Aktualności:

5. Węglowodany staramy się zjadać w postaci skrobi, tj. w ziemniakach i warzywach.

Menu główne

wchłanialność węgli

Zaczęty przez MarekS, 2013-11-17, 12:04:55

Poprzedni wątek - Następny wątek

MarekS

Cytat: Rudzik w 2013-11-20, 14:48:31
Marku, du¿o zdrowia i si³y - nie tylko fizycznej !!!! Pisz co u Ciebie, trzymam kciuki .  :)

Cytat: ziuta w 2013-11-18, 20:47:13
Cytat: MarekS w 2013-11-18, 19:18:28
No i sta³o siê, le¿ê na korytrzu i czekam na badania, ale mo¿e to i lepiej s³ysz±c odg³osy z sal.
Jeli wyjdê to DO nie zlekcew¿ê cukrzyca jest straszna.

Przynajmniej jest nadzieja, ¿e Ciê gruntownie przebadaj±.
Trzymaj siê ciep³o, pozdrawiam.

rodzina nie rodzina ale dobrze jest przeczytać ciepłe słowa.

MarekS

Czy już spotkaliście się z wyleczeniem insulinomy innym sposobem niż operacja.

Jaka jest przyczyna tej choroby z punktu widzenia optymalnego, korytko, pastwisko a może tak już jest bo nie znane są przyczyny.

administ

No popatrz, jak ten "admin" potrafi diagnozować bez "przyrządów".  :shock:
Jaka szkoda, że nie leczy do tego przez drut!  :?
Masz już diagnozę potwierdzoną "aparaturą"?

MarekS

Prorok jakiś ??
W zasadzie to insulinoma, nie wiem czy jeszcze onkolog będzie to oglądał.
Jak mi babka robiła eus czy emus sorry ale byłem zestresowany i nie pamiętam nazwy, to potwierdziła.
Potem lekarka coś przebąkiwała, ale za dużo nie mówiła argumentowała tym, że jak przyjdzie mój lekarz prowadzący w poniedziałek to mi powie.

administ

Czy markery są w normie? (CA 19-9 i 50)
Jeśli nie, to niech chlastają jak najszybciej, a jeśli tak, to też niech wycinają jak najszybciej.
I tyle na teraz. 

MarekS

A co to oznacza jeśli nie są?

MarekS

nawet nie wiem czy mi robili

MarekS

już wygooglowałem, słowo rak straszny lęk we mni wzbudza

administ

Tak, czy siak, powinni wycinać, bo nic innego na to się nie poradzi.  8)

administ

Cytat: MarekS w 2013-11-23, 10:55:48
Prorok jakiś ??

Nie, to tylko lata pracy z Dr-em Kwaśniewskim  :D

Radzio

Cytat: MarekS w 2013-11-23, 11:21:08
już wygooglowałem, słowo rak straszny lęk we mni wzbudza
Rak; straszny; lęk. Za dużo tego w Tobie się wzbudziło. :)
Cytat: admin w 2013-11-23, 11:50:51
Cytat: MarekS w 2013-11-23, 10:55:48
Prorok jakiś ??

Nie, to tylko lata pracy z Dr-em Kwaśniewskim  :D

Nie mam pojęcia na czym polega taka praca, ale mojego Przyjaciela uznaję za odważnego Człowieka. :D

administ

Cytat: Radzio w 2013-11-23, 12:21:10
Nie mam pojęcia na czym polega taka praca, ale mojego Przyjaciela uznaję za odważnego Człowieka. :D

Radziu!
Rodzinnych sekretów się nie zdradza...  :wink: :mrgreen:

MarekS

no cóż mam skłonność do projekcji w końcu sytuacja dotyczy mnie osobiście, muszę się pilnować.

Proroku adminie to powiedz tylko, że da się ogarnąć tą chorobę mam nadzieję że wiesz.

administ

Wszystko się da, tylko dużo zależy ile ci chlasną i czy unerwienie błędne będzie zachowane, jak nie, to też są sposoby.  8)

Radzio

Cytat: admin w 2013-11-23, 12:35:53
Cytat: Radzio w 2013-11-23, 12:21:10

Radziu!
Rodzinnych sekretów się nie zdradza...  :wink: :mrgreen:

ROGER. :lol:
Czuję się zaszczycony. :D

MarekS
DO świetnie pomaga w samokontroli. A Twoja sytuacja w pełni usprawiedliwia Twoją postawę.
Nie spieprzysz tego! :D (Zmienił bym szyk zdań, ale taki będzie dla Ciebie trudniej zrozumiały- nie ma w tym nic złego ;))

MarekS

Cytat

Nie spieprzysz tego! :D (Zmieni³ bym szyk zdañ, ale taki bêdzie dla Ciebie trudniej zrozumia³y- nie ma w tym nic z³ego ;))
Cytat

tego nie zrozumiałem

administ

Nie ma powodu do niepokoju, bo Radzia ciężko zrozumieć niektórym!  :D

Radzio

Ale można to przewidzieć. :D

Cytat: MarekS w 2013-11-23, 13:30:16

Cytat

Nie spieprzysz tego! :D (Zmieni³ bym szyk zdañ, ale taki bêdzie dla Ciebie trudniej zrozumia³y- nie ma w tym nic z³ego ;))
Cytat

tego nie zrozumiałem

Korespondujemy ze sobą dość krótko i trudno mi określić Twoją wrażliwość. :)
Znam osobę, której zdiagnozowano raka, pozostawiając do obrony rentę 600PLN na ręku i całą Państwową Służbę Zdrowia do pomocy.
Znam ludzi, którzy gotowi są twierdzić, że to rencistki wina, bo żarła byle co i byle jak.
Znam ludzi... :D "Badam" Cię- wirtualnie. ;)

Radzio

Na pocieszenie samcom DOłożę- kobiety zwykle badam, znaczy rozbieram, nieco szybciej. ;) Znaczy, rozumiecie? :lol:

MarekS

Właśnie czytając tłusta życie uświadamiam sobie to,że nie będąc na ŻO unikałem węgli, ale pomimo tego jadłem ich dużo 40./40pare.I mam efekty prawdopodobnie.

Cytat: Radzio w 2013-11-23, 14:40:50
Na pocieszenie samcom DO³o¿ê- kobiety zwykle badam, znaczy rozbieram, nieco szybciej. ;) Znaczy, rozumiecie? :lol:

Radzio chwalipięta :D