Aktualności:

7. Nie trzeba liczyć spożytych kalorii, natomiast należy liczyć kalorie przy kupowaniu żywności.

Menu główne

Spotkanie Optymalnych w Ostrzycach - maj 2014

Zaczęty przez renia, 2014-02-14, 14:20:49

Poprzedni wątek - Następny wątek

renia

Mi nie zależy ani na fortunie, ani na blasku jupierów...

administ

Cytat: admin w 2014-04-13, 10:37:35
Nie ulegać pokusie, bo zawsze zgubna jest.  :D

Chociaż może z jedno piwo wypiję w tych Ostrzycach, bo będę nocował przecież...  :wink: :mrgreen:

Radzio

Cytat: admin
Decyzja zapadła, a ponoć macie "bardzo dobrą Władzę, tylko nie trza jej przeszkadzać..."  :lol:
No to nie będę przeszkadzał.  :D

"No to, róbta co chceta". ;) A więc, gdy tylko będą dobrze oświetlone cele, do roboty. :D
A ja, ledwo nadążając, trop w trop. ;) :lol:

Cytat: renia w 2014-04-13, 08:39:47
Myślę, że jesteś pod wpływem osób, które mącą cały czas i myślą tylko o swoich korzyściach... :roll:

Znaczy kto? Rodzina, najbliżsi. :shock: :D ;) Ja? :shock: Las? :shock: :shock: Luksus? :shock: :shock: :shock: (porządek jest [alfa]betyczny ;))

administ

Właśnie, właśnie "róbta co chceta"...  :D
Dlaczego stwarzać ograniczenia, gdy można się cieszyć pełnią wolności?  :roll:

Gavroche

administ

Sytuacja Stowarzyszenia jest niezagrożona, a wszystko wskazuje na to, że będzie lepiej, więc nie ma powodów do obaw.  8)
Wkrótce życie zweryfikuje to moje marzenie, aby Stowarzyszenie było instytucją opiniotwórczą. Tak będzie - postaramy się o to.  :D

Radzio

Wkrótce świąteczny weekend, a zatem dziś jest jeden z ostatnich dni przed zasłużonym wypoczynkiem. ;) ;)  ;)
Cytat: admin w 2014-04-17, 10:13:45
Sytuacja Stowarzyszenia jest niezagrożona, a wszystko wskazuje na to, że będzie lepiej, więc nie ma powodów do obaw.  8)
Wkrótce życie zweryfikuje to moje marzenie, aby Stowarzyszenie było instytucją opiniotwórczą. Tak będzie - postaramy się o to.  :D

W którymś z postów opiniotwórczą cechę przypisano i naszemu Forum, ale to na szczęście są wirtualia. ;) :D
Uważam- w ramach marzeń, że opiniotwórcza rola Stowarzyszenia będzie miała charakter merytoryczny, przewidujący i zasadniczo pasterski. Nie będzie kolejnym moralizatorem dla "mądrego Polaka po szkodzie". :D
A prościej ujmując- powtarzana w społeczeństwie formułka "...a nie mówiłem..." to cecha, ani wada, ani zaleta.
...(skrót myślowy :))
Zwrot "dobry przykład" użyty został ostatnio parokrotnie w postach, znaczy jest potrzeba "coś wziąć" ;),
a sztuką będzie poszukać tych, którzy zechcą "go dać"... więcej zapewne w Ostrzycach. ;) :lol:

P.s.
A co stanie się z miesięcznikiem, zachowa formę popularno-rozrywkowo-naukową? :D
Czy zmieni się na rozrywkowo-popularyzujący-Naukę? ;)
..., że o szacie graficznej nawet nie wspomnę. :D :lol:

renia

A tak w jednym zdaniu, to o co chodzi?

Gavroche

administ

Z tego wszystkiego to zapomniałem zapytać, czy strój wieczorowy obowiązuje, czy codzienne, wygodne łachy?  :roll:

renia

Na dzień - dzienny, a na wieczór - wieczorowy... 8)

administ

renia

Koniecznie!, nie wiem czy kaloryfery włączą... :roll: i szlafmyca nie zaszkodzi... :lol: 8)

renia

Cytat: admin w 2014-04-18, 09:05:52
Z tego wszystkiego to zapomniałem zapytać, czy strój wieczorowy obowiązuje, czy codzienne, wygodne łachy?  :roll:

Na Konferencję wypada ubrać się galowo - wizytowo, a na wycieczkę pieszą, czy statkiem, to swobodnie, sportowo...Najlepiej wziąć całą szafę ze sobą...i garderobianą... :lol: 8)