Aktualności:

6. Pić należy tyle, na ile mamy ochotę i wtedy, kiedy mamy ochotę.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Cytat: admin w 2016-01-31, 10:52:25
A w Gdyni za miesiąc turniej snookera - są bilety, ale mi się jechać zaś nie chce!  :shock:  :(
Może w przyszłym roku... ;)

W zeszłym roku pisałeś podobnie... :roll: :? :lol:

administ

A bo wiesz, jak sobie policzę dojazd, apartament w hotel, napiwki, bilet vip, taxi i inne udręki związane z "wielkim" miastem, to mi się natychmiast odechciewa.  :lol:
A las jest za darmo i zdrowszy do tego!  :D

Blackend

Czasami jakaś odskocznia jest potrzebna, ale to pewnie też zależy od osobniczego charakteru.  8)
Kupiłem bilety na Iron Maiden w lipcu do Wrocławia. Będzie głośno, ścisk tłumu, drogie piwo i inne niedogodności, ale co zrobić, trzeba jechać. ;)  :lol:

Jarek

Ja też mam zamiar wyjechać i odskoczyć  ,bo skarpetka pełna i butwieje,może narty w alpach zobaczymy ? :lol:

RafałS

Cytat: admin w 2016-01-31, 11:18:27
A bo wiesz, jak sobie policzę dojazd, apartament w hotel, napiwki, bilet vip, taxi i inne udręki związane z "wielkim" miastem, to mi się natychmiast odechciewa.  :lol:
A las jest za darmo i zdrowszy do tego!  :D
Za las, w mieście to dopiero policzyliby.  :)

RafałS

Pogoda przyjemna, koło 10 stopni. Akurat na pierwsze w 2016 kosze na zewnątrz. Trochę trójek, wolnych, kilkadziesiąt wsadów. Nie jest źle, trochę ćwiczeń zimą i 360 na 3,05m jeszcze wycięgnę.  :)

administ

https://youtu.be/2PuAc0GQfMk - ładnie poszło Dingowi.  :D

Jarek

Cytat: admin w 2016-02-20, 18:34:37
https://youtu.be/2PuAc0GQfMk - ładnie poszło Dingowi.  :D
To dobrze bo nie przepadam za Robertsonem  :lol:

administ

Ale i tak Ding odpadł.  :?

Jarek

Szkoda :( nie śledziłem ,po Twoim wpisie myślałem że wygrał  :lol:

Jarek

Saliwan teraz gra, ten to ma fantazje  :lol:

Jarek

Szkoda że teraz Kangura pokazują .Sali musi grac dzis dobrze, bo Pyrka nie odpuszcza

administ

Dziś o czternastej się zaczyna!  :D
Na O'Sullivana to może nawet na dzionek bryknąłbym się do Gdyni.
Tylko mam wyrzuty sumienia, bo to będzie kosztować z 1000+ z dojazdem.  :?
No nie wiem, aż taki rozrzutny bez potrzeby, to ja nie jestem.  8)

renia

Ty do tej Gdyni wybierasz się średnio chyba 2 razy do roku i jakoś zajechać nie możesz... :? :lol:

Jarek

Można w tv oglądać i jeszcze na urlop starczy .Wczoraj Sali grał dobrze ,czekam aż się rozkręci  :lol:

Blackend

Cytat: renia w 2016-02-21, 08:25:36
Ty do tej Gdyni wybierasz się średnio chyba 2 razy do roku i jakoś zajechać nie możesz... :? :lol:

Bo Dark jeszcze nie chce jechać i wziąć chęć wyjazdu na siebie. ;)  :lol:

administ

Cytat: renia w 2016-02-21, 08:25:36

Może będę częściej , jak Krzysiek złoży papiery albo do liceum marynarskiego, albo bardziej prawdopodobny już jest ten "gil" w Toruniu... ;)
Chociaż tak codziennie dojeżdżać - no nie wiem, czy to dobry pomysł.  :?
Pewnie będzie chciał Dark jednak dojeżdżać tylko do centrum Włocławka.   :(
Wprawdzie do Torunia da się stąd dojechać w poniżej pół godziny, ale dziecko nie będzie miało uprawnień jeszcze przez dwa lata na takie auto!  8)

renia

Codziennie do Gdyni dojeżdżać to jest za daleko. Za dużo czasu by się traciło i koszty też by były niemałe. Gdyby to były studia, a nie liceum, to akademik, albo wynajęte mieszkanie by mogły wchodzić w grę... :roll:

administ

GiLA ma bursę, ale bez "misi" to się dnia nie przeżyje w tym wieku. ;)
Zresztą nie dziwię się dziecku, bo mnie też się nie chce z domu ruszać.  :D
Taki to dom mamy.  8)
Ale tłumaczę Darkowi, że "dom" to tylko adres, a dom tworzą domownicy.