Aktualności:

1. Żywienie Optymalne należy rozpocząć od razu w pełnym zakresie, bez żadnego okresu przejściowego.

Menu główne

"Teorie spiskowe"

Zaczęty przez renia, 2013-11-29, 16:01:30

Poprzedni wątek - Następny wątek

admin

Jasne, badania przeprowadzili na młodych zdrowych, a nie na schorowanych z "chorobami towarzyszącymi"  8)
Tym zaszczepionym to powinni jakie stygmaty nadać widoczne na pierwszy rzut oka, aby był czas ich ominąć szerokim łukiem... ;)
Bo to nie wiadomo jak ta zaraza po szczepieniu się rozchodzi.

Jarek

Cytat: Blackend w 2021-01-06, 20:33:47
Czyli niby ok.  8)
Ale na pierwszy ogień niech się inni szczepią. ;)

Na drugi tez, moze przestaną kneblami szpanować. :lol:

Jarek

Cytat: admin w 2021-01-07, 08:58:25
Jasne, badania przeprowadzili na młodych zdrowych, a nie na schorowanych z "chorobami towarzyszącymi"  8)
Tym zaszczepionym to powinni jakie stygmaty nadać widoczne na pierwszy rzut oka, aby był czas ich ominąć szerokim łukiem... ;)
Bo to nie wiadomo jak ta zaraza po szczepieniu się rozchodzi.
:lol:
Po zachowniu poznasz, będa pytać czy zaszczepiony jesteś jak obok usiadziesz. :lol:

Blackend

Blackend

To niby San Escobar też nie istnieje?  :shock: ;)

Jarek

Instnieje ale wymyślony, no bo jak bez wroga ma się mieć sprawiedliwość społeczna.
A ten janosik z afganistanu, co im wydzwanial z komóry i straszył kolejnymi zamachami? Nieuchwtny, bo za kazdym razem zmieniał karty telefoniczne. No ale w koncu go dopadli, Być może telekom go potkablował. :lol:

RafałS

Taured to chyba gdzieś koło Prażewicy?
Możliwe! Dawno dawno temu (w normalniejszych czasach), polecieli mi bagaż do przyszłości o kilka lat (mam na to stemple). Na szczęście zwrócili po kilku długich dniach i co ważne - nie wypili zawartości!  8)

Gavroche

Kolega, który pracował w Agorze, zawsze w piątek czytał w pociągu poniedziałkową "Wyborczą". ;-)

admin

Gavroche

To jest super! :lol:
Przypadkiem na to wpadłem, nie znałem jeszcze "nanopyłu" i Smart Dust w tym kontekście:
https://www.google.com/amp/s/globalna.info/2020/04/24/nanochipy-i-inteligentny-pyl-nowe-niebezpieczne-oblicze-nanotechnologii/amp/

admin

Zyon

Dziwne strony ogladasz, jakies WolneMedia, nczas, korwin.pl, globalna.....takie jak to mowia szurskie  :lol: :lol:
Work Buy Consume Die

Gavroche

Prawda, ale jak wszyscy kłamią, to wybieram takie, żeby chociaż śmiesznie było. ;-)

Trzainacy

admin

Cytat: Zyon w 2021-02-16, 09:31:43
Dziwne strony ogladasz, jakies WolneMedia, nczas, korwin.pl, globalna.....takie jak to mowia szurskie  :lol: :lol:

:shock:
Ja nie oglądam, tylko czytam, ze stron do oglądania to tylko - https://www.youtube.com/user/DarkKrzys - jak tylko mi "dzwoneczek" brzęknie!  :D
No lubię gostka oglądać -  ma coś z Doktora i nie tylko... ;)

Jarek

:lol:
Coraz lepiej mu idzie. 8)

Zyon

Ojtam ojtam, spiseg
Work Buy Consume Die