Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

https://www.snookerworld.pl/537-mistrzostwa-swiata/rok-2024/2541-turniej.html#google_vignette - od 20-go ruszają transmisje!  :D
Z niespodzianek McGill odpadł w kwalifikacjach z jakimś kompletnie nieznanym Chińczykiem!  :shock:

admin

:shock:
Co to się wyprawia!  :?
Od spboty relacje się zaczynają!  :D

admin

Z drabinki wychodzi, że RO z Trumpem w półfinale dopiero, ale wcześniej, czyli w ćwierćfinale Ding trafia na RO!  :?
Się zapowiada cudownie!  :D

Jarek

Obstawiamy kto będzie mistrzem ?

admin

:lol:
RO na 99,99%! - inaczej nie oglądam! ;)

Jarek

:lol:
Chyba trafiłeś  :lol:

Jarek

Blackend

Ale to Naczelnik wybrał w 2023r., bo wygasła umowa z polską firmą 4F.  :lol:

Jarek

A to dobrze zrobił, bo z Niemcami trzeba trzymać sztame...

Jarek

Do wiatraków, CPK, elektrowni, i portów się dorzuci,  rozejdzie się po kościach...

renia

Cytat: Blackend w 2024-04-19, 19:38:00

Ale gdyby niemieccy zawodnicy mieli mieć ubiór z logo polskiej firmy, to by wypowiedzieli III wojnę światową... :shock: 8) :lol:

Blackend

Mają teraz hamerykańską.  :lol:
Ale dlaczego pisowcy nie przedłużyli umowy z polską firmą, to tego nie wiem.  :?

Jarek

Cytat: renia w 2024-04-20, 10:01:07
Cytat: Blackend w 2024-04-19, 19:38:00

Ale gdyby niemieccy zawodnicy mieli mieć ubiór z logo polskiej firmy, to by wypowiedzieli III wojnę światową... :shock: 8) :lol:
A bo my namy otwierać rynek dla nich Ich rynek dla naszego biznesu jest ZU!

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-04-20, 11:03:44
Mają teraz hamerykańską.  :lol:
Ale dlaczego pisowcy nie przedłużyli umowy z polską firmą, to tego nie wiem.  :?
Daj linka - kaczynski nie przedłużył umowy z 4F

Blackend

Tu znalazłem wytłumaczenie tej zmiany.  8)

https://businessinsider.com.pl/wiadomosci/burza-po-pokazie-polskiej-kolekcji-olimpijskiej-zdecydowal-biznes-a-nie-sentymenty/95pcpnw

"Według informacji Sport.pl firma 4F dostać za kolekcję ok. 3,5 mln zł. "A Adidas nie tyle sfinansował stroje, co płaci PKOl-owi pieniądze" ? tłumaczy Piesiewicz."

Jeżeli to prawda, to ja jak najbardziej popieram taką zmianę.  8)

Jarek

Ale Kaczyński stał za tym pisałeś  :lol:
Dziwne ze Niemcy mie muszą być tak przedsiebiorczy jak my... Bo nawet gacie o 50gr niemieckie  tańsze mamy nosić Jest też coś takiego jak promocja swojego kraju , ale jeśli die robi z Polski republikę bananową w  której nawet budowa lotniska jest zabroniona prze niemiecka Urszule to znaczy że ze wszystko jest ok Praworządnie przediebiorczosc ponad wszystko...

RafałS

Kłamczula ursula dla amerolstwa w UE robi. Maskuj dalej i tak kolejnym beneficjentem jej rycia będzie BRICS. 8)

Blackend

Cytat: Jarek w 2024-04-20, 11:27:16
Ale Kaczyński stał za tym pisałeś  :lol:

No a kto rządził w '23r.?  :lol:
Znowu wina Tuska?  :lol: