Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Zaczyna powoli docierac do ludzi, ze ch?w człowieka oparty jest na  niesczesciach ludzkich 8)

admin

:?
Nigdy już tej "przedpandemicznej" szczęśliwej beztroski nie będzie i ropy po euro...  :?
Ale to nie wina tych cwaniaków, lecz tych co "drżą o własne życie" ponad wszystko, choć wartość dla farmy liczona jest kolejną dozą...   :lol:
Dlatego płaskoziemców i foliarzy trzeba "wykończyć", bo nie pasują do reszty.  8)

admin

Jarek

Niesamowita skuteczność. :lol:

admin

Niemcy plotkują, że chyba się rozwiodą!  :shock:
Muszą się spieszyć, bo "ordo iurne", co ponoć wśród swych członków i członkiń sodomię promuje, chce zaostrzyć "prawo rozwodowe"... ;) :lol:

admin

https://www.polityka.pl/tygodnikpolityka/spoleczenstwo/2152884,1,rozwodow-zakazac-ordo-iuris-glosi-jedno-drugie-robi.read - proszę...  :lol: :lol: :lol:
To tak jak ja bym oficjalnie propagował Dietę Optymalną, a stosował w pieleszach np. pastwiskową... ;)

Jarek

Blackend

:lol:
Ale pastwiskowa jest słuszna w propagowaniu, szczególnie teraz jest bardzo w modzie. ;)

admin

Teraz w modzie jest acetodieta - a nie kartofle z chlebem... ;)

Blackend

Ale to chyba tu na forum, bo na Pudelku zdecydowanie ta liściasta rządzi. ;)

admin

Poważnie?  :shock:
To świetnie.  :D
Tylko żeby mięso czerwone, jajca i masło nadal były "niezdrowe", a będzie dobrze!  8)

Blackend

No poważnie, gdyby nie forum w życiu o żadnej acetodiecie bym nie wiedział.  8)
A Lewandowska, to mi nawet z lodówki wyskakuje. ;)

admin

Ostatnio jestem oderwany od kobiecej prasy i jestem nie na bieżąco widzę!  :? ;)
Ale chyba już margarynę masłem zastąpili w przepisach?  :(

Blackend

No przecież nie mam zielonego pojęcia, bo też kobiecych pism nie czytam.  :shock: ;)
Jak przeglądam prasę, to tytuły same wyskakują, no to zerknę jednym okiem, ale już bez wgłębiania się. ;)

Gavroche

Do mnie Lewandowska, albo któraś, nawet maile wypisuje. ;-)

admin

:shock:
Ale to "ta" Lewandowska, czy inna! ;)

admin

Blackend

:lol:
Ale i tak są wysoko, bo na trzecim miejscu za pudłem. ;)

Jarek

admin