Aktualności:

3. Białka jako materiał do budowy i przebudowy ciała powinno mieć możliwie wysoką wartość biologiczną, powinno to być białko zwierzęce, a nie roślinne.

Menu główne

Uniodebilizmy

Zaczęty przez Zyon, 2014-06-27, 10:32:29

Poprzedni wątek - Następny wątek

Jarek

Pewnie. Jabłka polskie są najlepsze na świecie. A propagandzie dobrej zmianie możemy dużo zawdzięczać, bo na czarnym stać a mówić że białe, to naprawdę trzeba mieć tupet 8)

administ

Mnie żadne minuso-plusy nie interesują. Tylko obiektywizm, a nie propaganda po-pisowa prowadząca do podziałów i nienawiści wśród mieszkańców jednej ulicy.  8)
Bo tak to się kończy niestety.  :(

renia

To super skoro obiektywizm...

Blackend

Blackend

Cytat: Jarek w 2017-06-05, 13:31:52
Pewnie. Jabłka polskie są najlepsze na świecie. A propagandzie dobrej zmianie możemy dużo zawdzięczać, bo na czarnym stać a mówić że białe, to naprawdę trzeba mieć tupet 8)

Jaka propaganda, a wygrana 1:27 to mało?  :shock: ;)

Jarek

:lol:
U fanatyków tu wygrana :lol:

Jarek

Cytat: renia w 2017-06-05, 13:37:56
To super skoro obiektywizm...
\\
Super że przez osiem lat nas okradali? 8)

administ

Nie przez osiem, tylko przez dwadzieścia osiem... ;)

Blackend

Ale teraz już nie kradną, tylko biorą co się należy. ;)

Jarek

Cytat: admin w 2017-06-05, 14:38:20
Nie przez osiem, tylko przez dwadzieścia osiem... ;)
Dopiero jak Szydło powie nabierze mocy prawnej  :lol:

Blackend

Przez osiem lat...  :lol:

Jarek

To przecież był najtrudniejszy okres w dziejach polski :lol:

Blackend

administ

Mirek

jukor

Cytat: Radomiak w 2017-09-02, 20:36:24
Tak :lol: czy tak 8)czy tak :shock:
http://www.prisonplanet.pl/polityka/wlasnie_rozpoczyna_sie,p1265679165

"Oznacza to zalew osób ubiegających się o azyl jakiego świat nie widział, ponieważ informacja o tym już na pewno dotarła do całego kontynentu afrykańskiego. To jest koniec Europy jaką znamy."

Przecież to nic odkrywczego. To realizacja wizji Europy przez europejskich komunistów. Jeszcze tylko, jako europejczycy pozbędziemy się narodowych armii, oddamy własne rządy na rzecz Brukseli, a wtedy poznamy tak na prawdę, co to znaczy rozdawnictwo pieniędzy społecznych.  Niejeden miło wspomni 500+. :)

Radomiak

Tak, tak, no tak." Realizacja wizji Europy przez europejskich komunistów"
...ale czyja wizja?  :lol: :lol: 8)

jukor

Sądziłem, że jest to oczywiste. Altiero Spinelli. Manifest z Ventotene(1941). Na jednym z budynków Parlamentu Europejskiego figuruje jego nazwisko.

Radomiak

:D
Dla mnie niestety nie jest. :lol: Takie marionetki dyndały na sznureczkach do rytmu dużo wcześniej. :lol: Ale ja się mogę mylić.  :lol: I oby! 8)