Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

Cytat: admin
To nic prywatnego Radziu!
To tylko interes.  8)
Cytat: Radzio w 2014-07-12, 06:48:29
:lol:

I co? Nie ma więcej komu podlizać Adminowi tak wartościowego przesłania. 8)
Nawet 100% tych, którzy rozumieją 50% nie chwyciło, a przecież był gol! :D :lol: ;)
Naród niemiecki sam w sobie świetnie dogaduje się z polskim, tyle że wtedy wiadomo ... ten "trzeci" nie korzysta. :D ;) :lol:

administ

Już niecałe 13 godzin!  :D
W sumie bardzo szybko ten Mundial zleciał...  :?

Sandman80

Cytat: Radzio w 2014-07-13, 07:07:49
Cytat: admin
To nic prywatnego Radziu!
To tylko interes.  8)
Cytat: Radzio w 2014-07-12, 06:48:29

I co? Nie ma więcej komu podlizać Adminowi tak wartościowego przesłania. 8)
Nawet 100% tych, którzy rozumieją 50% nie chwyciło, a przecież był gol! :D :lol: ;)
Naród niemiecki sam w sobie świetnie dogaduje się z polskim, tyle że wtedy wiadomo ... ten "trzeci" nie korzysta. :D ;) :lol:

Przesłanie jest takie ze płacą ile muszą ile wymaga rynek , gdyby płacili za mało to by nie miał kto pracować. .
Gole były 3 bo holenderscy producenci margaryny to wyrachowani gracze i potrafią wykorzystywać błędy, brak dyscypliny, organizacji ,doświadczenia krajów 3 świata, bo sie gra zespołowo a nie indywidualnymi akcjami.  8)

administ

A tu jak za tow. Gierka i tow. Jaruzela - górnicy zwolnieni z płacenia ZUS-u!  :shock:
Kapitalizm bokiem klasie robotniczej wyszedł?
Ciekawe kiedy se komunię zaś oficjalnie wprowadzą?  :roll: :wink:

Sandman80

Bogaty kraj  :?

renia

Smutne ale prawdziwe... :?

administ

A ja myślałem, że to judząca propaganda, dołująca Polaków, a to mówisz Reniu jednak prawda jest?  :roll: :wink:

Radzio

Komunie są wiosną i wielu nadal sobie to chwali- jest trochę czasu. :D ;)
Dot. co raz przyspieszanych deklaracji wiary. :D

O tak, pomarańczowy lew wygląda groźnie, ale to Argentyna jest w finale. :D ;)
Dot. kreowania własnego wizerunku jako żarcia, w tym przypadku dla pomarańczowego lwa. :D

Blackend

Wczoraj grali niby o pietruszkę, ale jednak zwycięstwo przyjemnie ich połechtało.  :D

Sandman80

Cytat: Radzio w 2014-07-13, 08:50:59

Dot. kreowania własnego wizerunku jako żarcia, w tym przypadku dla pomarańczowego lwa. :D

Dot. wiary Argentyny i finału http://media.wpolityce.pl/cache/d8/b9/d8b90ef3d04d1fa17e5fcd4a993b5f63.jpg

Radzio

:shock:
Szefu mój, zaś mamy 100% zgodności. :lol: ;)

Dot. niewinnej propozycji przywdziania należnej uwarunkowaniami genetycznymi postaci, jeżeli w polskiej skórce ktoś się czuje po prostu źle, czasami.:D

Radzio

Cytat: Sandman80 w 2014-07-13, 09:05:56
Cytat: Radzio w 2014-07-13, 08:50:59

Dot. wiary Argentyny i finału http://media.wpolityce.pl/cache/d8/b9/d8b90ef3d04d1fa17e5fcd4a993b5f63.jpg

Dot. 3-go świata i wiary w niego. :D

renia

Cytat: admin w 2014-07-13, 08:37:36
A ja myślałem, że to judząca propaganda, dołująca Polaków, a to mówisz Reniu jednak prawda jest?  :roll: :wink:

Nie...

Zyon

Work Buy Consume Die

Blackend

Zapowiada się nudny mecz, a szczególnie dla kibiców emocjonalnie nie związanych z żadną z drużyn, tak jak ja na przykład.  8)
No chyba że padnie szybko jakaś bramka...  :roll:

renia

Ja jestem za Argentyną. Za  Niemcami nie przepadam :twisted:. A zresztą, co to za Niemcy? Ilu Niemców jest w ich drużynie? :roll:

Blackend

No jest przede wszystkim Klose.  :lol:

renia

:lol: urodzony w Polsce... :roll: