Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Sandman80

dobra połówka Włosi lepsi ale Angole nie odstają

w drugiej strzeli Runi i będzie OK

Dasna

Jaki ten Pirlo niezmordowany. Ma chłop kondycję.

administ

A jednak Włosi...  :|

renia

Oby oni wygrali z Niemcami... 8)

administ

Cytat: Dasna w 2012-06-24, 22:36:52
Jaki ten Pirlo niezmordowany. Ma chłop kondycję.

No właśnie, a do tego to już "dziadek" z 1979r!  :shock:

administ

Cytat: renia w 2012-06-25, 07:35:29
Oby oni wygrali z Niemcami... 8)

Na Niemców są raczej za słabi...

renia

Bo Niemcy na polskich gęsiach "jadą"... :lol: :lol: :lol:

Blackend

Fajny mecz był i karne były  :D

Dasna

Podziwiałam kondycję Włochów. Liczyłam, że padnie bramka choć w dogrywce. Anglicy potem już tylko szczelnie się bronili. Mecz bardzo mi się podobał. No i przechodzą Włosi.

administ

Półfinały zapowiadają się ciekawie.  :D

Gwidon

to pieprzone makaroniarze :x , jak zle nasi i inni musza sie odzywiac , skoro na makaronie jada jak burza :x  mam nadzieje, ze Niemcy jedza te polskie  golonki i inne rarytasy polskie przed polfinalami :D

administ

Bo dieta wysokowęglowodanowa na białku zwierzęcym jest całkiem dobra, a nie jak twierdzą neooszołomy LC, że "wszystko złe z węglowodanów się bierze"  :shock: :lol:
Nie czytają Dr-a Kwaśniewskiego, to nie wiedzą, że podstawową zasadą odżywiania wg najwybitniejszego dietetyka (Dr-a Kwaśniewskiego) jest: "nie mieszać paliw".
Ponieważ większość miesza paliwa, to skutki mają takie, jaka jest proporcja BTW.  :D

PS
nawet 5*wio jest zdrowe, przy zachowaniu stosownej proporcji dla umiarkowanej aktywności fizycznej, jak BTW 1:0,5:3-5 i przy dostarczeniu dobego białka nawet z brojlerów, czy rogacizny.  :D

renia

Tak przypadkowo znalazłam cennik biletów na mecze półfinalowe (naprawdę się tam nie wybieram  :lol:) ale zobaczcie jaka różnica jest w cenie w Polsce i na Ukrainie... :shock:

http://www.viagogo.pl/Sports-Tickets/Football/UEFA-Euro-2012/Euro-2012-Semi-Finals-Tickets

Blackend

Bo u nas ciekawszy półfinał ;)

renia

Bo Polska jest the best... :D

renia

Mój prawie dwuletni wnusio ma fajną koszulkę - czerwoną z białym orzełkiem i napisem : Kibicuję razem z tatą... :lol:

administ

Cytat: renia w 2012-06-25, 11:40:58
Tak przypadkowo znalazłam cennik biletów na mecze półfinalowe (naprawdę się tam nie wybieram  :lol:) ale zobaczcie jaka różnica jest w cenie w Polsce i na Ukrainie... :shock:

http://www.viagogo.pl/Sports-Tickets/Football/UEFA-Euro-2012/Euro-2012-Semi-Finals-Tickets

Loża vipowska na Finał kosztuje od 1,5tys. do 9tys.€ i są jeszcze wolne miejsca!  :wink:

renia

Ja raczej nie skorzystam... 8) :lol: Nawet jakbym dostała bilet za darmo, nie miałabym ochoty tam być...

administ

Ja też nie, bo oglądanie w TVP wychodzi znacznie taniej...  :D

Blackend

Gdyby tak jeszcze mozna było komentatora wyłaczyć  :roll: