Aktualności:

4. Dieta optymalna - to dieta wysokotłuszczowa. Tłuszcz jest najważniejszym składnikiem naszego pożywienia. I jemy go najwięcej.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Blackend w 2021-12-28, 14:20:28
Cytat: admin w 2021-12-28, 11:28:59
https://www.msn.com/pl-pl/rozrywka/gwiazdy/w-batonach-lewandowskiej-znowu-znaleziono-mole-ca%C5%82y-batonik-pokryty-robakami-producenci-si%C4%99-t%C5%82umacz%C4%85/ar-AASc9kD?ocid=msedgntp - "batony mocy"... ;)

"Nasze zakłady produkcyjne, jak i powierzchnie magazynowe, przechodzą okresowe audyty, posiadamy prewencyjny system zabezpieczeń, umożliwiający nam zachowanie wysokich standardów jakościowych, co potwierdzają aktualne certyfikaty..."

Grunt że w papierach się zgadza.  :lol:

A robale w gratisie... ;-)

admin

Bonus białka zwierzęcego.  :D

renia

Pewnie ono jest "tajemnicą" kondycji Lewandowskiego... :lol:

admin

Blackend

https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/listkiewicz-o-sousie-nie-przekonuje-mnie-cz%C5%82owiek-kt%C3%B3ry-wciska-ludziom-taki-kit-bajer/ar-AASgsSQ

"Listkiewicz o Sousie: nie przekonuje mnie człowiek, który wciska ludziom taki kit-bajer"  :lol:
Przyznam szczerze, że mam bekę z całej sytuacji.  :lol:
Po meczu z Węgrami cała Polska Sousę zwolniła, ale jak się sam zwolnił, to się wszyscy obrazili.  :lol:

Oczywiście dziennikarze sportowi grzeją temat tak jak polityczni świrusa, bo się ogląda i klika, a tak naprawdę nic nadzwyczajnego w świecie piłkarskim się nie stało.
Pracownik szuka lepiej płatnej pracy, a pracodawca tańszego pracownika i tyle w temacie.  8)

admin

Ale ta Sousa to nic w porównaniu z turniejem czterech skoczni!  :shock:
Chwilowo o zwolnieniu Doleżala nikt nie piuka, ale 'sport narodowy" legł w gruzach!  :( ;)

Blackend

Jak nie ma Małysza, to już nie to samo.  :? 8)
Dawno nie oglądałem skoków, a w czasach małyszomanii i owszem.  8)

Gavroche

Podobnie jak strongman za Pudziana. 8)

Blackend

Dokładnie, Pudziana też oglądałem.  8)

admin

A przed był taki Magnús Ver Magnússon - to w czasach, gdy w snookerze rządził Stefan Hendry!  :D

Blackend

Aż tak daleko nie kojarzę, pamiętam tylko zawodników z moich czasów.  8)

admin

CUDOWNE!  :D

Blackend

https://sport.radiozet.pl/Tenis/Novak-Djokovic-zagra-w-AO-2022-mimo-braku-szczepienia

"Novak Djoković otrzymał specjalne pozwolenie medyczne na występ w Australian Open mimo braku szczepienia przeciwko COVID-19. Wcześniej dyrektor turnieju zapewniał, że bez certyfikatu nie ma możliwości gry w Melbourne."  :lol: :lol: :lol:

Jako antyszczep mam komu kibicować. ;)

RafałS

Ale będzie miał kibiców. A jeśli go zarażą te szczepofile... :|

Blackend

admin

A nasza gwiazda żeńskiego tenisa zaszczepiona? Bo jak nie to jej nie wpuszczą. ;)
Jak zaszczepiona - to bardzo musi uważać z wysiłkiem na korcie, aby nie paść "na serce"!  8)

Blackend

Pewnie zaszczepiona, tylko Novak od początku napędzania pandemii strachu był przeciwny przymusowi.  8)

Jarek

No tutaj komentatorzy spotowi na płaskoszczepach suchej nitki nie zostawiaja, lepsi niz ci w ARD
Wredna propaganda hitlerowska, i tyle...