Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

RafałS

Cytat: admin w 2025-07-13, 09:54:45https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/other/wygrana-igi-%C5%9Bwi%C4%85tek-b%C4%99dzie-mia%C5%82a-swoje-konsekwencje-zareagowa%C5%82a-ambasada-usa/ar-AA1ItRFB -i to jest CUDOWNE! Jedno dziewczę machające lepiej rakietką niż inne propaguje!  :lol:  :lol:  :lol:
Makaron z truskawkami cała Polska je - a zaraz będzie więcej mistrzyń tenisa w Polsce!  8)
Tylko więcej makaronu niż truskawek, a żeby jeszcze lepiej tuczyło tych co ruchem porcji nie przepalą - zalać suto śmietanką 30%!  :D
Typowa bułka z bananem media investment & Co.  :wink:

Blackend

Trzeba by było sprawdzić co przeciwniczka zjadła, bo może sam makaron, a wiadomo że "truskawka na torcie" robi robotę. ;)

Krzysiek456

Skoro Iga Świątek je makaron z truskawkami czy z czymś tam i jest najlepsza, to znaczy że Kwaśniewski się mylił? Ciekawe

Blackend

Jakby się odżywiała jak zalecał Doktor, to wygrałaby lewą ręką, w jednym secie, a tak musiała się męczyć w dwóch. ;)

Zyon

Juz rudy zre makaron z truskawkami, tylko surowy :D

Work Buy Consume Die

admin

:lol:
Cytat: Blackend w 2025-07-13, 19:34:15Jakby się odżywiała jak zalecał Doktor, to wygrałaby lewą ręką, w jednym secie, a tak musiała się męczyć w dwóch. ;)

No pewnie! ;)

admin

Cytat: Zyon w 2025-07-13, 20:38:28Juz rudy zre makaron z truskawkami, tylko surowy :D

I słusznie, bo na surowo gorzej się trawi! ;)

Blackend

Ale za to rozgrzał, a nawet rozpalił komentarze.  :lol:

Krzysiek456

A pamiętam że Doktor mówił coś o wojownikach Izraelskich czy coś takiego. Ale w Biblii ta informacja nie została podana. Może własnie Ci wojownicy jedli makaron z truskawkami i jogurtem? Ciekawa sprawa

Krzysiek456

No coś mi tam świeci, ale nwm w którym kościele

admin

Blackend

No ma tej kasy sporo, ale czytałem, że sukienka beznadziejna, czyli jest jakaś sprawiedliwość. ;)  :lol:

admin

Najważniejsze, że jest się do czego przyczepić.  8)

RafałS

Dziś szybka piłka, powrót po dłuższej przerwie na kosze, aby przed burzą. Słabe boisko bo na asfalt pod starymi koszami walnęli ładny plastik, po lekkim skropieniu niezdatny do przyłożenia mocy. Prawie nic przyczepności. No ale najbardziej oblegane z racji położenia.
Rozgrzewka tylko z przypadku (jak w życiu)  8)  . Trzech dresów młodszych. Jeden mówi że się założył że wygra 3-0 (jakiś piłkarski licznik  :lol:  ) . Ciekawe mają pomysły/nadmiar słomianego zapału?  ale pomyślałem w ramach rozgrzewki nawet może być. Przedłużyłem im szanse (drugiemu też) do 0-5 (dziwaczny licznik jak to z przypadku). O typowo podamatorskich faulach - koszeniu po rękach itd nie ma co wspominać. Ot ciekawy eksperyment  8)  . Potem deszczyk więc wypad skrócony. Taka dłuższa rozgrzeweczka/rozruch. Jak w życiu... :lol:

admin

Lany plastik powiadasz?
Co za pomysł! ;)

RafałS

Cytat: admin w 2025-08-05, 21:18:05Lany plastik powiadasz?
Co za pomysł! ;)
Lany w fabryce pewnie  :wink: . Potem układana kratka. Jest nawet miejsce na stronie producenta https://speedsport.pl/wp-content/uploads/2023/04/rewita_asf_hexa_sz_blek_dln10.png
Jak piszą "profesjonalna", o tej nawierzchni... Może i profesjonalna - w deszczu się nie gra  :lol: . Dla mnie nie problem, zawsze unikałem tych koszy bo i tak niewymiarowe/nierówne. Za tym koszem w PRL była kawiarenka/piwiarnia?, stoliki, ławeczki i ażurowe/namiotowe zadaszenie nad "boiskiem". Pamiętam bo się bujało po tym jak małpa gdy było pusto  :lol:  . Potem jeszcze buda z automatami...  8)

RafałS

Oczywiście koszy wtedy jeszcze tam nie było przed "hej tu nba".  8)

admin

admin

admin

Co to się wyprawia!
Nasi nalali Słoweńców 105:95 w ME!  :D