Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

administ

Jeszcze Kurski ma Potop na podorędziu, jak na Szwedów trafią... ;)  :lol:
Chociaż mało prawdopodobne bo Szwedzi jeden punkt mają po dwóch meczach!  8)

administ

I oczywiście "Pana Wołodyjowskiego" na Turczyna, ale Turcy maja to samo co Szwedzi.  8)

Blackend

Fajnie gdyby na Czechów trafili, bo dawno Szwejka nie było, ale coś im nie idzie z Chorwatami. ;)  :D

Blackend

O! Własnie Czesi wykorzystali karnego i jest 2:2.  :D

administ

Arabelę mogliby powtórzyć, bo to takie na czasie... ;)

Blackend

:lol:
Rumburak się reinkarnował.  :lol:

Blackend

administ

:lol:
Solorz nie da rady... ;)

Blackend

Nawet służby nie pomogą. ;)

administ

To już sobie "Pana Wołodyjowskiego" nie obejrzymy, bo Turcy odpadli...  :? ;)

Jarek

Może z Krzyżakami drugi meczyk ? :lol:

administ

Tak było z Włochami - 0:0 w grupie, a lanie w półfinale o ile mnie pamięć nie myli.  8)

Jarek

A teraz od nas dostaną i gitara  :lol:

administ

Jasne, ale jak profposłankna będzie trzymać kciuki za lewego... ;)

Diogenes z Synopy

Cytat: admin w 2016-06-18, 09:46:29
kciuki za lewego... ;)

Cytatnagle zatrzymał się i zaczął ironicznie pokazywać kciuk uniesiony w górę, czym jeszcze bardziej rozwścieczył swoich fanów

CytatPo pierwszym meczu na tegorocznych mistrzostwach Europy i porażce z Chorwacją tamtejsi kibice i dziennikarze byli wściekli na swojego piłkarza Ozana Tufana, który w momencie, gdy Luka Modrić oddawał strzał, zamiast próbować mu przeszkodzić, poprawiał sobie fryzurę. Na jego nieszczęście piłkarz Realu zdobył w ten sposób jedyną bramkę w meczu

http://www.tvn24.pl/euro2016/euro-2016-arda-turan-wygwizdany-przez-tureckich-kibicow,653730.html

Jarek

Mam nadzieję ,że odpowiednio się zachowa  :lol:

RafałS

Pożegnanie z nba... Jeśli GSW, to znaczy że finał był sfingowany. Jeśli CAVS, to znaczy że niekoniecznie. Albo na odwrót.  :roll: :roll: :roll:  :wink:

Blackend

Oglądałem Helvetów z Francuzami, ale meczyk taki sobie.  8)

RafałS

A właśnie, miałem zerknąć. Ale skoro tak...