyła Niemcy na nowo!  :D

RafałS

Cytat: admin w 2021-05-27, 06:37:36
...stworzyła Niemcy na nowo!  :D
Hee :) . Jak to? 8)

Jarek

Cytat: admin w 2021-05-27, 06:37:36
Ponoć wczoraj Niemcy żegnali Makrelę - bijąc jej publicznie brawo przez pięć min o jednej godzinie -  jaka szkoda, że nie wiedziałem o tej akcji, bo podjechałbym do jakiegoś miasteczka zobaczyć naocznie tą wdzięczność dla kobiety, która stworzyła Niemcy na nowo!  :D

Nic mi nie wiadomo, moze dlatego, ze nie cierpie propagandy hitlerowskiej (ARD) w nowoczesnym wydaniu...
Głupsi przyjda - na AfD głosować matoły nie bedą, czyli kneble, paszporty covidowe , testy, no i czychajace  zagrozenie pandemiczne, tak własnie przyswaja się wartości niewolnicze. Nowy ład syzyfowy... :lol:
Przykładowo-lot samolotem w kneblu z ważnym testem na świra, plus zachowanie odległości, jest powrotem do normalności. Wiadomo - akceptacja  społeczna ponad wszystko... 8)

admin

Niemcy są spoko - traktują mnie jak "swojaka". Mili, grzeczni, rozmowni i uczynni. Podoba mi się ten Naród.  :D
Tylko jak po pasach się łazi jak cielę - beztrosko, bez rozglądania się - to szybko trzeba otrzźwieć w Polsce, nim wejdzie się na zebrę, bo łatwo można "polec" ! ;)

Jarek

:lol:
Mnie tez traktuja jak swojaka wystarczy ze do marketu bez maski wchodzę :wink:

Blackend

admin

RafałS

Wczoraj rozruch na koszach, trochę mokro się porobiło więc skrócony. Z tego wszystkiego nba przestałem podpatrywać. Ubiegły rok był kluczowy. Po prostu odepchnął do reszty od korporacji. :)

Zyon

Cytat: Jarek w 2021-05-25, 20:53:49
https://www.sport.pl/pilka/7,65081,27125676,wybrali-pilkarza-sezonu-bundesligi-i-nie-jest-to-lewandowski.html

Nadzieja ze Krystyna wkroczy do akcji, nasza godność w opałach... :lol:
Nie mogli wybrac Lewandowskiego, bo on juz ponoc zaszczepiony  8) 8)
Work Buy Consume Die

Jarek

Jarek

https://www.youtube.com/watch?v=GJcaNDdXDA8

Hala i nie  widzę żadnego zakneblowanego Jutro niemcom pokaże

admin

A ta nasza wczoraj przeszła pierwszą rundę w Paryżu!  :D
I super...  8)
Strasznie zacięta i charakterna w tej swojej grze!  :shock:  :D

Jarek

Może cos ugra :lol:

admin

Oby, bo jest o co grać... ;)

Blackend

Super dziewczyny.  8)

admin

Jak tak dalej pójdzie to zrobią z tego "sport narodowy"! ;)

Blackend

Przeskoczą samego Małysza.  :shock: ;)

Jarek

Dla Kubicy na stronie miejsca braknie :lol: