Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Szwedów bym obstawiał...

admin

A ja Rosję i Białoruś... ;)  :lol: :lol: :lol:

Jarek

Mi obejetnie, byle niemcy odpadali... :lol:

admin

:lol:
Pewnie Tusk za małe premie Niemcom zaproponował za finał... ;)

Blackend

Hmm i za kim tu kibicować, skoro Czesi kibicowali Niemcom w meczu z Polakami? ;)  8)

admin

To może popatrzeć beznamiętnie -co będzie, to będzie!  8)
Bo jak wczoraj Lech strzelił pierwszy bramkę, to tak się zagotowałem, że do wieczora miałem dość informacji z ekstraklasy!  :shock: ;)

Blackend

Jednym okiem. ;)

Jarek

Cytat: Blackend w 2024-05-26, 11:10:46
Hmm i za kim tu kibicować, skoro Czesi kibicowali Niemcom w meczu z Polakami? ;)  8)
To tak, jakby szwajcar kibicował Polsce zamiast niemcowi... Ale takich jaj nie ma w narodach germanskich Dla przykładu w byłej Jugosławi swoj swojego zabiał - tylko tydzien potrzebowali zeby nienawiscia do siebie ziajac Germanskie narody trzymaja sie razem, kultura, inteligerncja, wysoki poziom swiadomosci, a nie jak dzicz słowianska - wrogosc ponad wszystko wobec siebie... 8)
Ogladałem film o druzynie koszykarskiej byłej Jugosławi - wspomnienia korzykarza Vlade Divac ktory mowił tak Bylismy jak rodzina jako druzyna Jugosławi jak jedni  jedni postawilismy sie USA Dream Team z Jordanem na czele w finale olimpiady w Barcelonie. I dalej wspomina czasy ktore nigdy nie wroca z łezka w oku. Prywatnie bylismy przyjaciołmi, nasze zony i dzieci rowniez, do czasu kiedy wybuchła wojna - stalismy sie wrogami  w jeden dzien. Tak sie ogłupia ludzi...

RafałS

There can only be one dream team... 8)

admin

Russia - naturalnie... ;)

Jarek

Cytat: RafałS w 2024-05-26, 12:27:12
A na polski jak wychodzi?

RafałS

Cytat: Jarek w 2024-05-26, 12:48:02
Nie lubieją zza oceanu konkurencji fair play.  :wink:

RafałS

Cytat: admin w 2024-05-26, 12:38:12
Russia - naturalnie... ;)
Chyba przyszłość... Na razie propaganda amerolska robi przedpole.  8)

admin

Morawiecki&Tusk team... ;)

RafałS

Cytat: admin w 2024-05-26, 12:53:54
Słupowanie lokalne - must have. :wink:

Jarek

Cytat: admin w 2024-05-26, 12:53:54

Bez przesady, aż tak się Morawiecki nie łasił jak Tusk

renia

Cytat: Jarek w 2024-05-26, 12:14:54
Cytat: Blackend w 2024-05-26, 11:10:46
To tak, jakby szwajcar kibicował Polsce zamiast niemcowi... Ale takich jaj nie ma w narodach germanskich Dla przykładu w byłej Jugosławi swoj swojego zabiał - tylko tydzien potrzebowali zeby nienawiscia do siebie ziajac Germanskie narody trzymaja sie razem, kultura, inteligerncja, wysoki poziom swiadomosci, a nie jak dzicz słowianska - wrogosc ponad wszystko wobec siebie... 8)
Ogladałem film o druzynie koszykarskiej byłej Jugosławi - wspomnienia korzykarza Vlade Divac ktory mowił tak Bylismy jak rodzina jako druzyna Jugosławi jak jedni  jedni postawilismy sie USA Dream Team z Jordanem na czele w finale olimpiady w Barcelonie. I dalej wspomina czasy ktore nigdy nie wroca z łezka w oku. Prywatnie bylismy przyjaciołmi, nasze zony i dzieci rowniez, do czasu kiedy wybuchła wojna - stalismy sie wrogami  w jeden dzien. Tak sie ogłupia ludzi...

Media są najsilniejszą bronią... :twisted:

Jarek

Ale tylko te obecnie nam panujące obowiązkowe płatne ponad wszystko

renia

To jest oczywistą oczywistością... :lol:

Blackend

Bałkany to był zawsze kocioł, bez znaczenia czy Chorwaci czy Serby, kłótliwy i skłonni do bitki.  8)
Tito to ogarnął, ale jak go zabrakło, to zaraz doszło do awantury.

Dzisiaj ważny mecz - Gieksa gra o awans do ekstraklasy.  :D