Aktualności:

Pakiet Dieta Antyketogeniczna - zamówienia - korojoo.com

Menu główne

BIEGANIE

Zaczęty przez toan, 2007-06-19, 11:42:36

Poprzedni wątek - Następny wątek

vvv

Ach, te media, człowiek słyszy Stuhra, a widzi Shreka.
:lol:

Mirek

albo widzi Stuhra a słyszy Shreka

Mirek

człowiek patrzy: Shrek,
a to... Stuhr,
a osioł i Zamachowski się śmieją

RafałS

Wczoraj kilka km jako że mnie przerwy niekoniecznie obowiązują gdyż po zmroku na ogół bieżę. Tak więc temperaturka 25-27st. C. Warto wspierać szlak oddechowy. Przyda mi się bo "planeta małp" nie śpi i potrafi urządzić kibel. Ja zaś jak zwykle w oblężeniu więc warto korzystać póki idzie, biegnie...  :)

Diogenes z Synopy

dziś truchcikiem 2,4 km , woda cieplejsza ( 22,5 ) niż powietrze  :shock:    tylko ja z bojką  i surferzy  ( bo wiatr )  . Paliwo - tortowa śmietana  Łowicka plus żółtka  , brak oznak słabnięcia .

RafałS

Wczoraj wieczór: 10 st. C. Wykorzystane na przebieżkę  :) . Potem, nad ranem: 5 st. C. Cóż za zmiana.  :shock:

Diogenes z Synopy

wczoraj, 14 st   , woda niewiele więcej , 2 kiloski , stopy miałem zdrętwiałe jak kawałki lodu , za nic nie mogłem się rozgrzać , a do tego wiatr w oczy i grzywy białe na wodzie, ale jeszcze nie szkwał.  Wyszedłem z wody i lunął deszcz > zapylałem na rowerze do domu , ale rozgrzała mnie dopiero szpikowa  botwinka ze śmietanką, łój zastygał mi na sinych ustach.  Latem zostałem morsem  .

dziś  6,00 rano  -      liter i pół  jagód , szefowa 3,5  .  Tort jagodowy już gotowy !

Uwaga !  w markecie gdzie leżą choroby na pólkach  promocja na mascarpone   3,65  za opakowanie.     ( biedronkowe jest ok )

Blackend

Dzisiaj tylko 7km, bo zacząłem coś kolano czuć, a ja lubię dokończyć bez przerywania. ;)

grenis

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-07-11, 14:48:59
Uwaga !  w markecie gdzie leżą choroby na pólkach  promocja na mascarpone   3,65  za opakowanie.     ( biedronkowe jest ok )

Eva Peron tez lubi wydawac zlotowki u Portugalczyka  :lol:
https://www.youtube.com/watch?v=82D6uS_abgY

Diogenes z Synopy

ale czad  :shock:, ona zakłada, że nie można iść do sklepu Pana Zenka, ażeby coś kupić. Bzdura! Po paprykę Pani Gienia pójdzie tam gdzie taniej. Straszyć podwyżkami w Biedronce? szef rządu?

Cytat: Diogenes z Synopy w 2015-07-10, 18:55:57
 Czy po prostu wybieramy podstawianych ludzi przez fabrykantów i korporacje ?

Blackend

Często powraca temat dołożenia podatków sieciom wielkopowierzchniowym, natomiast nikt nie proponuje obniżenia podatków, bo socjal potrzebuje nieskończoną ilość pieniędzy.  8)

renia

Cytat: grenis w 2015-07-11, 18:17:27

Mądra to ona nie jest. Dba o interes zagranicznych sieci a nie Polaków i polskiej gospodarki.  :?

administ

Dziś pierwsze bieganie po przerwie upałowej i ciężko było. Godzina i cztery minuty...  :?
Ale zaraz poniżej godziny powinienem znów zejść.  :D

renia

Się dziadzieje... :? 8)

administ

Niektórzy wolą na chlebie ze smalcem się tuczyć. Wolna wola... ;)

renia

Chleba nikomu nie można żałować... :roll: :lol:

administ

Przecież, że tak...  :D
Chleb to podstawa diety przecież jest.  :D

Diogenes z Synopy

dziś spacer ( bez kamizelki :) ), chyba przetrenowałem się i miałem lenia. Woda 18 st.  zimna. Dzień przerwy przyda się na odbudowanie zapotrzebowania na wysilek.

grenis

Cytat: renia w 2015-07-11, 20:13:16
Cytat: grenis w 2015-07-11, 18:17:27

Mądra to ona nie jest. Dba o interes zagranicznych sieci a nie Polaków i polskiej gospodarki.  :?
No, wyuczony zawod wszystko tlumaczy.
Brak wyobrazni az kluje po oczach i najsmaczniejsze jest to, ze ona w to wszystko wierzy.
Niezla beke musial miec wlasciciel biedronki jesli zobaczyl jaki mu prezent Premier Polski zrobila.  :lol:

renia

Ile tutaj sklepów bankrutuje i nikt się o tych ludzi nie martwi, ani o ich pracowników, ani o dzieci jednych i drugich...Ponoć tutaj na wybrzeżu (w Kartuzach) prezydent miasta nie pozwolił na dyskonty, aby lokalny handel nie zbankrutował...