Aktualności:

2. Należy jeść wtedy, gdy się chce jeść i zjadać tyle, by nie czuć potrzeby dalszego jedzenia.

Menu główne

Chill - dziennik treningowy

Zaczęty przez chill, 2013-04-03, 19:02:06

Poprzedni wątek - Następny wątek

chill

Gdzie Maestro ? :D

Zyon - ja bym robił martwy 3x3 i styka i dodawał co tydzień nawet tylko 2 kg ... po dwóch miesiącach byłoby pięknie ...
Albo może 5x2 .... (?)

Gavroche

Cytat: chill w 2013-10-30, 09:17:27
Gdzie Maestro ? :D

Zyon - ja bym robił martwy 3x3 i styka i dodawał co tydzień nawet tylko 2 kg ... po dwóch miesiącach byłoby pięknie ...
Albo może 5x2 .... (?)
A po co ja?
Wszystko wiecie, stare wygi :D
Tak, Chill mosz prowda, jak mówią w Cieszynie czeskim...
Kwestia wyboru serii i powtórzeń to indywidualna sprawa, ale zawsze lepiej więcej serii, a mniej powtórzeń.

chill

Gavroche

Cytat: chill w 2013-10-30, 10:21:51
Uff ... egzamin zdany :D
Tak naprawdę trening siłowy można porównać do DO.
Wystarczy zapamiętać proporcję i jeść.
Reszta to zbędne bicie piany :D

chill

:D
Dzisiaj ( rano ) tak :

Chin-upsy (wasko) : x5  +6kg
Chin-upsy x5  +6kg

Chin-upsy x5  +6kg
Dipsy x5  + 14,25 kg

Chin-upsy x5  +6kg
Dipsy x5  +14,26 kg

Siady x5  50kg ( :D )
Siady x5  50 kg
Siady x5  50kg

Wznosy prostych nóg drązek 2x 7-10
AB Wheel z kolan (  :? ) x10

dosyc ....

Drążek daje teraz nie 0,5 ale 1 kg i pasuje to do tej proporcji idzie jak wczesniej po równo z dipsami jak dawałem 0,5 kg co tydzień wiec git . Dipsy 1,25 kg co tydzień ... Zobaczymy jak sie to zrówna .... Ale chinsy dzisiaj elegancko z zapasem ... :) happy ...

Siad to nie wiem czy ja jestem dziwnej budowy , czy rozciagniety mało na posladach ( chociaż ostatnio przez gruszkowate to tam rozciagam dobrze ) bo w sumie mam krótki tułów , nogi tez nie za długie ale chyb adłuższe niz tułów , chyb aże miednica jakaś wysoka jakby ( ?) :D ... Bo siadam tak na kąt prosty z prawidłowym łukiem kręgosłupa , nizej ni dy rydy bo juz zaokragla , a nie chce znowu się czegos nabawic .... zobaczymy , pomału najwyżej odstawię .... Ale jak już kat prosty to nie jest zle chyba .... Moze porozciagac jeszcze dwugłowe od martwych ,, bo mam jakies krótkie takie , to na pewno ma znaczenie ... Ja biceps mam krótki kulowaty , tak zauwazyłem jakby analogię do dwugłowych , ze to podobne miejsce co bic , a tez taki krótko przyczepiony ....

Jest dobrze , ale nogi słabe , po przerwie .... Nadrobie teraz mam nadzieję

P.S. chyba wole siad niż martwice ;) :D

Zyon

Cytat: Gavroche w 2013-10-30, 10:53:59
Cytat: chill w 2013-10-30, 10:21:51
Uff ... egzamin zdany :D
Tak naprawdę trening siłowy można porównać do DO.
Wystarczy zapamiętać proporcję i jeść.
Reszta to zbędne bicie piany :D
No tak....ale jest jeszcze formula 4eS...
Work Buy Consume Die

Gavroche

Cytat: chill w 2013-10-30, 12:09:15
:D
Dzisiaj ( rano ) tak :

Chin-upsy (wasko) : x5  +6kg
Chin-upsy x5  +6kg

Chin-upsy x5  +6kg
Dipsy x5  + 14,25 kg

Chin-upsy x5  +6kg
Dipsy x5  +14,26 kg

Siady x5  50kg ( :D )
Siady x5  50 kg
Siady x5  50kg

Wznosy prostych nóg drązek 2x 7-10
AB Wheel z kolan (  :? ) x10

dosyc ....

Drążek daje teraz nie 0,5 ale 1 kg i pasuje to do tej proporcji idzie jak wczesniej po równo z dipsami jak dawałem 0,5 kg co tydzień wiec git . Dipsy 1,25 kg co tydzień ... Zobaczymy jak sie to zrówna .... Ale chinsy dzisiaj elegancko z zapasem ... :) happy ...

Siad to nie wiem czy ja jestem dziwnej budowy , czy rozciagniety mało na posladach ( chociaż ostatnio przez gruszkowate to tam rozciagam dobrze ) bo w sumie mam krótki tułów , nogi tez nie za długie ale chyb adłuższe niz tułów , chyb aże miednica jakaś wysoka jakby ( ?) :D ... Bo siadam tak na kąt prosty z prawidłowym łukiem kręgosłupa , nizej ni dy rydy bo juz zaokragla , a nie chce znowu się czegos nabawic .... zobaczymy , pomału najwyżej odstawię .... Ale jak już kat prosty to nie jest zle chyba .... Moze porozciagac jeszcze dwugłowe od martwych ,, bo mam jakies krótkie takie , to na pewno ma znaczenie ... Ja biceps mam krótki kulowaty , tak zauwazyłem jakby analogię do dwugłowych , ze to podobne miejsce co bic , a tez taki krótko przyczepiony ....

Jest dobrze , ale nogi słabe , po przerwie .... Nadrobie teraz mam nadzieję

P.S. chyba wole siad niż martwice ;) :D

To masz tak samo jak ja, czyli odwrotnie  :lol:
Masz układ do martwego klasyka, a wolisz siad.
Ja mam budowę do siadów(krótkie nogi, długi tułów), a ukochałem ciąg i to klasyczny, a sumo do mojej fizjonomii lepszy...
Jak siadasz aby uda były równolegle z podłogą, to w zasadzie prawidłowo.
W zasadzie, bo podobno prawdziwy siad to ATG i ja to popieram, ale jak się nie ma co się lubi...
Popatrz sobie jeszcze na tzw. sumo squat, coś co powstało dzięki kostiumom trójbojowym i olbrzymim ciężarom.
Teraz zawodnicy więcej siadają niż ciągną, bo do ciągu nie ma na razie skutecznego kostiumu.Bardzo bezpieczny rodzaj przysiadu.

chill

No tak ATG to mi się marzy żeby robic a tu lipton :D ...cóż...

Że niby mam ok do martwego ? Jkos mi ten martwy trudniej wychodzi niż siad ... :) Muszę przejrzec jeszcze Rippetoe co gadał o sylwetkach w martwym i Zatsiorskiego...

Znalazłem cos takiego ,  nie no Ci metroseksualni mnie obrzydzają juznawet jakies nakładki na sztange zeby ich chude plecki nie bolały wymyślili :D

http://www.youtube.com/watch?v=MuNBo4Innko

W sumie koles tez się tak opuszcza prostopadle do podłoża ... Spróbuję ...

Wczoraj zrolowałem sie pianką szczególnie po tych miejscach , gdzie czuc dyskomfort w jej użyciu , i jak zwykle padło na gruszkowate .. je mam w sumie pod kontrola , trochę górę miednicy , te przyczepy górne posladkowych ( to wydaj mi się wczesniej ze własnie od zaokraglania przy siadach - strasznie chciałem niżej schodzic albo gdzieś te plecki uciekały ) i .... popularne u biegaczy T.I. band czyli pasmo biodrowo piszczelowe

http://www.youtube.com/watch?v=c9aJtO0VCqw

U mnie szczególnie na górze uda odczuwalny mały ból . Zrolowałem to długo i dzisiaj jak Spider- Man :D

Teraz najlepsze :)
Nic tak nie cieszy jak na maxa spięte górne plecy przy siadzie - miodzio !!! :D
Dzisiaj chodze jak szafa w drzwiach :)

Dobrze radziłeś Gavro jeszcze na DD żebym wział się za górę za nim te nogi się podgoją , to nabije i nabiłem teraz tym siadem to już w ogóle podbije góre ...

Bo zawsze jakoś mi najbardziej górę nabijał siad ...

Tym czasem waga rośnie 78 kg  :shock: nigdy nigdy w życiu tyle nie ważyłem . Nie mam jakiegos niskiego bf jakies kilkanaście jest ( zima idzie :) ? ) może z 15 -16 cały czas tak trzymam , w wakacje z 13 .... Będąc otyły w czasach liceum to mniej ważyłem niż teraz ....

Gavroche

He,he,he i ja się przed chwilą zważyłem po treningu i 94.6 kg!
Dobra waga.
Lustro mówi, że punkt lub dwa tłuszczu się złapało, za dużo białka lub węgli?

Chill, daruj sobie dążenie do robienia czegoś, co inni robią.
W tej całej historii to Ty jesteś najważniejszy nie jakieś ATG :D
Ćwiczenia są dla Ciebie, nie Ty dla ćwiczeń...

Jeśli chodzi o pracę górnych pleców i ramion przy siadach, to ja zawsze lubiłem robić je przed ławką czy żołnierskim, bo byłem po nich już dobrze dogrzany.
Ale weź komuś powiedz, że naramienne pracują podczas przysiadu :lol:

chill

Ta , w ogóle że góra idzie od siadów - niektórzy patrzą na mnie jak na debila :D ... ich strata

Wiem , już się pogodziłem z tym , zrozumiałem swoja motorykę :D ... Udoskonalam siebie nie czyjeś osiągi :)
Powoli ale do przodu ...

Gavroche

Cytat: chill w 2013-10-31, 09:31:57
Ta , w ogóle że góra idzie od siadów - niektórzy patrzą na mnie jak na debila :D ... ich strata

Wiem , już się pogodziłem z tym , zrozumiałem swoja motorykę :D ... Udoskonalam siebie nie czyjeś osiągi :)
Powoli ale do przodu ...

A to nie Pudzian tak mówił? :lol:

MariuszM

Pany podobno sroga zima idzie... :lol: w naszym klimacie ciagly n.p.t.t,to zycie na kredycie jest :-D takie jest moje zdanie. Dobrze czuje sie w przedziale 12-14.
Moze w ostatmim posilku tyko BiT 1:1.5-2;) lub BiTWuwuwu przelam sie :lol: choc ja sam wybieqam Ti Ww,do okladki MH nie aspiruje(m) :d a lubie kolorowe sny

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-10-31, 10:09:13
Pany podobno sroga zima idzie... :lol: w naszym klimacie ciagly n.p.t.t,to zycie na kredycie jest :-D takie jest moje zdanie. Dobrze czuje sie w przedziale 12-14.
Moze w ostatmim posilku tyko BiT 1:1.5-2;) lub BiTWuwuwu przelam sie :lol: choc ja sam wybieqam Ti Ww,do okladki MH nie aspiruje(m) :d a lubie kolorowe sny
Ke?

chill

Cytat: MariuszMdo okladki MH nie aspiruje(m) :d a lubie kolorowe sny

:D dobre :)

MariuszM

gdy zbyt wiele bf,to w ostatnim posiku mozna zjesc tylko BiT po spacerze,bieganiu. Szybko bf zejdzie w dol :D

MariuszM

n.p.t.t niski poziom tkanki tłuszczowej :)

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-10-31, 10:58:15
gdy zbyt wiele bf,to w ostatnim posiku mozna zjesc tylko BiT po spacerze,bieganiu. Szybko bf zejdzie w dol :D
To ciotka Ada się ucieszy...
Mnie to pasuje, mam 15-16%(cyrkiel w pachwinie, na łopatce i pod obojczykiem), nawet kreskę więcej mogę złapać.
Ktoś tak masywny jak ja, wygląda głupio z cienką skórką, a i na zimę się trochę przyda, poza tym produkcja estro w tkance tłuszczowej też nie od czapy, wchodzę na 90% maksów w przyszłym tygodniu :D

Gavroche

Cytat: MariuszM w 2013-10-31, 10:59:00
n.p.t.t niski poziom tkanki tłuszczowej :)
W życiu bym nie wpadł, panie Enigma :lol:

MariuszM

Mnie takie coś bez siłowni wystarczy  :lol: 8) ,ponieważ
Cytat: chill w 2013-10-31, 10:13:30
Cytat: MariuszMdo okladki MH nie aspiruje(m) :d a lubie kolorowe sny

:D dobre :)
Cytat: Gavroche w 2013-10-31, 11:07:03

poza tym produkcja estro w tkance tłuszczowej też nie od czapy, wchodzę na 90% maksów w przyszłym tygodniu :D
Ja swoje wykręcam w pracy ;)  :lol:
Życie jest zbyt krótkie, aby jadać mało kcal :) :lol:
Z pozdrowieniem Ahhuuuu  :D

[załącznik usunięty przez administratora]

Blackend