Aktualności:

8. Życie bez ruchu nie jest życiem. Starajmy się ruszać w każdym wieku, dostosowując rodzaj i wielkość wysiłku do możliwości naszego organizmu.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Zyon

Cytat: renia w 2013-04-08, 12:30:26
Cytat: Zyon w 2013-04-08, 12:26:33
Ja kiedys powiedzialem tez podczas rodzinnego spotkania pani psycholog, ze wiekszosc jej wiedzy to sa arbitralne ustalenia nie majace za wiele wspolnego z rzeczywistoscia a sluzace jedynie zarabianiu kasy a nie leczeniu czegokolwiek....  :lol: Byla wielka awantura  :lol:

Czy Ty do jakieś sekty należysz czy co? :shock: Pani psycholog wie lepiej co mówi. Ją nauczyli... 8) Ja też mam dyplom specjalisty psychologii i wiem co piszę... 8) :lol:

To teraz pytanie , gdzie jest jakikolwiek dowód na takie twierdzenia???

:lol:
Work Buy Consume Die

renia

Ale chodzi Ci o to czy psycholog ma rację, czy o to, czy ja mam dyplom specjalisty psychologii? :lol:

renia

...czy o sektę...?  :twisted: :lol:

Zyon

Niepotrzebne takie zdenerwowanie. Wystarczy pokazać liczbowy ,zbadany dowód.

:lol: :lol:
Work Buy Consume Die

renia

Dowód osobisty? :shock:

administ

PESEL i NIP obowiązkowo!  :wink:

renia

Jeszcze prawo jazdy i dwóch świadków?

administ

Na pojedynczego funkcjonariusza starczy.  :D
Na dwóch to nic się nie poradzi.  8)

Radzio

Ja kiedys powiedzialem tez podczas rodzinnego spotkania pani psycholog, ze wiekszosc jej wiedzy to sa arbitralne ustalenia nie majace za wiele wspolnego z rzeczywistoscia a sluzace jedynie zarabianiu kasy a nie leczeniu czegokolwiek....  :lol: Byla wielka awantura  :lol:

Czy Ty do jakieś sekty należysz czy co? :shock: Pani psycholog wie lepiej co mówi. Ją nauczyli... 8) Ja też mam dyplom specjalisty psychologii i wiem co piszę... 8) :lol:

No właśnie te "psycholożki"! :D
Już przy rozmowie wstępnej stanowczo żądają żebym robił co chcę, ale nie powiedzą czy z nimi, czy lepiej beez. ;)

Blackend

Bo to takie głeboko psychologiczne podejście, jak na psycholozke przystało ;)

MariuszM

Cytat: Radzio w 2013-04-08, 17:31:41

No właśnie te "psycholożki"! :D
Już przy rozmowie wstępnej stanowczo żądają żebym robił co chcę, ale nie powiedzą czy z nimi, czy lepiej beez. ;)
Zawsze wybieraj przyjemniejszą przyjemność :)   :twisted: :lol:

MariuszM

Co za końcówka meczu Borusia-Malaga  :D z nieba do piekła, z piekła do nieba :)

Sandman80

Cytat: MariuszM w 2013-04-09, 22:35:15
Co za końcówka meczu Borusia-Malaga  :D z nieba do piekła, z piekła do nieba :)

faktycznie niesamowite :)

Radzio

Bo wszyscy Europejscy komentatorzy to jedna rodzina... :D Dobry z niego Europoseł by był. Na przykład. :lol:

Blackend

Dzisiaj gra Barca. Będzie transmisja na niekodowanym programie - popatrzymy  8)

Radzio

Jadę wyłaniać zwycięzców, tych endo, ekto i ...w ogóle. :D

administ

Podobają mi się tegoroczne Mistrzostwa Świata w snookerze.
Ładnie grają!  :D

Blackend

Ciężko stwierdzić, bo mi się wczoraj na tym przysnęło. To jest nawet lepszy usypiacz od piłki nożnej ;)

Zyon

A nie ma w tym roku jakichs mistrzostw swiata w szachach? Przydaloby sie troche emocji na lato  8)
Work Buy Consume Die