Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Pewnie tak ale  promują  dalej Okneblowany Kibica

admin

Ale 200mln zł za testowanie opon orlen buli rocznie formule 1 nie licząc dodatkowych opłat - ile za to "głodnych dzieci" by pis nakarmił!  :shock: ;)

admin

Cytat: Blackend w 2022-12-09, 23:38:33
Niesamowite, emocje do końca.  :D

Przynajmniej wiadomo komu kibicować w meczu Chorwacja-Argentyna!  8) ;)
Chociaż angusy argentyńskie świetną wołowinę dają na diecie non-stop wio!  :lol:
Ale Chorwaci świetnie pieką mięso na węglu drzewnym - takie to niezdrowe, że tylko zdrowi mogą jeść. ;)  :lol: :lol: :lol:

Blackend

Będzie zagwozdka z tym kibicowaniem, ale zapytam się żony i na pewno rozwieje moje rozterki. ;)

renia

:lol:
Ja bym chciała, żeby Chorwaci zostali mistrzami świata, ale aż tak bardzo mi na tym nie zależy... 8) :lol:

Blackend

Ja zawsze kibicuję słabszym i dlatego to jest reprezentacja Polski. ;)

admin

renia

Cytat: Blackend w 2022-12-10, 11:17:50
Ja zawsze kibicuję słabszym i dlatego to jest reprezentacja Polski. ;)

Już nie gra i "musisz" inny zespół wybrać... :lol: Ale to jest fakt. Ogólnie Polacy grali słabo...Powinni chyba odmłodzić drużynę i zmienić trenera...

Zyon

No dzis ja za Maroko i Francja  :shock: Francuzow za bardzo nie lubie, ale nie tak jak nienawidze Angoli  :lol: :lol:
A Maroko, no fajnie graja, zobaczymy. Tu bardziej jestem obojetny, bo zaimponowal mi ten 39 letni rozbojnik Pepe strzelajac gola i prawie drugiego.
Work Buy Consume Die

admin

Szkoda, że Morawiecki obiecał tylko za 1/16, bo jakby wyznaczył zwyżkującą "premię" do finału, to kto wie... ;)

Blackend

To dopiero by było, kłótnia byłaby tak zażarta, że nie zdążyliby wyjść na boisko. ;)

renia

Brawo Marokańczycy... :D Pewnie teraz włączy się Ronaldo do gry i zrobi z tym "porządek"... ;-)

Zyon

Na razie zgodnie z planem
Work Buy Consume Die

renia

No i pozamiatane. Żal Ronaldo... :cry: Może gdyby od początku grał, wynik byłby korzystniejszy dla Portugalii... :roll:

Blackend

Wygrali lepsi i bardzo dobrze dla tych mistrzostw.  8)

admin

Anglicy im nawtykają w półfinale.  8) ;)

Blackend

Ale muszą wcześniej połknąć żabę. ;)

admin

No to jest pewne jak 2*x... ;)

renia

Cytat: Blackend w 2022-12-10, 18:08:38
Wygrali lepsi i bardzo dobrze dla tych mistrzostw.  8)

W drugiej połowie zdecydowanie lepsi byli Portugalczycy. Aż życzyłam im bramkę... 8) :lol:

Blackend

Nie przełknęli tej żaby, ale to dobrze, bo przegraliśmy tylko z półfinalistami. ;)