Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

...a irokez już wyszedł z mody... :roll: 8)

renia

Cytat: Diogenes z Synopy w 2016-08-25, 21:38:18
na glacę, albo na krzyż  ;-)

Jaka to jest fryzura na krzyż... :roll: trzy włosy na krzyż? :roll: :lol:

Diogenes z Synopy

podczas okupacji była ''modna'' w pewnych kręgach  ;-)

administ

Z prawej do lewa i od tyłu do przodu maszynką go golenia bez nakładki.  8)

renia

Straszne... :?

Zyon

O prosze, Korwin znowu z sensem :D Ja tez bym chetnie popatrzyl na jednym kanale na na bezdopingowcow a na drugim na naszprycowane monstra :D

Cytat– […] nawet w kategorii Open fałszuje się dane o chemikaliach. Tak naprawdę jedyne uczciwe mistrzostwa to takie, gdzie każdy faszeruje się czym chce i jak chce – bo jak sprawdzić, czy ktoś nie używa środka do tej pory nieznanego?
A jeśli kogoś z przedawkowania trafi szlag – no, cóż: „Chcącemu nie dzieje się krzywda!”… – tłumaczy.

– Zaczęła się sprawa legalizacji dopingu. Uważnie czytam słowa p.Wojciecha Michalskiego – i prostuję: ja nie powiedziałem, że dowolny doping powinien być legalny – tylko: „Jeśli chcemy by zawody były uczciwe dowolny doping powinien być legalny”. I, oczywiście, na pewno rozwinęłyby się zawody amatorów – bezdopingowców. A ludzie, jak to ludzie: chętnie oglądaliby też rozmaite sterydowe monstra – w akcji. Bo na razie używać tych mięśni w zawodach nie mogą..
…że co? Że wtedy nie walczyliby zawodnicy tylko farmaceuci? A, przepraszam: pp.Ludwik Hamilton czy Sebastian Vittel to wygrywają w F1 tak sami z siebie, bez pomocy inżynierów?
A zawody producentów smarów do nart… – wyjaśnia.
http://pikio.pl/jkm-jedyne-uczciwe-mistrzostwa-to-takie-gdzie-kazdy-faszeruje-sie-czym-chce-i-jak-chce/
Work Buy Consume Die

Blackend

Cytat: Zyon w 2016-08-26, 09:32:46
O prosze, Korwin znowu z sensem :D Ja tez bym chetnie popatrzyl na jednym kanale na na bezdopingowcow a na drugim na naszprycowane monstra :D

Naszprycowane monstra byłyby nawet ciekawsze, np. taka kategoria open, gdzie nie ma podziału na płeć, wagę, wzrost itp.  :D

Zyon

No wiadomo, ze kazdy by wolal ogladac takich chemicznych superludzi niz slabiakow :D Kiedys w cyrkach pokazywali karlow, baby z wasami, to czemu nie? ;)
Work Buy Consume Die

Blackend

administ

Ja tam lubię obserwować stadka sikorek, to takie urocze... ;)  :D

renia

To dobrze, że w lesie mieszkasz... 8)

administ

renia

I pięknie, Agnieszka Radwańska mistrzynią Connecticut Open...  :D i zawalczy w Nowym Jorku o milion dolarów...

http://sportowefakty.wp.pl/tenis/626131/wta-new-haven-z-pucharem-do-nowego-jorku-agnieszka-radwanska-nowa-mistrzynia-con

administ

To tak jak sukces Dudy, co spotkał się z Bułgarami, bo nikt inny już nie chce się z nim spotykać... ;)  :lol:

Blackend

To jednak nie ten kaliber co sam Naczelnik. ;)

administ

To wszystko przez to "powstawanie z kolan"... ;)  :lol:

renia

Wszystkich, których dręczył głód... 8)

administ

Jarek

Isia bała sie tego orderu powitalnego od Naczelnika  :lol: