Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: Jarek w 2024-07-07, 12:20:58
https://www.zuzelend.com/klasyfikacja-grand-prix
Prawdopodobnie Zmarzlik zdobędzie 5- tytuł indywidualnego mistrza świata...
Bardzo duży % kibiców przyczynę sukcesu  Zmarzlika uważa  spadek poziomu żużla na świecie Dziwne spostrzenie, bo  w latach  90- tych - 2003 Szwed Rickardson zdobył 6 tytułów mistrza świata, wtedy Polacy  byli zachwyceni jazda Szweda któremu tylko zagrażał Golob. Jakieś niskie  poczucie wartości tkwi  w narodzie ...
Za dużo wojen było... :lol:

Ja myślę, że przez to "ocieplenie klimatu" Zmarzlik tak sobie dobrze radzi... 8) :lol:

admin

admin

Dziś nie ma komu kibicować, ale się popatrzy...  8)

Jarek

No właśnie z punktu politycznego jest  - ja przeciwko francuskim murzynom kibicuje ...

admin

A to dziwne, bo w hiszpańskim składzie też sporo ciapatych! ;)
Przewiduję, że 90min. będzie nuda i po dogrywce na karnych się skończy...  8)

Jarek

Ale oni nie uczestniczyli w kapmani wyborczej promując europejskie lewactwo, tylko grali  :lol:

Jarek

Cytat: Jarek w 2024-07-09, 10:19:26
Ale oni nie uczestniczyli w kapmani wyborczej promując europejskie lewactwo, tylko grali  :lol:
Wiadomo że trzeba kibicować sportowej stronie, a nie politycznej..

admin

:lol:
Najważniejsze, żeby były ciekawe igrzyska, a na chleb też przyjdzie pora... ;)

Jarek

Ja bardzo wrażliwy na sport, i jak mieszają politykę ze sportem,  to jeszcze potrafię sobie postawić znak równości - takie czasy Ale jak zawodnicy indywidualnie zaczynają się politycznie angażować, wtedy jest lipa To tak, jak z wolnością,  jak zaczynają odbierać, zaczyna się o nią walczyć..

admin

Jarek

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/1132931/odpadl-z-euro-2024-a-teraz-takie-slowa-nie-bede-ogladac
A trzeba było słuchać głosu sportowego a nie iedeologicznego tęczowego -migracyjnego
Niemcy grali futbol klasyczny,  oparty na mentalnym przygotowaniu - dyscyplina na boisku,  skuteczność, a mental pewności siebie dawał im mozliwosc skrupulatnie wykorzystywać  błędy przeciwników .Byli zawsze w czołówce światowej
W autach też byli to im się zachcialo taczk na prąd. Wiatraki zamiast elrlektowni jądrowych . No i zaczynają znowu wojować,  a jak wiemy,  wszystkie wojny przegrali, więc trzeba uciekZ z tonącego Titanica

admin

Komu by tu dziś kibicować? ;)
Jakieś propozycje?  8)

renia

Słabszym. 8) A kto z kim i w co gra? :roll:

Jarek

Holandia ma  trzech białych w składzie podstawowym  przeciwko Angli - reszta Achmedy Przyszłość  reprezentacji Polski widzę w czarnych kolorach i ulice miast też...

admin

Angole pograją w finale.  :?
Co za beznadziejnie nudne mistrzostwa! ;)

Jarek

A bo to są mistrzostwa równości - my Niemcy,  Holandia, Francja, mamy już kulturę islamska nawet na boisku , a wy Polaczki musicie zachod gonić...