Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Kiepsko -  54:95!  :cry:
Ale naszym nic nie wychodziło, a tamtym wszystko.  8)

RafałS

Nic się nie stało. Może do 2077 się wyrobi zespół. A nie... orliki pozamykane. O! importuje się drużynę z wytwórni rockefeller co. etc...  :wink:

RafałS

Może brązik w niedzielę...

admin

Pewnie z Niemcami -no to będzie "mecz o honor" i reparacje... ;)

admin

W turnieju każda drużyna ma słabszy mecz - dziś padło na naszych.  :(

RafałS

Zgubili się bo za ciasno się zrobiło, france obroną ugrały.

RafałS

Espanie-Germanie dość wyrównanie. Piłka w grze acz.

admin

No to mecz o brąż będzie bardzo "polityczny" dla pis i "prawdziwych" patriotów. .. ;)
Nie da się oglądać bez "podtekstów".  :lol:

Jarek

:lol:
Niemcy za te kneble ffp2 na przegranej pozycji, o szczepionkach, testach, plus godziny policyjne nie wpomnne :lol: Sami sie prosza byc nie lubiani - do czasu covida nic do nich nie miałem... :lol:

admin

Jutro o 17.15 zacznie się "Grunwald" albo jaka "Cedynia"... ;)
Chociaż i "bitwa nad Bzurą" może wyjść.  :(

admin

Lewy dziś zaś się spisał. Kulki... ;)

Gavroche

Widziałem już kilka różnych przepisów na te kulki "by Lewandowska", tylko który jest skuteczny? :?
Moja babcia już pół wieku temu robiła "kamienne placuszki" z tłuczonych orzechów włoskich, cukru i miodu, ale żadne z jej wnucząt nie zrobiło kariery sportowej... :D

admin

To muszą być "power balls by Ann"... ;)
Jakbym szukał przepis na placki Doktora, to tylko z KK700, a później dopiero rozejrzał się co inni proponują.   :D

admin

Nie mam siły oglądać, ale twardo oglądam, choć emocje się w końcówce szykują!  8)
Nasi - doskonale bronią, ale kiepsko w pierwszej połowie ze skutecznością było.  :?

admin

Remis! Siedem i pół minuty do końca!  8)

admin

Po zawodach - 82:69 dla Niemców.  :(
Ale to i tak sukces dla polskiej reprezentacji.  :D
Szkoda, bo mecz był do wygrania przy lepszej skuteczności w ataku, bo obrona była rewelacyjna.  8)

renia

Cytat: admin w 2022-09-18, 18:41:29
Nie mam siły oglądać, ale twardo oglądam, choć emocje się w końcówce szykują!  8)
Nasi - doskonale bronią, ale kiepsko w pierwszej połowie ze skutecznością było.  :?

Oglądałam chyba ze 20 minut...Nie znam tych zasad. Ilość punktów za trafienie do kosza chyba zależy od odległości. Polacy przegrywali i zmieniłam kanał na western... 8) :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2022-09-18, 08:10:34
To muszą być "power balls by Ann"... ;)
Jakbym szukał przepis na placki Doktora, to tylko z KK700, a później dopiero rozejrzał się co inni proponują.   :D
A jak jakies watpliwosci to do mnie kierowac :lol:

admin

admin