Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Blackend

Tak był koleś, który też miał dobre wyniki, ale na szczęście dla mnie ani wtedy, ani teraz tym bardziej nie znałem jego nazwiska. ;)

admin

W pewnym wieku najważniejsze jest, aby nie zapomnieć o rozpięciu rozporka przy sikaniu ketonami! ;)

Blackend

Po nogawkach też jest dobrze, bo przynajmniej nie rozbryzguje się tych ketonów na zewnątrz. ;)

admin

:lol:
Bardzo serdecznie dziękuję, bo podpowiedziałeś mi temat:
Czy ketony wchłaniają się przxez skórę?  :shock:
Zaraz zajrzę na pubmeda, aby być w 5-min ekspertem w tej materii! ;)
Ale tak głośno sobie myślę, że skoro wychodzą to i pewnie wchodzą, bo co je niby ma zatrzymać?  :lol:

Blackend

Jak to człowiek z wypisywania głupot, może stać się współtwórcą wartościowych treści.  :shock: ;)

renia

Cytat: admin w 2024-02-08, 12:07:18
W pewnym wieku najważniejsze jest, aby nie zapomnieć o rozpięciu rozporka przy sikaniu ketonami! ;)

admin

Cytat: Blackend w 2024-02-08, 13:28:22
Jak to człowiek z wypisywania głupot, może stać się współtwórcą wartościowych treści.  :shock: ;)

Jaka szkoda, że brak zainteresowania moją książką zniechęcił mnie ostatecznie do jej napisania!  :shock: ;)
A co ja się mam narażać na "hołdy" pod domem i oczekiwanie "cudów leczenia" na ulicy podczas moich spaceró! Jeszcze tego mi brakowało!  :( ;)  :lol: :lol: :lol:
W Ciechocinku to ze dwie dekady temu przerabiałem i nie chcę nigdy więcej.  8)

renia

Może to tylko chwilowe zniechęcenie, będące skutkiem "tłustego czwartku"... ;-)

Zyon

Cytat: admin w 2024-02-08, 21:03:07
Cytat: Blackend w 2024-02-08, 13:28:22

Jaka szkoda, że brak zainteresowania moją książką
Jaki brak?  :shock: Panie, no co pan.... :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Na FB też się dopytywali o Twoją książkę, kiedy będzie... :roll:

admin

Kiedy będzie?
A jeszcze nie zdecydowałem, ale mogę koniec, czyli zakończenie wrzucić na rozgrzewkę. Może jeszcze się zmienić treść, ale raczej to już gotowiec.
Dlatego cytowanie bez podania źródła lub autora jest ... ;)

Blackend

To jednak będzie? ;)

admin

A to zależy, czy mi Ania pozwoli, bo będąc starym pantoflofcem salonowym, niestety muszę spytać o zgodę! ;)

renia

Cytat: admin w 2024-02-09, 11:44:49
Kiedy będzie?
A jeszcze nie zdecydowałem, ale mogę koniec, czyli zakończenie wrzucić na rozgrzewkę. Może jeszcze się zmienić treść, ale raczej to już gotowiec.
Dlatego cytowanie bez podania źródła lub autora jest ... ;)

Czyli nie rezygnujesz? :D I tak myślałam, że to dobrze, że piszesz takim bardziej naukowym, biochemicznym językiem. Takim przystępnym dla wszystkich Twój Tata dokładnie opisał zasady i sposób działania Żywienia Optymalnego. Podał wyniki badań i leczenia. :D Twoja książka, to by była wersja dla osób znających biochemię - chociaż w stopniu podstawowym... :D

admin

renia

Cytat: admin w 2024-02-09, 13:23:12
A to zależy, czy mi Ania pozwoli, bo będąc starym pantoflofcem salonowym, niestety muszę spytać o zgodę! ;)

Na pewno by się ucieszyła... 8) :D

admin

Dziś rusza druga runda ekstrakasy!  :shock:
Są kibice? ;)

Jarek

Nie moje klimaty... :lol:

Blackend

Jednym okiem czasami spojrzę, szczególnie jak Poldi huknie na bramkę.  :D

Jarek

Znowu przyłożył z 30 - metra Jak na emeryta nieźle...