Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Sport

Zaczęty przez adampio, 2008-10-23, 23:20:11

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

I odpadł!  8)

Jarek

Brawo Yan. Psychika ponad wszystko - zero paniki... :lol:

admin

Co za sesja - Higgins: Saengham!  :shock:
Emocje trwają, bo albo 5:3, albo remis!  :D

admin

4:4! Super-mecz z przewagą Higginsa.   :D

admin

Teraz druga sesja Lisiwski: Robertson - zaczynają od remisu - po 4.
Oczywiście jestem za Robertsonem, bo to zdeklarowany weganin - więc każdy jego sukces dobitnie wskazuje na wyższość diety wegańskiej, nad wszystkimi innymi dietami, przyczyniając się do promocji weganizmu, co sprzyja ochłodzeniu klimatu! ;)

Jarek

Jarek

Cytat: admin w 2022-04-24, 15:44:35
Teraz druga sesja Lisiwski: Robertson - zaczynają od remisu - po 4.
Oczywiście jestem za Robertsonem, bo to zdeklarowany weganin - więc każdy jego sukces dobitnie wskazuje na wyższość diety wegańskiej, nad wszystkimi innymi dietami, przyczyniając się do promocji weganizmu, co sprzyja ochłodzeniu klimatu! ;)
Kangurowate geny :lol:
Na ESKP dopiero od 20- tej

Jarek

Cytat: admin w 2022-04-24, 14:59:21
4:4! Super-mecz z przewagą Higginsa.   :D
Tutaj uwzieli sie na kolarstwo - flaki z olejem, cały dzien jada, a po tem wywiady w okneblowaniu.
Beszczeelna propaganda niemiecka, jak za hitlera... :?

admin

Lisowski wygrał sesję, bo teraz jest 9:6 - zaraz ostatnia partia przed przerwą do jutra.  8)

admin

9:7 - i dobrze, bo jutro będzie ciekawiej.  :D

Jarek

Higgins wymiata. Dobrze też wygląda,waga stoi w miejscu :lol:

admin

Może też na weganizm przeszedł?
Bo wiadomo - weganizm jest jedyną dietą akceptowalną dla niektórych.  8)
Ja też akceptuję i doceniam takie poświęcenie dla dobra i na rzecz reszty padlinożernej nieświadomej masy...  :?

renia

U nas obecnie jest szwagier z Hamburga i on już też przestał mięso jeść (ale leczo z mięsem jadł i chwalił, że jest smaczne :lol:). Poszedł (albo próbuje iść) w ślady swojego zięcia restauratora...
My tutaj w Polsce w większości jacyś tacy mało postępowi jesteśmy... :?

Jarek

No niech idzie do Zoo i zobaczy co małpy jedzą - wystarczy na ładny talerz ułożyć udekorować i gitara.... Ponoć jesteś tym co jesz wypada zapytać ...

Blackend

To ze mnie jest świnia jak nic. ;)

Jarek

A widziałeś żeby świni jadła karkowkę z grilla?  :lol:

renia

Jak będzie startowała na prezydenta czy prezydentkę :lol: , to będę na nią głoso(wała)... 8)
Wtedy będzie szansa, że nawet zwierzęta drapieżne nauczymy trawę jeść... :D :lol:

admin

Dokładnie tak.  :D

Jarek

Cytat: renia w 2022-04-25, 09:47:34
U nas obecnie jest szwagier z Hamburga i on już też przestał mięso jeść (ale leczo z mięsem jadł i chwalił, że jest smaczne :lol:). Poszedł (albo próbuje iść) w ślady swojego zięcia restauratora...
My tutaj w Polsce w większości jacyś tacy mało postępowi jesteśmy... :?
Niemcy chwala sobie wege, a jak niemiec chwali, to dobre ponad wszystko.
Problem w tym, zeby nie zmuszali do wege zakazjuac jesc miesa 8)