Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Radzio

:shock: Piłki lekarskie? :)

administ

Jak lekarskie, to w siatkę się nie pogra...  :wink:  :?

Radzio

Tak. To może "zośki"? Te można brać nawet na głowę, na grzbiet ... . ;)

administ

"Zośki" to przeważnie z glana się podrzuca!  :wink: :mrgreen:

Gavroche

Cytat: admin w 2014-09-24, 20:05:39
Jak lekarskie, to w siatkę się nie pogra...  :wink:  :?
U Dasny chłopaki grają w "zbijaka" lekarską 15kg ;)

Radzio

Pas. Więcej ze łba nie wywlokę, a rżnąć od kogoś nie chce mi się dziś. ;) Hop dziśdziś :D

... może małe kubeczki z bimbrem wypijane jeden po drugim do ustania wszelkich dolegliwości w typie: "wszyscy chłopcy są normalni, a ja ... mam żonę". Pas ... .

administ

:lol:
Radziu, większość to "nieszczęśniki" uszczęśliwiani przez żonki...  :wink: :mrgreen:
Swoje i cudze...  :twisted:   :D

Radzio

:shock:
A tak. Zauważyłem, że nic tak nie cieszy pantofelka, jak możność kupienia Żonie kosztownego prezentu, po uprzednim wydaniu przez nią zgody na uszczuplenie budżetu  tego ... no ... rodzinnego. ;) :D O! :lol:

Gavroche

Cytat: Radzio w 2014-09-25, 07:10:49
:shock:
A tak. Zauważyłem, że nic tak nie cieszy pantofelka, jak możność kupienia Żonie kosztownego prezentu, po uprzednim wydaniu przez nią zgody na uszczuplenie budżetu  tego ... no ... rodzinnego. ;) :D O! :lol:
Swojej?! :shock:

Radzio

Jest różnica? :shock: Uważam, że nie ma! :lol:

MariuszM

Diablo walczy :)

Blackend

Jest transmisja w TV?  8)

MariuszM

Blackend

Radzio

Trudno- "takie jest życie". Ale jest też pocieszająca dla mnie wiadomość- przecząca stwierdzeniu mojej polonistki, że "sportowcy to debile". :D ;)
sport.interia.pl/justyna-kowalczyk/justyna-kowalczyk-obronila-prace-doktorska-galeria-zdjecie,iId,1568715,iSort,5,iTime,1,iAId,126085
Oceniając wiedzę na podstawie wieku, założę, że Komisja nie miała żadnych szans na tym dystansie, by nie uznać racji obrończyni ... .

jukor

W lidze mistrzów Bayern z CSKA walczy. Kopacze od Angeli prowadzą 1 - 0

administ

Zaraz im gaz zdrożeje...  :wink:

jukor

Całkiem możliwe, tym bardziej, że Bruksela sankcje podtrzymuje.

Radzio

Duże warzywo. :|