Aktualności:

Na koniec - nie wolno zapominać, że każdy człowiek jest inny i inny jest jego organizm.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Ano to, że debile leczą kompleksy każdego niepowodzenia niemiec.

administ

A bo jak Niemcy dziś dostaną w dupsko od Szwedów, to Polska i Polacy będą "wniebowzięci"... ;)
Bo to jutro dopiero będzie ponoć mecz o "ponad wszystko"...  :lol:

madre

Cytat: renia w 2018-06-23, 13:21:07
No i co z tego?  8)
Piłka kopana jest ponoć najważniejszą sprawą dla narodów spośród spraw nieważnych. To zamiennik bezkrwawej rywalizacji narodów. Może upaść dogmat i autorytet Gary Linekera: "...Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy."
:?

Jarek

Prędzej z kolan wstaniemy jak Niemcy przegrają. :lol:

administ

Ale w niemieckim teamie "dobra zmiana" zapanowała... ;)

Jarek

Cytat: madre w 2018-06-23, 13:52:38
Cytat: renia w 2018-06-23, 13:21:07
No i co z tego?  8)
Piłka kopana jest ponoć najważniejszą sprawą dla narodów spośród spraw nieważnych. To zamiennik bezkrwawej rywalizacji narodów. Może upaść dogmat i autorytet Gary Linekera: "...Piłka nożna to taka gra, w której 22 mężczyzn biega za piłką, a na końcu i tak wygrywają Niemcy."
:?

Może lepiej nauczyć się dozować, bo "ponad wszystko" jest bardzo szkodliwe dla zdrowia.

Jarek

Cytat: admin w 2018-06-23, 13:56:22
Ale w niemieckim teamie "dobra zmiana" zapanowała... ;)

To bardzo zle wróży :lol:

administ

Ale to nic w porównaniu do tego, co jutro się będzie działo w Kazaniu... ;)
Może modły do Króla i Królowej Polski w intencji jutrzejszego zwycięstwa pomogą? :roll:

Jarek

W kościółku o 12 tej będą się do sił nieczystych o wygraną modlić :lol:.

administ

Belgia zaś ładnie zagrała.  8)
Ale ciężko przewidzieć jak daleko zajdzie. ;)

administ

Ale za 30 godzin będzie wszystko wiadomo, a możliwości są dwie: albo następny mecz o "wszystko", albo tylko o "honor"...  :lol: :lol: :lol:
I albo prawdziwi patrioci będą nienawidzić szczerze nawałkoorły, albo zaś dumny nacjonalizm błyśnie w oku, a zatrucie aldehydem octowym znośniejsze, bo prymitywy tak mają i inaczej nie potrafią.  8)
Dlatego są dla nich igrzyska.  :D

renia

Jakoś tym razem te Mistrzostwa Świata mnie nie "wciągnęły", no ale może jeszcze... :roll: :lol:

administ

Mundial jest super - codziennie jest komu kibicować, więc spoko.  :D

renia

Spoko, nie mam zamiaru go bojkotować... 8) :lol:

Jarek

Lepiej siły na niesprawiedliwą Unię oszczędzać

administ

Zaś doszło do tego, że zaledwie po  trzydziestu latach wolności, o Polsce i Polakach gadają bez Polski i Polaków - "dobra zmiana" się to nazywa.  :lol:

Blackend

Ale ja słyszałem ostatnio od pisofanatyka, że "nareszcie się liczą z nami w Europie", ale nie podtrzymywałem tematu, bo akurat karkówkę piekłem na grillu co było bardzo ważne, a nie jakaś jałowa gadka o kartoflach.  8)

administ

:lol: :lol: :lol:
I słusznie, fanatykom należy gorliwie przytakiwać, aby święty spokój mieć... ;)  :lol:

Blackend

:lol:
Nie ma innej metody, ale po tylu latach udanego związku potakiwanie mam opanowane do perfekcji. ;)